Kvalita těstovin
Kvalita těstovin
Tak jsem v kaufu hleděl na štítky několika druhů těstovin (v cenové relaci od 6,50 do tuším 35kč) a nemohl jsem si pomoct ale dle živinového štítku (bílkoviny/cukry/tuky/vláknina/Na...) mi to připadlo zcela srovnatelné. Ano některé těstoviny se nelepí, jsou méně náchylné na rozvaření, nesmrdí, jsou bez/vaječné... ale zajímalo by mě čistě z PA hlediska když není v údajích na štítku skoro žádný rozdíl, dá se to považovat za rovnocenné stran výživy těla v časech zlých (kdy chuť a rozvaření nikdo řešit nebude) nebo mi uniká nějaký parametr?
Re: Kvalita těstovin
Image?
Bio?
Eko?
Kromě druhu mouky a vaječnosti bych v tom rozdíl neviděl. Ty nutričně bohatší méně vydrží, obecně.
Bio?
Eko?
Kromě druhu mouky a vaječnosti bych v tom rozdíl neviděl. Ty nutričně bohatší méně vydrží, obecně.