jinak, abych tu červenou nit kolem psů ukončil, tak v Mariánkách mi nejvíce chutnal Rudolfův pramen, to se dalo pít pořád. Kupodivu jsem nalezl chuťový rozdíl stejného pramene, který je dostupný venku na kolonádě a toho, který lze načepovat v uzavřeném stánku na druhém konci. Ve Františkových lázních mi nechutnal žádný, mělo to pro mne až moc silný odér toho, co se děje pod zemí

Tzv. "Nový pramen", který dle mé dcery vypadal jako jablkový džus, jsem neochutnal raději vůbec, dalšímu, na který mne upozornila jedna paní, že má projímavé účinky, jsem se raději vyhnul obloukem. Ale určitě to má spoustu blahodárných účinků, které je ale lepší vychutnat si v dosahu hotelového pokoje s čistým WC
SOOS byl krásný, ale podle manželky už to tam nebublalo tolik, jako před 15 lety. Celou procházku parkem nás doprovázel zvuk velkého profidronu s kamerou nad našimi hlavami (popravdě takový divný pocit z toho), na konci parku jsem pak zahlédl dodávku České televize, tak možná točili materiál pro nějaký dokument. Možná tak nakonec v TV fakt budu, ale místo kvéru bude v ruce jen zrcadlovka, tak to některé asi nepotěším.
Boheminium parádní, doporučuji hlavně těm, co v mládí jako já stavěli modely letadel a dioramy. Prostě úžasné modely a spousta práce za tím.