Robynův bobek

...aneb co mít připraveno "vždy po ruce", KPZ = krabička poslední záchrany.
Robyn
Pohlaví: muž

Re: Robynův bobek

Příspěvek od Robyn »

Vy si říkáte rozpadlíci? Bez acylpyrinu neuděláte 3 kroky a být týden bez fáče Vás všechny zabije.
Dobře Vám radím v případě rozpadu se oběste na paracordu na nejbližším stromě, protože až Vám dojdou léky tak pak to budete muset stejně zabalit. :lol:
Terminated Account

Příspěvek od Terminated Account »

Už to zase začíná? JÁ vs. imaginární VY (Rozpad)? Proč? Přátelé hoďte zpátečku z osobní roviny! Nikam to nepovede!
the.marek
VIP

Příspěvek od the.marek »

Bože můj... Doporučoval bych, aby jsi raději dobrovolně opustil tohle fórum, nebo dostal alespoň výchovnej banán za to tvoje rozcapený chování...
Robyn

Příspěvek od Robyn »

A já bych ti doporučil vyměnit expirovaný léky za nový. Jak je vidět tak to může být větší problém než si někteří myslí.

Asi před 2 hodinama jsem smazal všechny svoje přílohy a věř mi, že kdybych mohl tohle vlákno smazat, tak už jsem to dávno udělal po tvojí první drzé větě o mých myšlenkových pochodech a fabulousově narážce na inteligenci.

Bohužel nemůžu. Dvakrát jsem o to prosil. Nic víc nenadělám.
Banán si dám sám, jde mi jen o pocit, že je to tu uzavřené a nezůstane tu jako poslední štěk podobný tomu tvému.
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fabulous_přeukrutný »

Dovolím si Robyne osobní názor na tvou osobu:

Jsi urážlivý ješita, který místo toho, aby si stál za svým názorem nebo ho případně opravil na základě dobrých a rozumných rad, tak se nafoukne, zatrucuje a uteče jak malý smrad.

Neber to jako urážku, ale pouze konstatování faktického stavu :)

P. S. Ono je nakonec dobré, že se svým "dokonalým" Bobíkem budeš bloumat v lesích sám, protože jakékoliv skupině normálních lidí by jsi byl spíše na obtíž.
des

Příspěvek od des »

základná lekárnička je malá a skoro nič neváži. aj ked si dost tvrdý na to aby si bez nej vydržal, vždycky možeš stretnút nejakú sličnú cerečku v nesnázích ktorá ti za obvaz a dva ibuprofeny urobí večeru alebo b-job. a to se vyplatí ;)
Terminated Account

Ad smazání. Rozpad se drží hesla "vystřelený šíp a vyřčené slovo nevrátíš" Zpětně po sobě zametat, či upravovat příspěvky podle reakcí se dá jinde. Zde ne!
Robyn

Příspěvek od Robyn »

Ale mě nejde o to, že bych se styděl za průběh diskuze. Jen bych rád odešel a věděl, že se tu spolek všeználků nebaví na můj účet.
Ve chvíli, kdy se už vážně nechci bránit. Sakra stratil jsem 3 hodiny čtením výblitků.

Pan Fabulous je zřejmě psycholog přes internet.
Víš Fabulousi jak mi říká soused co má jen jednu nohu a chybí mu několik prstů? .... "Dobrá vílo".
Nic o mě nevíš a nepokoušej se sestavovat můj profil na základě několika postů.

Někoho urazíš a pak napíšeš neber to jako urážku?
Taky ti dám jednu radu. Neurážej nikoho v internetových diskuzích. Nech si to vždycky až budeš té osobě hledět do tváře.
A sežeň si více léků do své lékárničky, možná je pak budeš potřebovat v množství větším než malém.
Naposledy upravil(a) Robyn dne 28.02.2014 19:44, celkem upraveno 1 x.
Terminated Account

Robyne několik lidí včetně mě nechápe tvoji hysterickou reakci v banální diskusi. Upřímně přeji, aby jsi se hodil do klidu a povznesl nad věc. S nadhledem a odstupem času si třeba něco uvědomíš. Ať už je to cokoli.

Je pátek, zítra mě čeká pohodový výlet v neděli skvělá akce, tak proč se mračit?
alive

Příspěvek od alive »

Robyne..udelat si o Tobe obrazek neni zas tak tezky, i kdyz pripoustim, par let jsem to studoval....Myslim, ze tady se proste se svym pristupem nechytis...
Robyn

Příspěvek od Robyn »

A co takle LOCK. Všichni budeme šťastní.
Nechci se tu chytit. Chci v klidu odejít. To snad chápeš i Ty, když jsem to asi 5x napsal.

