Kouknul jsem zběžně na složení - maso ve vlastní šťávě a neco dalšího. Ale proč je po tom sháňka, když to samé si složím sám z nižší cenu a bez blbin jako je párátko, apod. ? Balení, které bylo v tomto případě kvalitní?
Edit: chvíli nad tím dumám. Mít chatu jako úkryt, mám je tam. Vydrží a před koncem doby je sním. Pro airsoft taky dobré. Tahám na celý den jednu krabici. Koukal jsem na to očima domkaře s plnou špajzou.
Lyster: jsme teď ochutnali jinou variantu této plechovky za lidlovu cenu, "Hrnec hradních pánů" něco jako na způsob gulášový se žampionama, popravdě jich ještě pár přikoupím,jako dá se to sníst i samo ale s chlebem je to fakt dobrý, vůbec slaný, lehce pikantní, kousky masa jsou opravdu masové, chtělo by to o něco víc brambor, neshledali jsme v tom žádnou bejkárnu ala Hamé, dá se to ohřát i na malým vařiči přímo v plechu, pro dva je těch 800g akorát, pro jednoho spíše moc, leda by si něco nechal na později, pokud tedyk není horlivý jedlík... a jako bonus to vydrří do 2019, teda píšou to tam, tak snad jo. do nouzový zásobárny i na cesty dost dobrý celkově tedyk taky doporučuju.
Tak billa má v akci Shanghai Mailing šunka premium za 25 korun. Ochutnal jsem a nemá to chybu. Sice trvanlivost jenom do 2016, ale vydrží určitě o pár let déle (pokud to dřív nesníme). Myslím. že 40 kousků nám chvilku vydrží.
V Polským Tescu za pár zlotých kuřecí stehno v silném vývaru. Maso měkké, vývar rosolovitý, chuť vynikající. cena pokud si pamatuju něco přes 6 Zl. Trvanlivost až dva roky. Je to přeci jen změna proti všem těm vepřovkám a jiným chuťovkám.
Nedávno jsem v Globusu narazil na tyto konzervy, tak jsem vzal jednu na ochutnání. Je to vepřovka s trochou hovězího, složení viz etiketa. Po otevření mě to vzhledově trochu zklamalo, protože to strukturou vypadalo spíše jako luncheon meat, než klasická vepřovka. Nicméně to jako luncheon meat nesmrdělo a chutnalo to kupodivu docela dobře. Dal jsem to na dvakrát jen ohřáté v mikrovlnce. Na rizoto to asi moc nebude, ale jako náhrada luncheon meatu na cesty bych si to dovolil doporučit. Cena 40,- za 400g je dost slušná.
pokud se nic nezmenilo, tak globus dava do konzerv svy smesi do klobas...
"The era of procrastination, of half-measures, of soothing and baffling expedients, of delays, is coming to a close. In its place we are entering a period of consequences."
Ďábelské tousty od HAMÉ 180 gr. konzerva - odpad nevhodný ku konzumácii samé kusiská šliach , žily , proste hnus , mal som dojem že tam dalo to čo ostalo v mlynčeku po čistení ...