Pozri o kusok na zapad a zistis ze dospely chlap ma zbrojak na peprak a aj ten mu chcu zakazat.dospělý chlap má zbroják, pistoli a pušku
Tie "na volno" este mozu mat svoj vyznam.
Pozri o kusok na zapad a zistis ze dospely chlap ma zbrojak na peprak a aj ten mu chcu zakazat.dospělý chlap má zbroják, pistoli a pušku
Asi nejsem dospělej chlap. Mám jen 4 pistole, pušku nemám a neplánuju. Do 50 metrů mi to stačí.gravedigger píše:t...dospělý chlap má zbroják, pistoli a pušku
Nemecko je na tom asi zle, neviem.viktor píše:no to nejsešchtělo by to alespoň karabinu ať se dostaneš do puberty
![]()
no řekl bych že je nutný mit arsenal jak to řiciprostě dostatečný
![]()
ale jak tak koukam po okolí tak se to množí a nic s tím nenaděláš kolem je tolik pěknejch hraček
pi od ,22 lr. 9 luger, .357 mag,45 acp
u dlouhých .,22lr, 9mm, 357 mag, ,308 win, ,50![]()
viktor
ps : jsme se dostali loni v jednom kempu v hr do debaty na takove male street party, prevazne rakusaci a nemci, bylo uz upito a debatovalo o lescem, doslo i na zbraně ... prelozeno do cestiny .. a vy mate nejake zbraně ? ano , a jaké ?
no glock ( rakusaci se radovali ) uzi , was ?to je je prece vojenske ?
jo , FN FAL
![]()
to je taky vojenske !
![]()
to je u vas normalni ? jojo, u nas normalni hodne AK, AR
![]()
![]()
u nas nastesti jeste normalni
Jenomze Nemci za zbran povazuji i peprak. Tzv. "maly zbrojak", na ktery se musi projit skolenim, potvrzenim od lekare a udelat testy, plati prave jenom na pepraky a podobne veci. Nekde jsem cetla, ze od dob migracni krize se za posledni 3-4 roky pocet drzitelu tohoto maleho zbrojaku zdvojnasobil. Jenom si nepamatuju, jestli to bylo ze 100 na 200 tisic osob, nebo z 200 na 400. Kazdopadne ta nemecka statistika bude pekne nafouknuta, protoze podle mne do toho vedle pepraku pocitaji i vzduchovky, plynovky a buhvi co jeste. Takze absolutni hodnota nema vypovidaci hodnotu zadnou, pokud chceme o necem diskutovat, tak snad jenom o % rustu apod., ale neverim, ze by se clovek dostal k nejakym neupravenym, tj. hodnovernym udajum.mercedes777 píše:Nekde jsem cetl na nemeckych strankach, ze nemci maji skoro 5,5 milionu legalnich zbrani...
Myslím, že je to blbost. Mám doma 3 ráže. O dvou jen pár stovek nábojů a Lugr v tisících.Émile Durkheim píše:...mít doma od všech relativně dostupných ráží alespoň jednu zbraň ... a do každé tak tisícovku nábojů...