Tak prvni dojmy po necelych 24 hodinach:
1) Ackoli jsou o chlup vetsi nez automaty, ktere jsem mela predtim, jsou neuveritelne lehke! Vubec nevim, ze je mam na ruce
2) Pri serizovani jsem sla intuitivne, ale nakonec jsem prece jen na 1 vec musela mrknout do manualu. Na druhou stranu, od 80. let (moje posledni digitalky) se toho zase tolik nezmenilo...
3) Budiky jsem si nastavila 2 z 5 moznych. Hlasitost pipani ani delku nelze nijak upravit, takze me fakt nevzbudi. Nekoho mozna jo, ale pro mne je ta funkce zbytecna. Skoda. Ale je pravda, ze ja spim fakt extremne tvrde.
4) I kdyz jsou lehke, spi se s nima na ruce pomerne tezko. Jsou skoro 1 cm vysoke a zavazeji. Takze je budu na noc sundavat. V tom pripade bych ocenila jiny typ zapinani pasku nez na klasickou sponu s dirkami.
5) Osvetleni je oranzove, ne bile, coz je v noci prijemne. Delka osvetleni se da nastavit na 1,5 nebo 3 s - moznost nastaveni je fajn, ale uvitala bych jeste jeden delsi interval, treba 5 s. Kdyz to jede na solar, je to jedno. Kazdopadne pri hledani klicove dirky ve 2 v noci moc nepomohou, na druhou stranu nevzbudi spoluspace
6) Datum zobrazovany na displeji ve formatu rok-mesic-den nejde prenastavit na nas obvyklejsi den-mesic-rok. Ale to pry u zadnych digitalek Casio. Skoda, ale zvyknout na to jde.
7) Kdyz jsem je doma serizovala na sekundu presne, rozchazely se s presnym casem o 11 s. Na to, ze byly vyrobeny r. 2015 a pak sly nekde v regale, to vubec neni spatny

Uvidime, jak to bude treba za mesic.
Ze ja blbec je nekoupila na netu, o 350 Kc levnejs...
https://www.timestore.cz/Znacka/Casio-2 ... tion-11841 , to uz bych jim nevycitala vubec nic

Ale hodinky stejne jako boty musim videt a vyzkouset...
- Co si myslíme, není názor, ale mínění.
- Abychom mohli mít názor, musíme mít argumenty.
- Argument je důkaz, doklad.
- Diskuze je výměna argumentů.
- Cílem výměny je rozebrat věc z více úhlů pohledu, ne vyhrát.