A individuální povolení by nebylo možné?
Takže Kel.Tec P32? Co byly tvoje důvody ke koupi a proč tý ráži věříš? Myslím tvoje osobní důvody.čimango píše:...KelTec v 7,65...
Co domluva se zaměstnavatelem, šéfem ochranky? Kuli zaměstnancům tam ten rám asi nebude, ne?kregan píše:...Nově budu mít kancl za rámama bez možnosti uložení, tak řešim co s tim...
Bill Masen píše:Matěji rozveď to trochu. Klidně i pocity proč níž už ne. Od tý ráže se všechno odvíjí, velikost a hmotnost zbraně, chování při střelbě a tedy i opakovatelnost zásahu, schopnost zastavit útočníka...Matěj píše:...nosil jsem dřív i 9x17, níž bych asi nešel...
Strelec45 píše:Snad jedině... Plastový nebo keramický nůž,
Ono jak tady psal čimango, tak ta Kel-Tec P32 má 186 gramů a sedm nábojů, P-3AT v Browningu 240 gramů a šest nábojů. To je rozdíl 20 % hmotnosti a jeden náboj. Tak jestli to nestojí za tu trochu výkonu.Matěj píše:...Není tedy, podle mě, důvod ochuzovat se při nákupu zbraně na obranu o tu trochu výkonu, když už můžu mít stejnou zbraň v obou rážích...
Strelec45 píše:Snad jedině... Plastový nebo keramický nůž, pokud by jsi byl fajnsmekr.
Maric píše:S teleskopem či kubotanem už výcvik docela potřeba je.
Bill Masen píše:Ono jak tady psal čimango, tak ta Kel-Tec P32 má 186 gramů a sedm nábojů, P-3AT v Browningu 240 gramů a šest nábojů. To je rozdíl 20 % hmotnosti a jeden náboj. Tak jestli to nestojí za tu trochu výkonu.Matěj píše:...Není tedy, podle mě, důvod ochuzovat se při nákupu zbraně na obranu o tu trochu výkonu, když už můžu mít stejnou zbraň v obou rážích...
A budu rád, když mi budeš oponovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků