Zatímco řada jiných zemí, včetně Řecka, dluží ve značné míře zahraničním věřitelům, většina japonského dluhu je držena domácími subjekty, a proto jsou rizika nesplácení mnohem menší. Japonsko je na tom také ještě relativně dobře, protože může úrokové sazby držet na nízkých úrovních, a minimalizovat tak hodnoty splátek úroků ze svých dluhů. Je tak spíše nepravděpodobné, že by se země v dohledné době dostala do potíží a nebyla schopna svým závazkům dostát.
proforma píše:Vcera jsem cetla clanek o Venezuele. Vedela jsem, ze je to tam hrozny, ale ze je to TAK hrozny, to ne. Rocni inflace 1.000.000 %, tj. cca 2.700 % DENNE! Nepredstavitelny.
proforma píše:https://ekonomika.idnes.cz/venezuela-maduro-inflace-bolivar-dqc-/eko-zahranicni.aspx?c=A180726_101844_eko-zahranicni_mato
proforma píše:Vcera jsem cetla clanek o Venezuele. Vedela jsem, ze je to tam hrozny, ale ze je to TAK hrozny, to ne. Rocni inflace 1.000.000 %, tj. cca 2.700 % DENNE! Nepredstavitelny.
bacil píše:proforma píše:Vcera jsem cetla clanek o Venezuele. Vedela jsem, ze je to tam hrozny, ale ze je to TAK hrozny, to ne. Rocni inflace 1.000.000 %, tj. cca 2.700 % DENNE! Nepredstavitelny.
Počítáš to špatně, vrať školný.
Zpět na Prognózy, věštby a předpovědi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník