Fabulous píše:1203 je legenda! Legenda naprosté nespolehlivosti...
Ano. A taky je to ultimátní důkaz pravdivosti pořekadla, že jaký pán, takový krám. Je veliký rozdíl mezi rozrachtanou podnikovou dodávkou a tímtéž typem auta v osobní péči. Auta téhle doby byla jakoby předurčena k dodatečnému dotvoření. To už pak záleží na přístupu toho kterého majitele a jezdce.
Tu mojí potvoru troskovatou jsem pořídil kvůli příliš rozbujelé rodině... a těch osm míst je i tak občas málo.
Spolehlivost... v pohodě jsme tím procestovali Německo, Polsko, byli s tím u moře Baltického... zatím se za ty roky nestalo, že bychom nedojeli. Vím, co od té trosky můžu čekat, a ona zas ví, co si ke mě může dovolit.
Etranger píše:...budiž, ale dnes jsou k mání mnohem lepší dodávky...
Nepochybně. Ale za tu mojí trosku jsem zaplatil 2000 korun. Aby s ní bylo možno vyjet, musely se pokácet dva menší stromky, co před jejím stáním stačily vyrůst... ale dostala nabitou baterku, nabumbat benzínu a dojela bez potíží svých 60km ke mě domů. Zatím jsem do ní za těch 12 let, co mi věrně slouží, nainvestoval nějakých 15 tisíc, podle tankovacího záznamníku (mám ho, důsledně vedený, ve všech svých autech) si v dlouhodobém průměru vezme 8,6 litru na 100km... vlastně pohoda. Spolehlivé, vychytané, a ježto uvnitř komplet (zeleně) vykobercované, takže i příjemně nerozdrnčené přibližovadlo. Víc netřeba.