No tyčku sem umyl, vodmastil čističem na brzdy a natřel hostagrundem

Tyčka se "trupky" nedotýká.Chorche píše:no já to neska čistil poprvý - po prvnim střílení... a bylo to deklarovaný jako nový nestřílený. I to jako nový krom těchle dvou věcí vypadalo. Působí to na mě tak, že s tim někdo vystřelil ve fabrice pár ran a pak to uložil někam do skladu. A v tom skladu to začlo hnít v trupce a vot trupky to chytla ta tyčka. Ta bude zřejmě v kontaktu se stěnou trupky, poněvač v místě hniloby byla vošoupaná i barva (čehoš sem si předtim nefšim, což je taky divný, protože sem všechno prohlížel).
EDITa: seržo, ještě mě napadá, že ten gdo stim střílel před tebou měl třeba jen barnauly (dříf nic jinýho ani moc dostupný nebylo), kerý snad nemaj rtuťový zápalky. Čili nebyl důvot ke kysnutí.
tak to sis měl asi koupit něco jinýho....z AK to chce "terč1-buch,buch...terč2-buch,buch...terč3-buch...nééé, to byl civil....promiňte!"Zarozak píše:No to nevím při mém stylu![]()
3 minuty bez dechu v totálním soustředění>rána>kafíčko>kontrola terče>cigárko....a repete
Jj,to máš asi pravdu-Draka nebo Tigra v plné šupě,ale to bych musel asi vést trochu jiný životSerža píše:tak to sis měl asi koupit něco jinýho....z AK to chce "terč1-buch,buch...terč2-buch,buch...terč3-buch...nééé, to byl civil....promiňte!"Zarozak píše:No to nevím při mém stylu![]()
3 minuty bez dechu v totálním soustředění>rána>kafíčko>kontrola terče>cigárko....a repete