- ja som samozrejme ani nepísal o (ne)dosiahnutí absolútnej sterilnosti. Skôr som to myslel tak, že sa o sterilnosti pri tebou spomínanom domácom výrobnom procese nedá hovoriť ani veľmi voľne. Porovnaj to s tým pracoviskom (uzavretá ventilácia s HEPA filtrami - to považujem za najpodstatnejší prvok, rúšky na ústach, plášte, a dezinfekcia podlahy roztokom SAVO, prípadne celej miestnosti UV žiarením. Nie som sterilnostný extrémista (kľudne zjem jedlo, ktoré sa mi predtým váľalo po zemi

) len hovorím, že pokiaľ ide o dlhodobé uskladnenie vody, tak by som sa na tú sterilnosť nespoliehal...
- ad vitamíny - tu sme sa nepochopili. Ja tie šumivé tablety (resp. soľ) doporučujem dávať do vody nie preto, aby si získal svoju dennú dávku stopových prvkov, ale preto aby si v destil. vode dosiahol akú takú koncentráciu iontov a na to by mali stačiť aj tie lacné. Totiž, ak piješ čistú destilku, koleduješ si o metabolický rozvrat.
- ad strieborná minca - jej vloženie do vody som nemyslel ako "doplnenie" minerálov

Koloidné striebro má baktericídne účinky, z toho sa odvodilo doporučenie dávať do dlhodobo skladovanej normálnej (nedestilovanej) vody minca...aby hubila baktérie. Účinnosťou si ale nie som istý (ani tým, na koľko litrov vody stačí jedna minca) a aj tak je to trochu nepraktické, kto už má strieborné mince na rozhadzovanie, že?

- osobne vidím (aj finančne) jednoduchšie riešenie v nákupe SAVA či podobných prostriedkov na čistenie vody (ja som kúpil 6Kg balenie Sanosilu za týmto účelom) a v prípade SHTF používanie dažďovej/riečnej vody, či vody zo studne. To môžeš doplniť pár bandaskami normálnej vody, tú obmienať a v časoch núdze pred použitím aj na túto aplikovať to SAVO.