Seznamky jsou na píču. Pěkně real. Přijdu. Zeptám se jak se jmenuje. Jestli někoho má a jestli nechxe jít třeba do kina nebo prcat. A pokud tak při 3-5 rande neskočíme do postwle tak nemá smysl pokračovat. Čurina to moc prožívá. Prostě to zkoušet znova a pořád dokola. Nic jiného nefunguje.. Mě se to nakonec povedlo a mám 2 děti. Sice až po 30cítce ale jak už to padne tak musíte začít fungovat... https://www.youtube.com/watch?v=9xX13L8l_xsKarel Martel píše: ↑11.05.2025 19:37
O mně nikdy žádná holka neměla zájem. Chci mít aspoň tři děti, abych pomohl zachránit Bílou Evropu, ale pochybuju, že někdy nějaká bude ochotná mít se mnou děti, natož tři.
Imigrační džihád - zkáza Evropy jak ji známe!
-
rfilakovsky
- Pohlaví: muž
Re: Imigrační džihád - zkáza Evropy jak ji známe!
Rada "kazdy dalsi pokus zvysuje sanci" neni uplne spatna, nicmene je otazkou, k cemu povede - zda to bude stabilni partnersky vztah. Jestli potom zena, ktera je masirovana spolecnosti "jak je ta nejlepsi a zaslouzi si [...]", nezjisti po chvili, ze u souseda (ktery umi taky "hucet do bab") neni trava zelenejsi.
Prijde mi, ze doba se za poslednich 20 let dost zmenila, dnesni dvacitky-tricitky s temi z predchozi generace uz myslim mnoho spolecneho krome fasady nemaji. Ale treba se pletu, nejsem zadny Don Juan.
Prijde mi, ze doba se za poslednich 20 let dost zmenila, dnesni dvacitky-tricitky s temi z predchozi generace uz myslim mnoho spolecneho krome fasady nemaji. Ale treba se pletu, nejsem zadny Don Juan.
No doba se sice změnila, ale lidský mozek zůstává +/ stejný už "od pračlověka". A lidé se pořád chovají z velké části podle instinktů. Co se prudce změnilo, je způsob života, jistá snadnost přežití, a v poslední době komunikace.
Řekl bych, že blbci a blbky byly v předchozích generacích, a jsou i v těchto, a podle toho se chovají i v reálném světě. Akorát nyní při tom hodně čumí do mobilu.
Co se týká mezilidských vztahů, muž-žena, nebo chcete-li ono-ono, tak tam došlo ke změně preferencí a určitému posunu životního cyklu. Nyní je pro mladé prostě relativně snadné a levné třeba cestovat a užívat si života. Ale pořád platí, že se to s věkem mění. Např. ve dvaceti ti připadá představa mít rodinu a na zahradě pěstovat rybíz jako úplná hovadina, a ve čtyřiceti zjišťuješ, že je to vlastně paráda.
Řekl bych, že blbci a blbky byly v předchozích generacích, a jsou i v těchto, a podle toho se chovají i v reálném světě. Akorát nyní při tom hodně čumí do mobilu.
Co se týká mezilidských vztahů, muž-žena, nebo chcete-li ono-ono, tak tam došlo ke změně preferencí a určitému posunu životního cyklu. Nyní je pro mladé prostě relativně snadné a levné třeba cestovat a užívat si života. Ale pořád platí, že se to s věkem mění. Např. ve dvaceti ti připadá představa mít rodinu a na zahradě pěstovat rybíz jako úplná hovadina, a ve čtyřiceti zjišťuješ, že je to vlastně paráda.
A v šedesáti máš vnuky a to je teprve paráda
. Mnohem lepší, než když jsi měl malé děti. Rozmazluješ, krotíš, vymýšlíš zábavu, do které by se ti samotnému nechtělo, ale hecneš se. A když jich máš dost, tak je vrátíš
.
Ale pak si uvědomíš, co se okolo děje, a máš strach, v čem budou žít.... Ale ta radost převládá
.
