Ale jo, líbí se mi, účel tam moc není, ale je hezká.

Když tři do PA doby:Bill Masen píše: ↑17.03.2021 19:05 Teda máte toho až po kokot. Ale vážně, které ráže, kdyby to měli být jen tři? Nebo ještě lépe, kdyby to měla být jen jedna, pak dvě a pak tři. Do PA doby.
Kup si mosinku, nebo opakovačku Zastava M70.Rookie81 píše: ↑12.05.2024 9:41 Zdravím, poslední dobou jsem úplně ztratil přehled o puškách a jejich cenách, mohli byste prosím poradit opravdu levnou opakovačku? Na ráži mi až tak nesejde, nepředpokládám že bych střílel víc než třikrát do roka krabičku nábojů. Jde mě o to, abych měl doma něco výkonnějšího, kdyby se něco semlelo. Mám jen pistole a malorážku.
Raději bych něco nového, nebo ještě tak bazarovku loveckou kulovnici. Kvůli jednoduché montáži puškohledu. Ten Ruger je fajn, v podobné cenovce je ještě Savage. Kamarád má jednoranku Bergara, dělají i opakovačky, nad tou taky přemýšlím, ale to už je cenově nad mým stropem.bivoj píše: ↑12.05.2024 10:43 A má to být novátor nebo nějakej vyběhanej army surplus? Pokud chceš nějakou novou entry opakovačku, tak asi Ruger American Rifle. Pokud ti teda nevadí "lovecká" kapacita zásobníku. Dělají se v rážích od .223, přes 7.62x39 až do .308. Cena začíná někde na 15 000,- Jo a taky ty pušky nemívaj klasická mířidla, bo se už předpokládá motáž alespoň nějaké základní optiky.
V obdobném ranku je ještě Mossberg Patriot.