fakt by me zajimalo jak muze premyslet clovek ktery nekdy veril v jeji uspech, jako ze rusko se vzda a bude vsechno OK ? tvle je to jaderna mocnost, pokud by ji porazil takovej traged jako UA tak uz by se do nich mohli pomalu pustit i slovaci

Nic ve zlém, ale asi jsi hloupej.PanTajemny píše: ↑05.03.2024 15:36 to neni zadna ruska strategie ale vseobecnej fakt, kazdej stat ma sve zajmy a rika co se mu hodi proto je pravda vzdy nekde uprostred
Mnohonásobně silnější SSSR (už tehdy jadernou velmoc) vypráskali hadrníci v Afghánistánu.PanTajemny píše: ↑05.03.2024 16:08 asi nechapu ok jakem uspechu ukrajiny mluvis, to jestli prohraje neni nic o cem by se mohlo debatovat ale neobvratna jistota uz od prvniho dne, nikdy nebila sance na neni vyhru ani jedna ku miliarde, to proste neni mozne a kazdej kdo to nechape zije mimo realitu
fakt by me zajimalo jak muze premyslet clovek ktery nekdy veril v jeji uspech, jako ze rusko se vzda a bude vsechno OK ? tvle je to jaderna mocnost, pokud by ji porazil takovej traged jako UA tak uz by se do nich mohli pomalu pustit i slovaciproste neni mozne aby se nechali takto znemoznit, to uz by pak jenich existence vpodstate zavisela jen na tom ze je vsichni nechaj bejt ale tak to nefunguje, bud vyhrajou a bude klid nebo prohrajem vsichni
Prigožin svůj pochod na moskvu zastavil, protože by ho ruská armáda zmasakrovala.grg píše: ↑17.03.2024 21:02 Minule, keď podobná skupina podnikla pár útokov okolo Grajvoronu, či kde to bolo, niekto na ktoromsi fóre to nazval "špeciálnou trollovacou operáciou", takže toto bolo asi jej druhé kolo.
K tomu Prigožinovi, doteraz nechápem, prečo svoj pochod na Moskvu zastavil. Či mal s niekým dohodnutú nejakú podporu, a ten to vzal späť, alebo prosto uveril Putinovi? Malo mu byť jasné, že za túto opovážlivosť mu hrozí pád z okna, alebo hoc aj pád s oknom (lietadla). Na jeho mieste by som, ak by som sa nepokúsil na čas zmiznúť úplne, aspoň zdrhol do Afriky, kde by som riadil tamojšie operácie svojich žoldnierov a dával si sakramentský pozor.
Pokud k zastavení wágnerovců stačilo zatarasit dálnici, tak jsem co se obrany Prahy týče v klidu.Grunt píše: ↑18.03.2024 19:57 Hagen: Já si schválně ze spanilé jízdy na Moskvu uložil tento obrázek abych ho mohl v podobných situacích použít:
1880182057_0 0 3178 2048_1440x900_80_1_1_7e54bb895bc4fa4e434f798548d59c8b.jpg
Takhle zatarasili dálnici 83km před Moskvou, protože věděli, že pokud by konvoj Moskvy dosáhl, tak by to buď bylo rychlé a krvavé. Nikdo nenasadí letectvo při obraně hlavního města. To by musel být naprostý šílenec. Bohužel, svoji šanci projeli. Teď už si myslím, že to bude víc zabezpečené.
Moc chlastu a věk
Už mi paměť moc dobře neslouží, ale jestli se dobře pamatuju, tak se celý konvoj zasekl (došlo k podepsání té smlouvy) právě někde u mostu s řekou Oka, ne? Což je 65km od předměstí Moskvy. Za celou dobu byli schopni za konvojem poslat vrtulníky, které byli sestřeleny. Můj názor je že případná vzpoura by měla v případě bleskovosti víc než velkou šanci na úspěch. RF je jeden obří cirkus.