Pochybuji, že Ti šli po čepelce v zapsaném kufru

U nás jsou celkem oblíbené svítilny s paralyzérem. Některé kvalitní mají objímku z lepšího matroše a tak to v RTG vypadá podobně jako ten typ s paralyzérem.
Taky nosím plastový DASTA opasek na zbraň a jinde ho po mě chtěli sundat.
Řekněme, že bych ho musel hodně obtížně sundat. Tudíž jsem řekl, že je součástí kalhot a ukázal, že nejde sundat. Max tak s kalhoty. Čekala mě osahávačka v úrovni pasu a nazdar. Ale pokud je evidentní, že jde sundat apod, nezkoušel bych to ukecat.
Pořiď si toto , dej mezi klíče. A máš klid...

http://www.noze-nuz.com/swiss_tech/SWTU.php
Hlavně si nepořizuj Swiss kartu, skládací kartu s čepelí. Na některých letištích netolerováno.
Bohužel legislativa, kterou se řídí veškeré mezinárodní EU letiště říká, že jsou zakázány veškeré napodobeniny zbraní. Neřeší jejich velikost, tvar, model. Navíc bylo doporučeno zakazovat i dětské pistole na vodu apod. Z důvodu tisknutí zbraní a jejich součástí na 3D tisku.
Nedávno letěl chlápek a měl na klíčích přívěsek perkusní pistole. Jen jsem ho chtěl vidět. Byl na kapsle/zápalky a "funkční" hlaveň.
A taky nezapomeň na oblíbené přívěsky - náboje.
Ono jde především o paniku. Vystřelená nábojnice nic neudělá. Ale představ si tu paniku v 10 kilácích, když by sis z kapsy vyhodil několik prázdných nábojnic na podlahu. Laici v tom uvidí smrtelné nebezpečí.
Jinak náboje nacházíme docela často.
Minulý rok mi jeden kravaťák vyprávěl, že jsme mu nenašli přívěsek s nábojem na klíčích. Stálo ho to 260€ a novou letenku.
Jedna paní z Ukrajiny se divila, co děláme z ostrého 5,45x39. Že je z Donbasu a tam je má každý pro štěstí.
Kdysi měl jeden hudeb. sbor z USA turné po světě. Po naší návštěvě jsme v jednom zapsaném zavazadle našli několik ostrých nábojů u mladé holky. Byla úplně vyděšená. Vyšlo najevo, že ten kufr jí koupili z druhé ruky. Proletěla s ním už půlku světa, než jsme to my objevili v podšívce.
Pokud se něco takového stane, být v klidu, pokud mám ZP, ukážu ho. Hlavně nebýt hrdina s debilníma kecama

Pročištěno od dlouhých citací. Bill