Byli jsme tam na DOD a studenti, se kterými jsme se setkali a mluvili s nimi, nevypadali jako paka

. Je tam 90 dětí ve voj. lyceu (což je prý normální gympl, okořeněný vojenskou naukou a maskáčema od rána do večera) a 30 dětí na elektrotechnice. Překvapilo mě, že na lyceu je skoro polovina holek. Myslel jsem, že se kluk probere, až se na vlastní oči dozví, že např. budíček je v 05.45, za 15 min. jde organizovaně na snídani 1. rota a za dalších 15 min ta 2. Kolem 6.30 je sčítání na buzerplace a v 7.00 začíná výuka. Na pokojích se bydlí po 4, na vycházku můžou jít každý den (v civil.obleč.). Možná nejsou někt. moje info přesné, ale fakt, že to je pakárna, to je bez diskuze. Ale když ho ani tohle nezlomilo, tak se holt bude muset přesvědčit na vlastní kůži. No a tohle pondělí 4.1. jde na celkové vyšetř. do ÚVN Praha. Je to od 06.00 na celý den. Na závěr jsou psychotesty a pohovor s psychoušem. Po nějaké době pak přijde posudek, buď doporučující nebo ne. Když ano, tak teprve pak jsou přijímačky na škole.