Baterka skutečně není k zahození. Nenosim ji 24/7 ale vždy když předpokládám že se budu pohybovat po setmění, to je jasné. Dále když jdu do obchoďáků - pokud tam vypnou produ obvykle tam je tma jak o půlnoci, nemaj okna! Stejne to je v různých podzemích prostorách, podchodech, tunelech. Vypomůže u auta, když se něco posere i ve dne, batrka posvítí do prostor které nejsou vidět. A OFC baterka je pod psoteli pekne hned vedle 9tky, protože až někdo vlitne do baraku, tak chci vedet po kom strilim.
Z praxe namátkou za posledí rok:
- Zima, tma jak v prdeli, pichle kolo na rychlostni silnici... Bez baterky bych to taky vymenil, ale za trojnasobek casu.
- Vcera, dovolena cizi vesnice, venceni psa, vypadl produ a vsechno osvetleni, tma ze nebylo videt na metr, s batrekou se i pes vklidu vysral

- dále jsem minimálně třikrát za psolední rok musel do neosvetlených, enbo velmi slabe osvetlených prostor jit neco řešit, hledat atp.. baterka je velmi použitelnej kamík a celkem si ěm získla i kdyzž jsem ji před tím nikdy nepovažoval za něco extra duleziteho.
Podotýkám však, že mobil nosím tak pouze 3 dny v tejdnu a je to mobil, žádná tableto notebook pitchovina, takže to svítítka nemá, jen tlacitka na volání.
K pistoli, nosím SP2022 na 2-4 hodině, není to největší, ale ani nejmensí. Mejch sotva 80Kg s tim ma problem - nosit to CC. Nosim prakticky 24/7. ca 2,5 roku ve vnitřní dastě za 150Kč, a nemůžu říct že by to bylo něco tragickýho, dasta v pohodě, neni to moc na běh, ani na dělání kotoulů, jinak OK. Bohužel jsem po té době zjistil, že mi od nošení pobolívá kyčel, nebo oblast kyčle - asi jak to pásek pritahuje k tělu. Bylo to tak nepříjemné, že jsem to dál řešil, občas jsem prehodil na druhou stranu, zkusil jiná pouzdra. Skončil jsem u vnejsiho kydexu na "míru", není to tak kryté jako dasta, ale kyčli to pomáhá, i když po dlouhodobém nošení stále cítím, že by bylo lepší dát tělu na měsíc klid at se srovná a nic na něj netlačí z žádné strany, nevim jestli někdo něco takového zná.
Šatník přizpůsoben, volná trička, volnější mikina. Bohužel i tak různé ohýbání lezení po zemi apod znamená obvykle odkrytí zbraně... Netěší mě to, ale lépe to asi nepůjde pokud nezačnu nosit šaty... Nošení na břichu nedávám. Poloha 2-4 hod, je bezproblémů i v aute s pásem. Dasta byla kolmá, kydex má nyní tak 15°sklon. Takhle žiju s devinou já, cítím, že to není dokonalé, ale snažíme se..