Trvanlivé konzervy

Odpovědět
Kolapsnik jr.

Re: Trvanlivé konzervy

Příspěvek od Kolapsnik jr. »

Saira sardinela ve vlastni stave 168g PP/FAO34/Q42014 -> trochu sleva na 22,- rupii v Penny. Tento vikend a pristi tyden, ale protoze sem vzal posledni plne platicko a pan s rudym oblicejem vedle zas vykoupil vsecku whiskey, tak to asi tak dlouho nevydrzi jak inzeruji. Test delat nebudu vsichni to znate, rybicky v zlutomodre kulate pixle, v minulosti uz byly nejake ojedinele spatenky ale v mezich pouziti PA..
Tina
VIP

Příspěvek od Tina »

Jojo, taky tyhle rybičky kupuju, zrovna jsem z nich vyrobila pomazánku. Mají ještě v tomatě, ale doporučuju brát ty ve vl. šťávě, protože a) ta tomatová šťáva je nepříliš dobrá a za b) v těch vlastnošťávových je o 10% ryb více, než v tomatových...
Sojka
Pohlaví: muž

Příspěvek od Sojka »

Dnes jsem viděl v Tesco Expresu ve slevě toto:

http://www.gastrolakota.cz/tulip-8-hot- ... 5g:p:20643

Jelikož jsem to před časem jedl, tak připojím krátkou "recenzi":

Chuť běžně špatná jakou mají laciné párky, obecný problém párkových konzerv ohledně nepoměru velikosti plechovky a jejího obsahu, výhoda je naopak deklarovaných 5 let trvanlivosti.
felix5
VIP

Příspěvek od felix5 »

ty sem si před časem chtěl koupit ale když sem si přečetl složení a chuťovky typu prasečí krevní plazma a drůbeží separát chuť na ně mě přešla . jediný párky který vypadaj i chutnaj dobře sou z lidla v takové vysoké zavařovačce (sklo) spotřebu si nepamatuju ale masa tam je snad 87% nebo taknějak a chuťově nejsou vůbec špatný . cena za 8 párků cca 40kč taky neni nějak nepřekonatelná
Sojka

Příspěvek od Sojka »

Cena ve slevě za tyhle byla teď asi 27 Kč. Vzal jsem si jen dvě konzervy pro diverzifikaci zásob. Osobně s párky moc nepočítám...
VTS

Příspěvek od VTS »

vcera jsem v Makru objevil "rozpadlickou" velikost Heinz Baked Beans 2,62kg za 120 Czechokreditu bez dane. Expirace je sice 9/14, ale zrovna u tohohle produktu bych se nejakeho mesice navic nebal. Smutne je jen ze ten samy retezec v Anglii ji prodava za 2,89GBP in.TAX :cry: http://store.makro.co.uk/p-22276-heinz- ... 262kg.aspx
xterm

Příspěvek od xterm »

Ahoj,
jsme malá firmička, která vozí mj. kvalitní portugalské ser-dinky. Řádově stovky kusů jich máme skladem v Brně, ale kdyby byl zájem, mohli bychom dodat klidně celou paletu. Nakupujeme přímo u výrobce a veřím, že bychom dokázali nabídnout solidní cenu.
Troufám si říct, že pro provozovatele FIFO režimu, tedy postupné konzumace zásob, je to ideální volba, poněvadž tyto ser-dinky jsou skutečně prvotřídní. Fotky a pro představu maloobchodní cena jsou tady: http://blablabla.blb
Naposledy upravil(a) xterm dne 10.04.2014 0:04, celkem upraveno 1 x.
bacil

Příspěvek od bacil »

Hele reklamo, to je drahý a moc. Sardinky jsem před několika lety koupil velkou bednu v Tescu (napřed jsem jednu ochutnal), myslím že kolem 3kč kus, byly vynikající (vůbec jako by nebyly z tesca) a jedli jsme je přes rok. Řekl bych, že to kolem těch 3kč/kus nakupuješ, tak bys to rozpadlíkům mohl dát za náklady +2%, když toho budem brát takový hromady.
xterm

Příspěvek od xterm »

No ono je vynikající a vynikající. Sardinky, které se zpracovávají ihned po vylovení a ručně třídí a skládají do konzerv prostě něco stát musí. Může být, že Tesco díky nadstandardním UK-PT vztahům má sardinky opravdu levné, ale zrovna na těchto rybičkách máme marži opravdu minimální.

