Pád Bíleho domu
Pád Bíleho domu
Čistá střílečka. Něco pro milovníky akčnáků. Určitě je to dobrá inspirace pro nepřátele USA. Zajímalo by mě jesli by na podobnou akci měl někdo koule a prostředky. http://www.csfd.cz/film/318722-pad-bileho-domu/
Re: Pád Bíleho domu
Jen doplním, že je tu ještě podobný film od Emmericha, hodnocení skoro o 10% vyšší http://www.csfd.cz/film/317521-white-house-down/ . Zatím jsem tento ještě neviděl, ale už se těším až bude dostupný v dvd kvalitě.
Nejsem si jistej, ale to je parodie na onen film 

- bivoj
- VIP
- Pohlaví: muž
Parodie rozhodně ne, alespoň co se obsahu týče. Spíše zábavněji pojaté zpracování obdobného tématu.
Aha tak oni to jsou dva různý filmy, to jsem nevěděl. Každopádně jsem teda viděl pád bílého domu od Antoine Fuqua a větší kravinu jsem dlouho neviděl (slušně řečeno) ,tak jsem zvědavej na white house down od Roland Emmerich
dva do znacne miry stejne filmy...ve stejny rok...divne. White house down jsem na mistni doporuceni shlednul a neni to spatne. Willis by to udelal lip, ale holt uz je starej. Takove Die Hard 5 

- Terminated Account
Včera se mi nechtělo spát, tak jsem na to mrknul. Nic jsem od toho nečekal, takže tupý akčňák s Everesty mrtvol mě nijak neurazil.
Překvapilo mě ale:
1. Morgan Freeman - k čemu ses to chlapče prupůjčil? Vysvětlí mi to někdo?
2. Taktické a strategické kroky záporňáků i klaďasů mě celkem slušně bavily.
3. Takový snímek by si zasloužil pořádnou šoustačku, která bohužel chyběla

Překvapilo mě ale:
1. Morgan Freeman - k čemu ses to chlapče prupůjčil? Vysvětlí mi to někdo?
2. Taktické a strategické kroky záporňáků i klaďasů mě celkem slušně bavily.
3. Takový snímek by si zasloužil pořádnou šoustačku, která bohužel chyběla

Tak jsem to také shlédnul...
Co na to říct? Filmová srač** plná patosu made in USA, s dementním dějem a obsahující tolik akčně - filmových klišé, že abych je spočítal, musel bych si při sledování dělat čárky na papír.
M. Freemanovi asi museli hodně slušně zaplatit, když se k tomu propůjčil...

M. Freemanovi asi museli hodně slušně zaplatit, když se k tomu propůjčil...
- Fabulous_přeukrutný
- Administrátor
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem! Pokud pominu hromadu klišé (co naplat, všechno už někdy někde bylo), hromadu nepravděpodobností a ještě větší hromadu blbostí, tak to byl po dlouhé době film, který jsme se ženou dokoukali až do konce. Ale možná je to také tím, že nás české stanice zásobují hlavně odpadem, takže mezi lejny tohle vypadá jako perla