Legální výzbroj do PA světa bez ZP

Střelné zbraně - pistole, pušky, ale i kuše, luky, perkusní, atd. Diskuze pouze pro starší 18-ti let!
Odpovědět
elef1260
Pohlaví: muž

Re: Legální výzbroj do PA světa bez ZP

Příspěvek od elef1260 »

JOBU píše: 14.11.2021 17:09 Tá chiappa je odpad. Zo zinkovo sračkovej zliatiny, presne tej, čo sa používa na plynovky... Už sa to tu preberalo, stačí hľadať.
No ja som ju rozobral do šrúbku a nemám pocit, že by čokoľvek na Liitle Badger bolo zo zinkovej zliatiny. Všetko je železo a doplnky plast.
Žiaľ plastové sú aj raily, takže treba vymeniť weaver lištu(y) za kovové a pokojne nahodiť malý puškohľad, alebo kolim a máte super zábavu poskladateľnú do kufríka na strelnice do 100 m.
S tlmičom a s podzvukovým krmivom je to tiché ako vzduchovka 8-)
Fabulous_milostivý
Administrátor
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fabulous_milostivý »

Magnet máš ty muži z oceli? :lol: :lol: :lol:

Rám Chiappa Badger je kompletně zinkový, to je nezpochybnitelné.
elef1260

Příspěvek od elef1260 »

Fabulous píše: 03.01.2022 11:02 Magnet máš ty muži z oceli? :lol: :lol: :lol:

Rám Chiappa Badger je kompletně zinkový, to je nezpochybnitelné.
Ospravedlňujem sa. Naozaj je to alloy frame :angel :mrgreen:
xb.h

Příspěvek od xb.h »

Párkrát jste tu nakousli Spielberg 200F bez odfuků a její přesnost. Tuto flobertku jsem si koupil jako novou a na začátku jsem byl docela zoufalej z toho, jak je nepřesná a už jsem ji chtěl reklamovat. Na jedné diskuzi jsem ale narazil na příspěvek člověka, co tvrdil, že Spielberg po odstřílení cca 500 ran si sedne a přesnost se rapidně zvedne. To mohu potvrdi. Nevím, kolik ran jen vystřílel ale odhadem tak 300 to být mohlo a zbraň nyní trefuje velmi dobře. Čím je to způsobené jsem nezjistil ale možná nějaké otřepy v hlavni. Co se týče výkonu tak ten se pohybuje někde kolem 45J a běžně s tím jde prostřelit centimetr silná dřevěná deska.
Piston

Příspěvek od Piston »

Nedávno jsem si koupil konkurenci Spielbergu od Myazuse a jsem docela mile překvapený. Přesnost zbraně limutuju hlavně já, výkon asi reálně bude těch 40-45 joulů u ústí hlavně. Dost pro zábavnou eliminaci drobných škůdců. Zatím jsem zkusil jen klasické kuličky od SB. Hlavní je nemít přehnaná očekávání, flobertové náboje byly vyvinuty pro salonní střelbu, i krátký náboj 22 je výkonově úplně jinde.
PaF

Příspěvek od PaF »

xb.h píše: 10.03.2025 13:52 Párkrát jste tu nakousli Spielberg 200F bez odfuků a její přesnost. Tuto flobertku jsem si koupil jako novou a na začátku jsem byl docela zoufalej z toho, jak je nepřesná a už jsem ji chtěl reklamovat. Na jedné diskuzi jsem ale narazil na příspěvek člověka, co tvrdil, že Spielberg po odstřílení cca 500 ran si sedne a přesnost se rapidně zvedne. To mohu potvrdi. Nevím, kolik ran jen vystřílel ale odhadem tak 300 to být mohlo a zbraň nyní trefuje velmi dobře. Čím je to způsobené jsem nezjistil ale možná nějaké otřepy v hlavni. Co se týče výkonu tak ten se pohybuje někde kolem 45J a běžně s tím jde prostřelit centimetr silná dřevěná deska.
Docela drahý záběh nové zbraně. :roll:
Odpovědět