Ban za komerci troubo. Fab
the.marek
VIP

Příspěvek od the.marek »

Podávám report, dneska jsem si udělal k obědu jednu moji "testovací" konzervu... Byla to moje oblíbená sekaná svíčková od Hamé. Opravdu mi velice chutná konzerva a čas od času, když se mi nechce nic kuchtit, si ji dám.
Datum trvallivosti do června 2012, takže byla už skoro 2 roky prošlá, proto testovací konzerva.
Vůně, chuť, všechno na jedničku:-). Ještě tam mám jednu testovací, tak tu nechám ještě nějaký čas zrát :-D.

Je to opravdu chuťově velice zdařilá záležitost. Se dvěmi nebo třemi masovými-sekanými koulemi, bez křupek a podobných nešvarů. U mě má tato konzerva 5z 5ti :-)
kregan
VIP

Příspěvek od kregan »

Lidl má teď v rámci mexickejch dnů 800g konzervu Chily con Carne za 49,90. Min. trvanlivost 2018. Vypadaj dobře. Při nejbližší příležitosti vyzkoušim.
Tommy

Příspěvek od Tommy »

Měl jsem ji ve standardní velikosti. A byla v celku dobrá, takže bych se jí nebál.
escibe

Příspěvek od escibe »

České potraviny jsou k pláči viz video Hamé ani pes to nechce. Dokud to tady lidi budou kupovat tak se takové hnusy budou vyrábět a je jedno jestli Polsko nebo Česko :?

https://www.youtube.com/watch?v=hyGgOcj64RU
JirkaK

Příspěvek od JirkaK »

Ahoj,
Chci jen upozornit všechny rozpadlíky, že od 26.6 je v prodejně Lídl akce na konzervy.

Já osobně jdu koupit konzervy zn. OLDENHAUSER - vepřové maso 340 g za 36,90 Kč. 1kg masa vychází na 108,53 Kč zde na fóru kladně hodnocené a u mě chutná celé rodině.

(Pokud admin usoudí, že jde o reklamu, tak ať smaže příspěvek)
Naposledy upravil(a) JirkaK dne 24.06.2014 21:07, celkem upraveno 1 x.
DanBlack
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku

Příspěvek od DanBlack »

Běžel jsem pro ně už v pondělí...jenže ten pitomej leták platí až od čtvrtka! :head
Wolf
VIP

Příspěvek od Wolf »

Jakým způsobem se dá nějak aspoň trochu chutně připravit obsah klasických konzervových KDP? Pouze ohřátý z konzervy by mi to maso asi nechutnalo. Doporučte, co s tím :)
kregan
VIP

Příspěvek od kregan »

Nejvíc se mi osvědčilo větší množství sladký papriky, někdo používá pepř (ale toho tam nejde dát tolik s udržením dostatečné poživatelnosti). Vyšší level je cibule.
Hohepa
VIP

Příspěvek od Hohepa »

taktéž zázvor a sojovka , Kari , Koření pěti vůní, česnek a kečup .......
Zkrátka stejné recepty jako se používají pro úpravu syrového masa, jen se solí opatrně, ta už tam je ...
Z vepřovek jsem zkoušel dělat guláš, segedín , riseto, kung-pao , švejžužu, Buloň omáčku na těstoviny ....
Pokaždé je to o pár desítek stupňů poživatelnější než samotná konzerva.

Věř mi, že jen uvařené (dušené na vodě) mleté maso pouze osolené, by ti také moc nechutnalo.
Spolu s nemastnou bramborovou kaší to je oblíbené meny některých nemocnic.
Když byl táta po mozkové příhodě hospitalizován tak mu to servírovali denně a můžu říct zlaté Kádéčko
escibe

Příspěvek od escibe »

Jak tak tady sleduji ty konzervy tak ani jednu bych nepozřel dokud by nebyla válka nebo hladomor :D
Hohepa
VIP

Příspěvek od Hohepa »

Zajímavý názor na rozpadlickém fóru.
Mohu se zeptat jak řešíš své potravinové zásoby bez konzerv ?
Nebo je po exspiraci vyhazuješ ?
Odpovědět