Proč máš hlaveň zamknutou na nesprávnou stranu?
Detonics (Czechgun) zbraně - všechny typy
Re: Detonics Gladiator (Czechgun) všechny typy
Měl jsem to první den doma a hrál si s tím. Omylem jsem to přetočil na špatnou stranu. Tohle vlákno jsem celý pročetl a všiml jsem si, že už si na stejnou chybu někoho upozorňoval. Při střelbě na to budu muset dát pozor. Díky za upozornění.
- Fabulous
- Administrátor
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
- Kontaktovat uživatele:
Brzy přijde na trh zcela nový model pistole Detonics. Nebude to evoluce, ale spíše revoluce. Je se na co těšit!
-
- Pohlaví: muž
No, něco jste už odhalili na Facebooku. Budou tam různé úpravy na uchycení baterky a dalších vychytávek? Drážky ,asi nebudou? A co ty další nábojové verze?
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bude tam hodně něco, jak by řekla Jolanda
-
Tak nezbývá než čekat. Podle fotek tipuju změnu tvaru na uchycení různých udělátek, uzamykání hlavně, ale podle jedné z těch fotek to vypadá co na rám z plastu? No, nechám se ohromit, snad to nebude dlouho trvat.
třeba se dočkáme i brokovnice na 12GA a derringeru v 50BMG
\(^_^)/
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...
-
Tož už to vidím na facebooku, 6 (šesti) hlavňová bestie, tak to se nedalo uhádnout.
No, popravdě, já jsem, možná jenom z mého kusu, lehce zklamán. Spoušť se zadrhává, je i vidět, že povrch na bocích není všude stejně "oleštěn" a zejména, co mi vadí je, že jsem schopen spoušť uvolnit tak, že se samovolně nedostane do výchozí polohy, ale třeba 0,5mm před ni a pak po lehkém doteku cvakne nadoraz. Ale ještě jsem ji nerozebíral, ale snad to půjde dořešit.
Jsem se teď podíval a opravdu masakr, to chciperlufanda píše: ↑09.04.2023 21:14 Tož už to vidím na facebooku, 6 (šesti) hlavňová bestie, tak to se nedalo uhádnout.
toto si kupim, ked to bude v .50
mě by udělala radost ta kdysi plánovaná pistolka v ráži .44 mag, bude?
co mi to jen připomíná?swenak píše: ↑12.04.2023 12:51Jsem se teď podíval a opravdu masakr, to chciperlufanda píše: ↑09.04.2023 21:14 Tož už to vidím na facebooku, 6 (šesti) hlavňová bestie, tak to se nedalo uhádnout.
\(^_^)/
Taky jsem si na ty Příběhy vzpomněl.
(Hezké čtení pro děti, kluky, to bylo. Teda pokud myslíme to samé. Aspoň já to četl v dětském věku. V ABC? )
(Hezké čtení pro děti, kluky, to bylo. Teda pokud myslíme to samé. Aspoň já to četl v dětském věku. V ABC? )
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
Na straně druhé, pořád ještě je kam postupovat
Možná by stálo za zvážení, jestli nepokračovat nějakým takovým směrem
Jaká je vlastně teď situace s náhradními hlavňovými bloky na 6mm flobertkové náboje? Dá se odhadnout, kdy budou?
Zvažuje se případně i náhradní blok na 9mm Flobert?
Zvažuje se případně i náhradní blok na 9mm Flobert?
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Náhradní hlavně 9mm nebudou nikdy. Šestky jsou právě na stole a příští týden jdou na zkušebnu.
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Servis, co na to říci. Vymění se pružina spouště a případně přeleští díly spoušťáku.swenak píše: ↑12.04.2023 12:42No, popravdě, já jsem, možná jenom z mého kusu, lehce zklamán. Spoušť se zadrhává, je i vidět, že povrch na bocích není všude stejně "oleštěn" a zejména, co mi vadí je, že jsem schopen spoušť uvolnit tak, že se samovolně nedostane do výchozí polohy, ale třeba 0,5mm před ni a pak po lehkém doteku cvakne nadoraz. Ale ještě jsem ji nerozebíral, ale snad to půjde dořešit.