Vše o pistolích Glock
Re: Vše o pistolích Glock
takže řešit komplet nová pouzdra a vyválená v bahně je pistole nepoužitelná...
\(^_^)/
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...
Ne každý je takový "fajnšmekr" aby se válel v bahně když si jde zastřílet
.
Mě třeba přijde jako mnohem větší blbost dát si na G-19 kompenzátor
Z praktického hlediska nutné obrany je kolimátor i kompík dost diskutabilní věc, ale proč si svého "miláčka" nevytunit podle své chuti.

Mě třeba přijde jako mnohem větší blbost dát si na G-19 kompenzátor

Z praktického hlediska nutné obrany je kolimátor i kompík dost diskutabilní věc, ale proč si svého "miláčka" nevytunit podle své chuti.
Jak píše Hagen, nicméně i tak to rozvedu, protože Seržo, ač k tobě chovám respekt, teď jsi napsal trochu hloupost. Možná jsi měl mírnit emoce a nejdřív se trošku zamyslet.
1) pokud pominu realitu takové hypotetické situace,tak pistole určitě nepoužitelná nebude. Máš asi jen na mysli, že s ní pořádně nezamířím, protože jinak by byla v bahně k hovnu i ta tvoje s mechanikama, že ano?!

2) .....zapomínáš na to (nebo nevíš?

3) Ano, bohužel takto kompletní řešení pro obyč Glocky neexistuje, resp. jsem ho nenašel. Maximálně tak záložní mířidla přímo na té platformě. Vysokou přední mušku mám z jiné objednávky (zavádějící popis zboží, dostal jsem refund a výrobek mi zůstal). Obojí je ale jiné, takže budu muset prohloubit a zbrousit mířidla na platformě. Hraju si s tím, obecně mě DYI tuning zbraní baví a veškeré úpravy mých zbraní jsou bezezbytku vratné. Nedělám žádné peklo ani fušeřinu.
4) Pouzdra - kydex mi stačí lehce vyříznout cca o 1cm, aniž by to nějak ovlivnilo funkci, kdybych to pak sundal + místo na zvýšenou mušku tam mám taky. Nicméně ho skoro nepoužívám a na soutěže nejezdím. Textilní Dasta na skryté nošení - ano, Glock sedí lehce výš, ale ani při skákání a běhu nevypadl, drží a dokonce jsem kvůli tobě, ty kluku ušatej, udělal parakotoul s tasením - napohodu

Od shootera, jako jsi ty, bych čekal více nadhledu

"Je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém" - Jan Werich
Bez MOS verze, nebo frézování závěru za cca 5-6 litrů asi těžko
...Kdybych to tak hrotil, tak jsem si rovnou ten MOS mohl koupit. Nechci ale prodávat starý, poctivý a minimálně střílený kvér zbytečně pod cenou. Zbraně nejsou auta. Už ho mám na bazaru snad 3 měsíce a nic, takže si ho asi nechám.

"Je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém" - Jan Werich
tak určitě...
tohle je z jednoho loňského kurzu....
\(^_^)/
Tak za to že si prasátko a válíš se v blátíčku nikdo jiný nemůže 
Utřu palcem a pokračuju v palbě! Na mém Mlocku by to bylo horší neboť tam mám otevřený kolimátor ale, nejhorší co se tam zatím dostalo je prach.

Utřu palcem a pokračuju v palbě! Na mém Mlocku by to bylo horší neboť tam mám otevřený kolimátor ale, nejhorší co se tam zatím dostalo je prach.
Beware of old men in profession where men die young.
Z východu, natož z Ruska ještě nikdy nic dobrého nepřišlo!
Z východu, natož z Ruska ještě nikdy nic dobrého nepřišlo!
A vo vo vo vo tom to je
.
Ne každý kdo chodí střílet má chuť válet se v blátě.
A kdo bez toho nemůže být, nemůže si holt na qér dávat optiku.
Někoho baví tyto "blátivé" kurzy, někdo "jen" trénuje na reálné obranné situace, a někdo si chodí střílet jen tak pro radost.

Ne každý kdo chodí střílet má chuť válet se v blátě.
A kdo bez toho nemůže být, nemůže si holt na qér dávat optiku.
Někoho baví tyto "blátivé" kurzy, někdo "jen" trénuje na reálné obranné situace, a někdo si chodí střílet jen tak pro radost.
Ve věku 94 let zemřel Gaston Glock.
Dám na střelnici pár ran na jeho počest...
Dám na střelnici pár ran na jeho počest...
-
Pokud z nového glocku sám nevypadává po stisknutí vypouštěče prázdný zásobník, předpokládám že to není na závadu, ale časem se ochodí?
- bivoj
- VIP
- Pohlaví: muž
Neochodí. Musí vypadávat i u zbraně přímo "z krabice".
Sic semper tyrannis.
Cēterum autem cēnseō EU esse dēlendam.
-
jak je to možné opravit?
- bivoj
- VIP
- Pohlaví: muž
Podívat se kde to vázne (na rozebrané zbrani). Není to žádná raketová věda. Pokud je to jen nějaký otřep v zásobníkové šachtě či na vypouštěči, tak ten začistit. Pokud je to deformace rámu, tak reklamace.
Sic semper tyrannis.