admin píše:Omega: tak o tom ze by jsi o takovy objekt, byť ve tvem vlastnictvi, mohl v pripade ohrozeni statu prijit ani neuvazuj, to je totiz jistota...
To jsem si také myslel, takové místo,byť sebelepší by mi rozhodně nepřišlo bezpečné vůči těm nahoře. Kdepak oni můžou pro naše "blaho" vše, ale kdybych v takových dobách zoufalý zaklepal na bránu nedalekého skladu státních hmotných rezerv, že chci pixlu olejovek, tak mě nejspíš zastřelí...
U nás v práci máme také kryt,samozřejmě je všechno všude pozamykané a nepoužívané,a tudíž si ho nemohu ani prozkoumat,ani se mi o něm nepovedlo moc zjistit. Po sklepě jsou ocelové dveře,to jsou zřejmě přístupy, ale kryt samotný by měl být umístěný pod átriem,které je uvnitř budovy. Kolega,který tam pracuje přes 30let a pamatuje fabriku nedostavěnou,říkal,že tam jsou i tunel který vede za hranici pozemku,zřejmě nouzové východy,tím i prý procházel tenkrát. Jinak o vybavení nevím nic,ani o velikosti, slyšel sem pro 70lidí,ale nevím. Radši než pozamykaný a polozapomenutý bych ho viděl v lepší kondici, přeci jen kdo říká, že se nemůže nic stát když jste v práci, a mít se kam schovat by nebylo špatné.(nemyslím tím zrovna že spadne bomba, ale pár set metrů je velká chemička,to by stačilo na slušný průšvih)