Tak jsem jim psal mail s prosbou o bližší info a nějak mě nenadchly...
Dobrý den,
v současné chvíli Vám mohu poskytnout pouze materiál ze skladu naší společnosti Nanotex Group s.r.o., který sice nemá takový záchyt, nicméně je to stále velmi dobrý materiál pro výrobu roušek (výborná prodyšnost a zároveň filtrační efektivita).Pro představu - materiál ze skladu má filtrační efektivitu od ≥80 % do 93% (lepší materiál, který bohužel v současné chívíli nemám, má více jak 93% a ani bych Vám tento materiál nemohla přislíbit, neboť je určen pro naše velkoodběratele). Cena nabízeného materiálu (třívrstvý laminát) ze skladu 90Kč/m2. Šíře materiálu v roličce je 125mm v délce 500bm. Tzn. 62,5m2 Minimální odběr 5 roliček, 312,5m2 = 28 125Kč bez DPH (váha cca 20 kg, průměr 43cm a výška 65 cm) Pokud budete mít zájem, je nutné uvést fakturační údaje a platba musí být uhrazena předem.Pokud si chcete řešit dopravu sami, tak po uhrazení bude zboží k dispozici.Pokud chcete od nás zařídit dopravu, uveďte to, prosím, k fakturačním údajům.
Materiál, o který máte zájem je třívrstvý laminát, kde nanovrstva je schována uvnitř a tudíž chráněna. Je tedy možné ušít rovnou ochrannou roušku. Je určeno na jednorázové použití, není určeno k praní.
Tento materiál je vhodný jako vložka do bavlněné roušky (rouška s kapsou uvnitř), kterou můžete i prát či rovnou můžete z našeho nanomateriálu vyskládat roušku.
V případě dalších dotazů se na mne obraťte.
Radka Kotišová
Majkl