A není to hysterická reakce. Jen se tu bráním minimálně čtyřem. Z mého pohledu jste Vy Ti podivíni co se bijou kvůli pitomý lékárně.
Nevím jestli nejste akcionáři zentivy nebo tak nebo nebohatnete na kurzech první pomoci.
Naposledy upravil(a) Robyn dne 28.02.2014 19:41, celkem upraveno 2 x.
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Já bych to nezamykal. Zatím se všichni při pátku celkem dobře bavíme na tvůj účet ;)

Pan Fabulous je samozřejmě odborník na vše, to dá rozum. :mrgreen:
Víš jak mi říká soused co má všechny nohy a nechybí mu ani prst? 8-)

Možná, kdybys měl lékárničku, tak by tvému sousedovi toho tolik nechybělo? Ale to je čirá spekulace :mrgreen:
Robyn

Příspěvek od Robyn »

Jestli tomu říkáš zábava tak to tě lituji. Já se nebavím a brzy se na to určitě vykašlu.

Ale neboj, brzy tady zase nějakej ňouma zveřejní svůj BOB a můžete se posmívat dál.
alive

Příspěvek od alive »

Tvl...posmivat...Jestli umis cist, tak od zacatku zde padali konstruktivni nazory lidi, kteri o tom neco vedi. A Tvoje reakce..?? Rekni mi, proc sem vlastne pises, kdyz Te reakce ostatnich nezajimaji? To preci musis ocekavat, ze na Tvuj podnet bude nejaka rakce...A mimochodem, porad jsi mi jeste neodpovedel, kdy jsi vzal onu procentualni pravdepodobnost, ze se Ti nic nestane..?
P:S: agent Zentivy nejsem, ale uz jsem lecos prezil...jo, vlastne na kurzech PP tady (a nejen tady) bohatnu jak svina, vo tom zadna... :lol:
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Tak já tu mám Roblyne také nějaké zavazadlo, takže jsem připraven na kritiku. A rozhodně jí unesu 8-)

http://www.rozpad.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=1262
Robyn

Příspěvek od Robyn »

Souhlasím. Od začátku skutečně padali slušné a konstruktivní názory. Až do oněch dvou postů The.marek a Fabulous.

Já se samozřejmě bránil, protože oba dva pánové vědí o mých myšlenkových pochodech a inteligenci velké kulové.

TVL buď od té dobroty a podívej se na mojí první reakci před těmi dvěma.

Já nemám potřebu ti vnucovat co si máš dát do batohu. Spíš se podívej co jsem zatím já napsal k batohům jiných lidí.
Jediný co jsem komentoval byl batoh .. KUBEC VÝBAVA, kde jsem se ho už musel zastat protože tam 3prdele lidí povýšenecky komentovali a zesměšňovali majitele. S konstruktivní kritikou to nemělo nic společného, stejně jako tady u mě. On to možná zkousnul .. nevím. Já ne.

Tohle ale fakt nikam nevede takže končím.
Všechno co bude napsáno dále bude už bez mé reakce. Nikoli proto, že by mi došli argumenty, ale proto, že mi došla chuť argumentovat. Bye.
Karlos
Rozpadlík

Příspěvek od Karlos »

Lidi co zas blbnete, je patek, navrhuji toto vlakno pres vikend nechat odpocinout a v pondeli s klidnymi a vybourenymi hlavami pokracovat v konstruktivni debate, co vy na to, mlcite takze to beru jako souhlas :hand
štaflík

Příspěvek od štaflík »

To mi připomíná hlášku s Havlíkova blogu, kde píše že 90% průserů světa je kvůli deseti deka prochcanýho masa (pinďouru). Tady to vypadá na Majdan kvůli desetidekám (když hodně) lékárničky.
Tak ho nechte, Krteček taky vystačí jen s lopatičkou... :hand :beer
Bude-li základem PA světa barter, může si zdravotnický materiál vyčenžovat na nějaké kočce s lékarničkou a KPZ od Beara Gryllse výměnou za zahradnické práce.
Desouza

Příspěvek od Desouza »

Takže to shrnu , jediné pozitivní tady v tomto vlákně je tento odkaz http://www.youtube.com/watch?v=VSRCPgcRl94 na přednášku p. Siegera která je velice zajímavá . Díky Macu .
Reiser
Rozpadlík

Příspěvek od Reiser »

Vždycky jsem si Rozpadu vážil kvůli jeho informační hodnotě. Chápu, že sem chodíte z různých důvodů, někdo potřebuje poplácat po rameni, potrénovat ego apod. Přesto bych rád věřil tomu, že aspoň malé procento návštěvníků sem chodí proto, aby se něco naučili, a že z toho mála se snad najde aspoň někdo, kdo podobně jako já nemá zrovna moc volného času. Nechci tu nějak moralizovat, ale uvědomte si, že všechno co se tu po vás objeví musí potom číst všichni ti, kdo se snaží toto diskuzní fórum sledovat pravidelně.
Odpovědět