Krevel ok beru, na mé upotřebení jsem chtěl vyměnit 14,5" za 11,5" s tlumičem ale nakonec bylo potřeba investovat jidne. Jolky Palky ti dobře radí ušetřit na flintě a narvat to do optiky. I blbá prisma 2x dělá divy když střílíš na 100+ i když se to samozřejmě dá trefit i přes kolimátor (tvrdí kámoši - já su věrný na PCC kolimátoru a na AR LVPO).
Samozřejmě pokud je rozpočet čistě na flintu 50 a na zbytek máš další rozpočet, tak bych se kouknul po BCM.
AR-15 family
Re: AR-15 family
Beware of old men in profession where men die young.
souhlasím s délkou hlavně

it’s better to be a warrior in the garden than a gardener in a war.
Tomu grafu nerozumím.
Třeba ADC - ať zaplatím 35 nebo 90k, tak bude mít pořád hodnotu 6?
Proč BCM, když Aero Precisioin má stejnou hodnotu a začíná na polovině?
Třeba ADC - ať zaplatím 35 nebo 90k, tak bude mít pořád hodnotu 6?
Proč BCM, když Aero Precisioin má stejnou hodnotu a začíná na polovině?
Otázka je, na základe čoho vyčísľovali tú "hodnotu", keďže to je veľmi subjektívna veličina - či tam mali nejako obodované vlastnosti, a tie zrátali.
a to je za mne přesně to, co se nám Michal "věčně druhý" Vavřečka snaží sdělit. Míval k tomu na bestpatronu i nějaký povídání. Jasně že je to jeho subjektivní názor, ale za mne je to dobrý odrazový můstek, pokud člověk v tématice sám neni zběhlej. Těch flint mu rukama prošly tisíce a já mu věřím, že ví o čem mluví.
Takže mu věříš a přesto bys upřednostnil BCM před Aero Precisioin... Hm...
Takže tam budou nějaké záludnosti a nebo nevím.
Takže tam budou nějaké záludnosti a nebo nevím.
A ja si za svym tvrzenim stojim. Pokud clovek nechce nic ladit vezme bcm. Pokud chce, AP je jedna z moznosti, vzhledemk tomu ze se dodava bez pazby a natahovaci paky, s nejlacinejsi A2 rukojeti. Clovek vpodstate kupuje kvalitni upper a lower a dosklada si to podle sebe...
No, a to jsou ty záludnosti, co z té tabulky nevyplynou.
Díky.
Díky.