Shooter (2007)

...aneb pro chvíle oddychu a relaxace. Pouze filmy a seriály k tématu.
Odpovědět
štaflík

Shooter (2007)

Příspěvek od štaflík »

Celkem pěkné béčko s Wahlbergem (mně celkem vyhovuje-hraje celkem uvěřitelně). Žádná velká věda, trochu patriotismu, ale vzhledem k tmu, že je na webu ke stažení ve fullHD, tak se na to i hezky kouká.
Není tam mnoho gun-pitchovin typu odjišťování Glocka či nekonečných zásobníků. Samozřejmě klišé tam nechybí (před každým výstřelem z odstřelovačky je nutno šmrdlat s windage, na dropping se nesahá, nedejbože, že by si to kompenzoval na Mil-Dotu), tlumič z PETky a přes něj .22 na 200m head-shoty, ale buďme velkorysí. I logika občas dostane trochu na prdel, ale jde to. jeden-dva vtípky. Prostě dobré béčko na jedno použití. Dobře natočené i zahrané.
muzzleloader
VIP

Re: Shooter (2007)

Příspěvek od muzzleloader »

Ja v tom sice becko nedivim,ale par nelogicnosti tam je.Treba na zacatku,strelba proti vrtulniku Barretem a pretahovani zaveru po kazdym vystrelu :-) 200m z dvaadvacitky je taky haluz,ale nikdo nerekl,ze je to .22lr :-)
Myslim ze je to nejlepsi strelecky film
štaflík

Příspěvek od štaflík »

Jo, přebíjení Barreta mě taky pobavilo. Ale třeba to má jako Dragunov - když je v čudu pístový systém, je z toho fungující přímotažná opakovačka.
Nelogické - chlapec vypadal jako borec, ale vesele vegetil u ženy svého exparťáka, muselo mu být jasné, že je to jedna z prvních adres, kde ho budou hledat. Je střelený do levého ramene, ale na jednom záběru to má v pravém. Ale detaily, podle mně koukatelné.
jameson363
Pohlaví: muž

Příspěvek od jameson363 »

Jedna z mejch nejoblibenejsich oddychovek. Wahlberg tyhle akcni typky hrat umi, ale napriklad v Lone Survivoru byl tragickej. On ma proste takovy hrozne jakoby namachrovany nevojensky vystupovani a xicht, na vaznejsi role mi nesedi.
Odpovědět