Ideální popruh na pušku
Re: Sa58 a jeho klony
Pánové měl bych dotaz, jakej používáte k 58 popruh? Tedy jestli vůbec používáte.
Objednávám nějaký kraviny a tak jsem si říkal, že bych ho objednal. Našel jsem tyhle dva jestli můžete hodit názor budu rád.
http://www.alfatactical.cz/detail/14767 ... cerny.html
http://www.alfatactical.cz/detail/10450 ... -sl-1.html
Díky
Objednávám nějaký kraviny a tak jsem si říkal, že bych ho objednal. Našel jsem tyhle dva jestli můžete hodit názor budu rád.
http://www.alfatactical.cz/detail/14767 ... cerny.html
http://www.alfatactical.cz/detail/10450 ... -sl-1.html
Díky
http://dx.com/p/tactical-military-rifle ... ack-127886
Je to za pár korun a fakt drží
Je to za pár korun a fakt drží
- bivoj
- VIP
- Pohlaví: muž
Používám originál Magpul MS2. Naprosto super:
mám ten samej ....
prověřená kvalita

prověřená kvalita
- Terminated Account
Podle mě také nejlepší volba.
To má ten pásek jen 2,5 cm?
To je strašně málo, za 5 hodin nošení je to na "uřezání" ramene
To je strašně málo, za 5 hodin nošení je to na "uřezání" ramene

si tam můžeš hodit takovou tu posuvku, co bývá na taškách přes rameno, ne?
Jj, objednal jsem si ten čínský a nějak to vytuním 
Nejlepší je to vyzkoušet s batohem, tedy popruh se zbraní a na tom batoh (aby se dal batoh ihned shodit bez zamotání se do popruhu zbraně).

Nejlepší je to vyzkoušet s batohem, tedy popruh se zbraní a na tom batoh (aby se dal batoh ihned shodit bez zamotání se do popruhu zbraně).
Jelikož jsem kosu tunil ve stylu FAB Defence tak jsem při jednom vzal ze ZAHALu i jednoboďák.
Ten je dobrý na akční střelbu a drží dobře, ale na delší nošení je dle mého lepší klasický dvouboďák.
Ten je dobrý na akční střelbu a drží dobře, ale na delší nošení je dle mého lepší klasický dvouboďák.
- Fabulous_přeukrutný
- Administrátor
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
- Kontaktovat uživatele:
Proč jsi neobjednal novou verzi MS3? Má 2x širší řemen...cipis píše:Jj, objednal jsem si ten čínský a nějak to vytuním
Protože jsem tele a měl jsem ruky rychlejší než hlavu ...
- Fabulous_přeukrutný
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já MS2 používám hlavně k "EDC kabelce". Je to geniální popruh.
Problem magpulu a obecne jednobodaku nastava pri delsim noseni - coz se malokomu v civilu stane.
Pak je clovek velmi rad za dvoupalcovy popruh a vic nez jednobodove uchyceni, protoze i ta pitoma kosa v zakladu se pronese
Pak je clovek velmi rad za dvoupalcovy popruh a vic nez jednobodove uchyceni, protoze i ta pitoma kosa v zakladu se pronese

- Fabulous_přeukrutný
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Magpul MS2 a MS3 (případně jeho druhovýroba) je geniální v tom, že z něj jedním pohybem uděláš i dvouboďák. Drobná nevýhoda jsou příliš masivní karabinky, které některým očkům na zbrani nechutnají. Je potřeba mezikus třeba z paracordu.
On je potřeba ten mezikus obecně, už jen třeba kvůli hluku karabiny o tělo zbraně, případně kvůli poškrábání zbraně.
Otázka toho delšího nošení, mno, nemusíme to řešit přece jen pro teď, ne? Třeba budou časy, kdy to poneseme nonstop.
A taková dobrá průprava je celodenní nesení na nějaké airsoft hře případně nějakém výletu. Proto ty minimálně 3cm. Posledně jsem si vzal dvouboďák od kulometu, ten je i polstrovaný.
Otázka toho delšího nošení, mno, nemusíme to řešit přece jen pro teď, ne? Třeba budou časy, kdy to poneseme nonstop.
A taková dobrá průprava je celodenní nesení na nějaké airsoft hře případně nějakém výletu. Proto ty minimálně 3cm. Posledně jsem si vzal dvouboďák od kulometu, ten je i polstrovaný.
dá se ten širší někde u UL koupit bez poštovného ?
Dobrý dotaz...
Pokud ne, šel bys se mnou na půl do poštovného?
- Fabulous_přeukrutný
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kup to z Ebay za par USD...
Ještě se pokusím domluvit s tátou, že by to objednal. Pokud vím, tak řemeny nevede. Kdyby to nešlo, tak se domluvíme.štaflík píše:Dobrý dotaz...
tak štaflíku.... domluvíme se asi spolu. Táta má jen tříboďák od dasty. Na magpuly obchodní kontakt nemá.