Batoh: Condor 3 days assault pack 65 litrov,čierna farba (trochu nepraktická),batoh sa mi velmi dobre nosí
Nôže: spyderco native 5 lightweight , 2x victorinox klasika ,multitool leatherman wave black
Termoska: 1 liter Tasmanian Tiger
nerez ešus+medené dno (je lahučký,len ho musím testnúť ako znesie varenie

Čistenie vody: Sawyer mini+ochranné púzdro pred mrazom,chlórové tablety katadyn micropour na 100litrov
Ďalšie flaše: Nalgene Bottle 1liter (kvôli odmerke),3x sawyer skladacia flaša 1l (plastové dajú sa pohodlne zložiť)
Svetlo: Walther 250 lumen + 8x náhradná batéria
Oheň: kresadlo,zápalky vo vodotesnom boxe,25mg hypermangánu+trocha glycerínu (tieto zlúčeniny mám primárne na niečo iné,neodporúčam vám s tým zakladať oheň),2x zapalovač claw gear zorr,plyn zippo,zapalovač zippo,benzín,kamienky,knot,4 dlhé malé sviečky,true utility zapalovač,podpalač 20ks horí minimálne 7 min
Šitie:3 kotuče nite,gombiky,zicherky,ihly
Chemický ohrev na ruky a nohy 2x
Oblečenie:1x tričko,2x spodné prádlo,2x ponožky,1xnohavie
Igelitové vrece pro force (nemám v pláne v ňom spať ale je pevnejšie ako vrece na odpadky)
Velká šatka ktorá ma rôzne využitie
Monokulár 10x
rukavice: Mechanix The Original Covert Glove
kvalitné vodotesné obaly
8m paracord lano
nabíjačka 10 000mah
lyžica
hotovosť
Drogéria: antiperspirant,kefka,pasta,tuhé mydlo,dezinfekcia na ruky,tampóny pre dámy,vata,servítky,mokré obrúsky,žiletka,nožnice,menší sprcháč,kondómy
Lekárnička:5x hotové ovínadlo,3x tlakový obvaz,3x sterilná gáza S- rolled EZ Gauze ,3x malé ovínadlo,velké nožnice,CAT tourniket,hemostatikum celox 2x35g,hemostatikum celox s aplikátorom 1x 6g,alkohol obrúsky,adrenalin injekcia,calcium roztok,brufen,smecta,uhlie,leukoplasty 12x,alkohol obrúsky 4x,1x dlaha na končatiny AeroRescue (neváži nič a je skladná),1x pruban,1xskalpel pre maličké zákroky,2x gél tea tree na popáleniny a obareniny,zyrtec,ventolin,čaj na žalúdok,3x sterilné rukavice z vinylu,2x rukavice nesterilné z nitrylu ,betadine,hypermangán,ashermanova chlopňa,dekompresna ihla,menšia chirurgická výbava na šitie rán (na to by som sa dal iba v krajnom prípade,šiť viem,bez umŕtvenia je to mäsiarina),fenistil,acylpirin,2x termo fólia v olivovej farbe,motýliky na rezné rany,fixačná náplasť,zatváracie špendlíky,antalerg,framykoin
Jedlo: 3x NRG 5 (chutí to ako bebe keks+ovsené vločky,jemne sladké,nič extra ale vedel by som na tom požiť)
mliečna výživa F100 compri
6x proteín tyčinky
4x tuniak
Sol
Cukor
3x adventure menu
1x sušené mäso beef jerky 100g
vitamíny
3x puding
Na jedle musím ešte popracovať...
Ešte by som chcel poriešiť niečo na spanie ideálne spacák.Batoh som nevážil,nejaké to kilo má ale dá sa uniesť,mám v pláne ho ešte podrobne odtestovať.Chcem si kúpiť ešte jednu kartušu.Zajtra sem nahádžem fotky,teraz nemám moc času.Dúfam že som na nič nezabudol,keď tak priebežne doplním.
Ďakujem