Detonics (Czechgun) zbraně - všechny typy
- ninjarider
- Pohlaví: muž
Re: Detonics (Czechgun) zbraně - všechny typy
Dobrý den!
Obracím se na vás ohledně rady pro Gladiator 500 HD D2W .50. Potřebuji ji předělat z 4mm zápalek na W209.
Zakoupil jsem konverzní sadu W209, ale netroufám si ji předělat bez předchozí konzultaci tady na fóru.
Byl by někdo ochoten natočit ideálně video komplet demontáž, konverze a montáž?
Chápu, že to není jen tak, proto jsem ochoten za video zaplatit (záloha předem na b. u. a zbytek po obdržení videa.
Děkuji za tipy a odpověď!
J.
Obracím se na vás ohledně rady pro Gladiator 500 HD D2W .50. Potřebuji ji předělat z 4mm zápalek na W209.
Zakoupil jsem konverzní sadu W209, ale netroufám si ji předělat bez předchozí konzultaci tady na fóru.
Byl by někdo ochoten natočit ideálně video komplet demontáž, konverze a montáž?
Chápu, že to není jen tak, proto jsem ochoten za video zaplatit (záloha předem na b. u. a zbytek po obdržení videa.
Děkuji za tipy a odpověď!
J.
-
Moc to řešíš, jako já svého času. Pokud máš Gladiátora D2W, tak ten z výroby je přece na zápalky W209???. Moje rada. Stáhni si z webu detonics návod ke Gladiatorovi, je tam i kreslený plánek rozdělané zbraně. Udělej si jednu rozborku a zborku a je vymalováno. Od té doby, co jsem to zkusil poprvé, zvládnu to i se zavřenýma očima. Nic na tom není, nemusíš mít strach. Můžeš si jednotlivé kroky i nafotit pro sychr. Gladiátor je jednoduchá zbraň a to nejhorší, co se ti může stát, že ztratíš jednu z těch 4 mini podložek. Za pár kaček má detonics sadu těchto drobných dílků a jistě ti pošlou v nouzi jakýkoliv náhradní díl. Myslím, že někde na tomto vlákně jsem možná fotky rozdělaného glada dával.
-
Na jedné fotce chybí jedna podložka. Snad ti to pomůže. Je to puzzle, co složí každý.
- Fabulous_milostivý
- Administrátor
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
- Kontaktovat uživatele:
Součástí každé konverze je návod. Ale vůbec netuším, proč by se měl kompletně Gladiátor rozebírat kvůli montáži konverze. Stačí pouze povolit čep kontejneru.
- ninjarider
Děkuji za všechny rady. J.
-
Jsem zvyklý jednou za půl roku až rok, když vím, že dlouho nebudu střílet, kompletně vyčistit a dát konzervační olej. A i po každém střílení. Černý prach je sfiňa a když už čistím hlaveň, kontejner atd., vyčistit(zkontrolovat) i zbytek uvnitř, není problém a nic proti ničemu. Stejně se mi prostor kontejnerů na rámu čistí lépe, když ten rám rozpůlím na 2 kusy.. Pár minut navíc. Samotná konverze je úkon na minutu.Fabulous_milostivý píše: ↑01.03.2025 1:23 Ale vůbec netuším, proč by se měl kompletně Gladiátor rozebírat.
- Fabulous_milostivý
- Administrátor
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
- Kontaktovat uživatele:
Však jsem to myslel v případě montáže konverze.