Kvitujem pozitívne, že sa to snažil ustáť, a zachrániť, čo sa dalo. Z takýchto ľudí bývajú (samozrejme po adresnej normalizácii
Kvalita těstovin
Re: Kvalita těstovin
Na to, že ho všade posielajú do prd.le je už naučený, ale že musel vyložiť svoje karty a sám zo seba urobiť vola sa mu asi bežne nestáva.
Kvitujem pozitívne, že sa to snažil ustáť, a zachrániť, čo sa dalo. Z takýchto ľudí bývajú (samozrejme po adresnej normalizácii
) dobrí členovia tímu. A ten výskum v potravinárstve je fakt na dlhé trate.
Maximálna efektivita, a vždy trvale udržateľný rozvoj.
„Jen malá oprava pro 'chemika' Sigurda: Termín sonikace (sonication) je v Oxford English Dictionary (OED) pevně ukotven od roku 1952. Pokud vaše odborná literatura zamrzla před korejskou válkou, pak se omlouvám, že vás děsím technologiemi současnosti. To už není jen Platonova jeskyně, to je skanzen nevědomosti. Užijte si to své prožírání blátem z minulého století.“sigurd píše: ↑06.05.2026 11:34 S tou zámenou sonikácie za sonifikáciu máš v aktuálnom význame pravdu. Výraz sonikácia sa v staršej literatúre ešte nepoužíval, a význam mojich záverov to nemení.
Google chemik by ale stále vážne rád vedel, čo bolo myslené tým katolytom- nejako mi to s tými rezancami nejde dohromady, a ani súdruh google mi nijako nepomohol.
K úrovni Tvojej komunikácie som sa už vyjadril...
Rád bych doplnil info k mým odkazům pro lidi, které to zajímá a nemají potřebu to hejtovat. Nenechte se zviklat kníkáním slepých chudáků, ukazujících světu míru své formy myšlenkové destrukce a míry kognitivní disonance. Nechtěl jsem je ztrapnit před celým světem, o to se postarali sami. Každý, kdo si rozklikne odkazy- si může jasně a jednoduše udělak vlastní názor.
Mnoho štěstí v bádání.
Děkuji ctěným Haterům, lepší marketing bych si nemohl přát:))
Kdyby jsi ten svůj dlouholetý výzkum prezentoval jako zábavný experiment, a nesnažil se tu přesvědčovat, že to má nějaké praktické využití, tak budiž.
Kdyby ses nechoval nadřazeně, a neurážel hned každého, kdo ti tu šílenou zábavu nechce brát vážně, tak budiž.
Takhle se nediv, že kromě chemika Sigurda, který na ty tvé bláznivé experimenty reagoval z pozice chemika (nikoliv z pozice preppera) nikoho jiného nezajímáš.
Zbytek diskutujících (včetně mě) už pak reagovalo jen na tvou aroganci a urážky.
Jinak je podobné kraviny nezajímají.
Bez těch tvých urážek to mohlo být vtipné, zajímavé,...
Takhle jsi jen drzý, arogantní pošuk, který se 10.let zabývá píčovinama.
Kdyby ses nechoval nadřazeně, a neurážel hned každého, kdo ti tu šílenou zábavu nechce brát vážně, tak budiž.
Takhle se nediv, že kromě chemika Sigurda, který na ty tvé bláznivé experimenty reagoval z pozice chemika (nikoliv z pozice preppera) nikoho jiného nezajímáš.
Zbytek diskutujících (včetně mě) už pak reagovalo jen na tvou aroganci a urážky.
Jinak je podobné kraviny nezajímají.
Bez těch tvých urážek to mohlo být vtipné, zajímavé,...
Takhle jsi jen drzý, arogantní pošuk, který se 10.let zabývá píčovinama.
Děkuji za inspiraci. Jediné, co jsem ještě neřešil byl název. Najednou se mi nabízí- a zdarma:
-CHÁRONOVA NOČNÍ MŮRA- recept pro těžké případy kognitivní disonance. Černější, než svědomí převozníka, který lidi místo k záchraně vleče do bahna minulosti. Dvojitá dávka biocharu se sonikovaným korálovcem, protože Cháronův mozek přestává fungovat
-SIGURDŮV CHEMICKÝ OMYL (v.1952)- tento recept bude mementem pro ty, jejichž vzdělání zamrzlo před sedmdesáti lety. Extra dávka sonikované kurkumy, aby mu připomínala slunce, které v jeskyni nikdy neuvidí. Určeno pro ty, kteří si pletou sonikaci s ozvučováním dat.
Najednou jsi povýšil konzumaci mých těstovin na vrcholný kulturní zážitek.
Děkuji, užij si to, od teď jste legendy.
-CHÁRONOVA NOČNÍ MŮRA- recept pro těžké případy kognitivní disonance. Černější, než svědomí převozníka, který lidi místo k záchraně vleče do bahna minulosti. Dvojitá dávka biocharu se sonikovaným korálovcem, protože Cháronův mozek přestává fungovat
-SIGURDŮV CHEMICKÝ OMYL (v.1952)- tento recept bude mementem pro ty, jejichž vzdělání zamrzlo před sedmdesáti lety. Extra dávka sonikované kurkumy, aby mu připomínala slunce, které v jeskyni nikdy neuvidí. Určeno pro ty, kteří si pletou sonikaci s ozvučováním dat.
Najednou jsi povýšil konzumaci mých těstovin na vrcholný kulturní zážitek.
Děkuji, užij si to, od teď jste legendy.
Cháron, máš pravdu, asi som chlapca trochu precenil, alebo je to tým, že teraz vidí červene.
Škoda, prišli sme o ďalšieho pokojného odborného prispievateľa
.
Škoda, prišli sme o ďalšieho pokojného odborného prispievateľa
Neboj, něco mi říká, že jsme o něho nepřišli
.
Tito brouci pytlíci co snídají Šalamounovo hovno se jen tak nevzdávají.
Když nevzdal ani po 10. letech výzkum tvorby těstovin, tak to, že ho pošle pár lidí do prdele ho neodradí
.
Takových arogantních chytrolínů se jen tak nezbavíš
.
Tito brouci pytlíci co snídají Šalamounovo hovno se jen tak nevzdávají.
Když nevzdal ani po 10. letech výzkum tvorby těstovin, tak to, že ho pošle pár lidí do prdele ho neodradí
Takových arogantních chytrolínů se jen tak nezbavíš
Vážení moji Maskoti, pokaždé, když budete jíst to vaše bláto z vymletých slupek technické GMO pšenice, vzpomenete si na to, že jste byly u toho, když jsem vytunil dokonalou superpotravinu, ze které vy nebudete mít jediné sousto.
Nemám čas, ani chuť se zabývat s magory a blázny. Trvalý ban. Fab
Nemám čas, ani chuť se zabývat s magory a blázny. Trvalý ban. Fab
Rozpadlík si vypestuje pšenicu (alebo kúpi od miestného pestovateľa), pomelie a uvarí ( alebo upečie) solárnou energiou. Ak si do cestovín pridá ešte nejaké staré karí korenie na vyhodenie, tak má aj superpotravinu. A bez katolytu
.