Lyofilizované potraviny
Napsal: 21.07.2017 14:51
Po fóru jsem našel jenom pár útržkových zmínek a jinak se tato metoda sušení potravin úplně opomíjí
Vzhledem k tomu, že jednak tyto přístroje prodávám asi 13 let do laboratoří a poslední 2 roky také s kamarády vyvíjíme vlastní, podařilo se mi nabrat něco málo zkušeností. Pokud by vás tedy něco zajímalo, budu rád užitečný.
Pro začátek si dovolím fotku mého momentálního favorita - lyofilizovaný jahodový prášek. Na fotce v bílém jogurtu, ale lze jej použít dle fantazie - do mléka, vody, jako posypku na dort...
Vzhledem k tomu, že jednak tyto přístroje prodávám asi 13 let do laboratoří a poslední 2 roky také s kamarády vyvíjíme vlastní, podařilo se mi nabrat něco málo zkušeností. Pokud by vás tedy něco zajímalo, budu rád užitečný.
Pro začátek si dovolím fotku mého momentálního favorita - lyofilizovaný jahodový prášek. Na fotce v bílém jogurtu, ale lze jej použít dle fantazie - do mléka, vody, jako posypku na dort...