Jakou máte pracovní pistoli?
Re: Jakou máte pracovní pistoli?
G19 Olive s decal gripy a zvětšeným záchytem závěru a vypouštěním zásobníku. Do vany si ho neberu, ale jinak ho mám pod bůčkem v podstatě furt. Čekám, kdy mi na něm vyroste vyrážka nebo chlupy 

Makarov PM
Tak s tím mám taky zkušenosti, půlka lidí si myslí že ostrá je kuličkovka a kuličkovu zase považují za ostrou, takže od té doby přemýšlím jak "nevěřícího pachatele" přesvědčit o pravosti zbraně aniž bych mu musel prostřelit koleno. Obávám se že při výstřelu do vzduchu si bude myslet že to je plynovka, takže asi jediná šance je někde něco prostřelit aby bylo jasno, jenže když není nikde poblíž nic vhodnýho na prostřelení tak pak zbývá jen to jeho koleno 

Nemám pracovnú búchačku. Ale nezamestnané mám viaceré, ani jedna hlavná... tobôž plastová. 

Steyr M9
Pi. vz. 52 a CZ- 70:-)
mám cz 75 compact z první serie a pak cz.50
Grand Power P11 Mk.7 bez bobřího ocasu
revas: někdo doporučoval prostřelit okno zaparkovaného (prázdného) auta...
revas: někdo doporučoval prostřelit okno zaparkovaného (prázdného) auta...

Výhodou revolveru je, že tenhle pohled nenechá nikoho na pochybách, cožepak to máme v komůrkách... pokud se nejedná o mimořádně hloupého jedince... pravdou ale je, že konkrétně tenhle kus se nenosí nijak zvlášť pohodlně, v nouzi nebo na střelnici to jde, ale na každodenní nošení to není... asi by byla jiná situace, kdyby byla nějaká... krize.
Na nošení přemýšlím o PP... kdybych měl někoho přesvědčovat o nabité ostré zbrani tak.. v časech klidu a míru s nábojem v komoře můžu vyndat zásobník, vytlačit jeden ... v případě 7,65Br, ne ani tak knedlík, jako spíš nok

CZ 75 B 9mm Luger.Jako záložní PM Makarov.
No pěknej chat chlapci. Jen furt nevim, proč rozjedete v podstatě kvalitní téma v blbým vlákně. Takže jsem vám to promáznul od OT a jestli chcete diskuzi na téma kam střelit darebáky aby vám uvěřili ostrou krochnu, tak si na to založte nové vlákno.
-
Walther P99 .40SW
Baikal MP 446 Viking (9lug),
kdyz je potreba diskretnejsi, tak PM Makarov
kdyz je potreba diskretnejsi, tak PM Makarov

G19 Gen4
CZ 75 B
prodloužený záchyt závěru,tritiová mířidla Israel.
V dohledné době HK USP Expert.
prodloužený záchyt závěru,tritiová mířidla Israel.
V dohledné době HK USP Expert.
Na krizová místa Ruger GP100 .357 se střelou Hornady (změřený výkon 1000J), do nepohody ČZ75 Para, běžně PPK 7,65Br
Naposledy upravil(a) brven dne 29.11.2012 8:12, celkem upraveno 1 x.
Brven:můj člověk..Walther PP(K) 7.65 Browning(mám PP)..pro běžné nošení, naprosto dostačující..
brven: krizovými místy myšlena obora s divočáky, nebo 20 gangsterů vstřícně srovnaných v zákrytu?