Sa58 a jeho klony
Re: Sa58 a jeho klony
Jo a když to tak uděláš víckrát, tak to pak budeš muset zase něčím roztemovat nebo ti to bude při střelbě vyjíždět ven. Takže místo hřebíku použiješ tupý důlčík nebo tak něco, co ty okraje trochu rozhrne.
díky moc za info, ještě další dotaz (asi na něj znám správnou odpověď odpověď),ale má smysl koupit kopii ručky FAB defense od číňanů? Na občasné návštěvy střelnice, žádné intenzivní náročné užití.
Případně máte někdo tip na přesný typ?
Případně máte někdo tip na přesný typ?

- Fabulous_přeukrutný
- Administrátor
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
- Kontaktovat uživatele:
Ručka FAB stojí pětistovku. Kolik chceš ještě ušetřit???
Sorry, jsem se blbě vyjádřil, měljsem na mysli přední a hlavně sklopnou ručku,případně tu s nožičkami. Ty se prodávají za cca 800, ta s nožičkami 2-4 tis dle verze. Někde na netu jsem viděl za asi 20 USD, ale bude šajze katze, ptal jsem se na osobní zkušenost.
Halt si přišetřím.
Halt si přišetřím.
- Terminated Account
Podle mě jsou všechny rozkládací ručky stejně na nic, takže je to jedno. Je to složitá a fórová věc, jeíž největší užitná hodnota je v tom, že vypadá krutopřísně na fotkách. Zbraně typu AK/SA v semiautu, nepotřebují taktickou ručku a už vůbec nepotřebují nožičky. Osobně neznám žádného trochu aktivnějšího střelce, který by to po vyzkoušení nezahodil. Ale rád si poslechnu jiný názor.
MacGyver, ty nožičky jsou podlě mě taky blbost, speciálně za ty prachy.
Ale ta obyčejná sklopná ručka mi přišla vcelku v pohodě. To o té krutopřísnosti je svatá pravda
Ale ta obyčejná sklopná ručka mi přišla vcelku v pohodě. To o té krutopřísnosti je svatá pravda

Na svoji 858 mám posp a kovové nožičky ze saigy. Jsou těžké opravdu ruské kopyto,ale používám je kvůli střelecké pohotovosti. Když je zbraň položena tak ji neválím po zemi nezaseru si hlaveň, zbraň a můžu do ni "spadnout" a vést trochu přesnější střelbu. Asi zvyk z doby kdy jsem byl kulomeťák 

Většina ruček u 58 zavazí zásobníku, tak musí být moc vpředu. Měl jsem na tom kopii AFG2, to už teda tak nezavazelo, ale stejně jsem to pak sundal. A ze všech airsoftek, krom kulometu, jsem nožičky sundal, pokud tam byly. Zbytečná váha navíc, využitelnost 0.
Na kose jsem měl AFG II a teď na AKčku nemám nic a taky jsem živ...
No, myslím že se pánové máte na co těšit
Těch pár týdnů to ještě vydržte...

Zdravím pánové, mám následující dotaz. Také si chci pořídit kosu v klasické (dřevotřískové) verzi. Po proštudování mnoha a mnoha stránek a vláken o tématu jsem dospěl k závěru, že si pořídím Gazelu. Nějak se mi to prostě vyjevilo, navíc chci původní povrchovou úpravu a zachovalé ražení (rok výroby - číslo zbraně). Nemám to zas tak daleko do ZS, tak si zajedu přímo ke zdroji. V týdnu jsem kouknul na jejich stránky a hle, Gazely sice v nabídce mají, ale jen s pro mně zbytečným příslušenstvím - sumka, bodák s pouzdrem atd., a to ve vezi dezert za 8000,- nebo vzor 95 za 8600,-. Kdežto holá stála nějak kolem 5600,- pokud si dobře vzpomínám. To už je celkem rozdíl. Nevíte o tom někdo něco, proč to tak zavedli? Díky za reakce...
Mám přímo ze ZS informaci, že tyto Gazely jsou něco jako původní Gazely 1. kategorie - nepoužité nebo minimálně použité.
Fagot,prodávají se i pod 5t.,odkaz psát nebudu.
Musím si přečíst pravidla fóra,zda je to vůbec možné.
Přeju šťastnou ruku při koupi.
Sám jsem vlastnil 858 a do teď mě štve že jsem prodal.
Musím si přečíst pravidla fóra,zda je to vůbec možné.

Přeju šťastnou ruku při koupi.
Sám jsem vlastnil 858 a do teď mě štve že jsem prodal.
Pro MacGyvera. Je pravda, že všechny taktické doplňky, které nejsou napevno, jsou potom akorát na obtíž. Jenže když chceš mít zbraň se kterou sestřelíš jablko nad 150m, tak tu dvounožku potřebuješ. Proto toho, kdo chce rozumný kompromis mezi mířenkou a taktickou střelbou, je rozkládací dvounožka rozumný kompromis. Já jsem s ní spokojen, ale pouze co do užitečnosti na mířenku (zozkládací FAB D.). Na Kose hodně překáží klasickému 30r zásobníku, chce to cvik a vyladit postup. Samozřejmě musíš brát ohled na to, že je skládací a tím pádem má pořád vůle a není pevná jako kovová dvounožka, ta ale zase nejde k taktické střelbě nebo rychlostřelbě. Tam by se hodila Magpul ručka, jak dal Cherro, ale zase chybí dvounožka...
Já osobně stejně při taktice držím za zásobník a jako kompromis když chci střílet jednou zbraní dálku i blízko, jeví se mi rozkládací dvounožka jako dobrá volba. Toť můj názor.
Berte to prosím tak, že jsem zastánce všestrané kosy, jelikož je to pravda. Tvrdá odstřelonačka to nikdy nebude, ani se sebetežší hlavní a ani kompaktní CQB zbraň to nikdy nebude, ikdyž si ji zkrátíte, stejně máte špatný kaliber...

Berte to prosím tak, že jsem zastánce všestrané kosy, jelikož je to pravda. Tvrdá odstřelonačka to nikdy nebude, ani se sebetežší hlavní a ani kompaktní CQB zbraň to nikdy nebude, ikdyž si ji zkrátíte, stejně máte špatný kaliber...
ty vrklavý nožky vot fabu sou úplně k hovnu. Rozhodně nic na mířenku
To je lepší si flintu vopřít o zásobník...

- Rainier Wolfcastle
mel bych dotaz na majitele krytu zaveru s railem. jde při umisteni puskohledu na tento rail sundávat nadpazbi, abych se dostal k pistu nebo se musí sundat i optika?
- Terminated Account
Záleží na konkrétním puškohledu a výšce montáže, ale kryt závěru sundáš vždy a následně sundáš nadpažbí

- Rainier Wolfcastle
to vim, nechce se mi ale sundávat, abych nemusel znova nastřelovat. plánuju tam dat artemise 7x50
- Terminated Account
Je zbytečné čekat od tohoto systému zázraky. Nepřesná zbraň a kryt, který nikdy nebude sedět, jako jakákoliv integrovaná šína, předurčují tuto kombinaci jen na blbnutí. Pokud máš kryt o Zendla, tak ten drží nástřel i po sejmutí. Respektive korekce je vzhledem k dané zbrani minimální. Už jsem si tuto cestu prošel a jsem rád, že to mám za sebou. Každopádně každý má jiné preference, takže proti gustu...
- Rainier Wolfcastle
to je mi jasne. ale vzhledem k tomu, ze mam v planu strilet do 100m a vždy jen do 5 ran, tak by to mohlo vyhovovat. uvazuji o kopii, tj. od kinggun