Bohužel máš pravdu, píšou to tam
"Podešev je z polyuretanu a pryže, která je velmi odolná vůči oděru"
Z moderních pracáků jsem měl jen Apatit, shodou okolností taky Bennon (potažmo Z-style), ale to jsem tehdy nevěděl. Asi mi design nějak ladí Další byl nákup z Aukra, nějaké levné černé poloholeně, podezírám Prabos [budiž proklet]. Oboje vstřikovaná PU podrážka, oboje praskly v dezénu paty a nasávaly vodu. Včetně těch mnou omílaných bennonů, které se všude uvádějí jako pracovní, na samorozpad nedošlo, vždy se spotřebovaly dřív. Skladuju už jen bundeswehry, které jsem skupoval, dokud nepřelezly 3500 Kč. Ale min. za 1600 Kč. Vždy nové. Mám pro ně slabost, jsou řemeslný skvost.
geriatria ťažko, ak sa človek do 50 nenaučí vybrať si, zašnurovať podľa chodidla a rozšliapnúť topánky tak, aby nemal otlaky ani po 10dňovke, tak je to neschopné jelito, alebo málo chodí. Na trhu je dostatočný výber turistických topánok s užitočnými, aj zbytočnými vychytávkami- treba si vybrať podľa potreby, a zbytočne nešetriť. Kto chodí občas, a v kanadách, prípadne pracákoch, a maže to všelijakým sajrajtom, tak nech sa nediví- doba páni už trochu pokročila .
Yup, tak nějak. Nepoužívám žádné těžké pohory/kanady (nekecejte mi že v tom něco vylezete/slezete a neupadne vám noha) nýbrž lehké prodyšné trekové boty které od té běžecké nemají moc daleko. Ani by mě nenapadlo, že se takový druh zranění dá vyvolat a ano, když bych šel ještě dál (resp. stále z kopce) i navzdory bolesti, tak by mi pravděpodobně ten nehet slezl. Není to nic vážného, ale když se zadaří, tak noha je prostě na nějakou dobu minimálně ze slézání vyřazená.