Ale pak si uvědomíš, co se okolo děje, a máš strach, v čem budou žít.... Ale ta radost převládá
tak neznám to z pozice dědy, ale z pozice prastrejdy a je to peckaPaF píše: ↑16.05.2025 19:53 A v šedesáti máš vnuky a to je teprve paráda. Mnohem lepší, než když jsi měl malé děti. Rozmazluješ, krotíš, vymýšlíš zábavu, do které by se ti samotnému nechtělo, ale hecneš se. A když jich máš dost, tak je vrátíš
.
Ale pak si uvědomíš, co se okolo děje, a máš strach, v čem budou žít.... Ale ta radost převládá.
svišti tě milují, protože si s tebou zkusí něco, co s rodičema ne...a jak bylo napsáno - když je toho moc, vrátíš je výrobci
\(^_^)/
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...
Zavádění migračního paktu zatím hladce prochází Sněmovnou
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-za ... u-40523023

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-za ... u-40523023
Berlín zakázal nošení nožů ve veřejné dopravě. Případů napadení jsou tisíce
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_jhr
A člověk by čekal, že zákaz bodání nožem do lidí by stačil... asi ne...
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_jhr
A člověk by čekal, že zákaz bodání nožem do lidí by stačil... asi ne...
Ale kdepak. Má to hlubokou myšlenku.
Ti gauneři co se nebojí bodat na ulici lidi, co se nebojí toho že budou policií zastřeleni, případně že stráví hromadu let v kriminále,...
Ti se teď budou hrůzou třást, aby nebyli přistiženi s nožem v kapse, a přestanou ty nože nosit.
Ti gauneři co se nebojí bodat na ulici lidi, co se nebojí toho že budou policií zastřeleni, případně že stráví hromadu let v kriminále,...
Ti se teď budou hrůzou třást, aby nebyli přistiženi s nožem v kapse, a přestanou ty nože nosit.
Mám informaci od člověka, co dělá kousek za hranicemi v Německu s Polákama. Ti mu říkali, že ať držíme obyčejný lidi při sobě. Hlavně u hranic. Prý z Německa jezdí bus na hranice s Polskem nebo do nejbližší polské vesnice a vysadí jim tam plný bus "migrantů" a dělejte si s nima v Polsku , co chcete. No a vláda to prý neřeší, tak lidi je ženou zpět do Němec. Jsem zvědavý, kdy se to dostane ven a hlavně jestli náhodou nedojde k tomu časem i u nás? Ale asi ne, protože přes nás do Německa asi jich moc nejde, ne? Nemáte někdo podobné informace? A hlavně jak vidíte budoucnost? 
No, asi bych nevěřil takovým nesmyslným povídačkám
Toto mohou zbaštit snad jen příznivci Okamůry, Babiše, Rajchla,... a podobných bezpáteřních zmrdů.
Toto mohou zbaštit snad jen příznivci Okamůry, Babiše, Rajchla,... a podobných bezpáteřních zmrdů.
Karle, pokud chceš zakládat rodinu, zejména něakou početnější, ale žádná tě nechce, tak se zkus zamyslet nad tímto: Co jsi udělal pro to, aby o tebe nějaká měla zájem a chtěla s tebou zakládat rodinu?Karel Martel píše: ↑11.05.2025 22:28 Na rozmnožování jsem nerezignoval, chci mít aspoň tři děti, abych pomohl zachránit rasu. Ale bohužel je to dnes strašně těžké. Navíc mnohé mladé ženy zcela odmítají rodičovství. Počet osamělých mužů drtivě roste. Chci si najít holku, ale kdykoli jsem nějakou zkoušel balit, tak si mě většinou zablokovala.
Vztáhnu-li to ke tématu, kde se nacházíme, tak ti popíšu, co dělá takový průměrný Mustafa, dokud je ještě doma.
Někdy v době, kdy pochopí, že ho nemá jen na čurání a že i s děvčaty může být zábava, tak zjistí, že aby ho nějaká z nich chtěla, tak se musí snažit. Musí se dobře učit. Musí vydělávat peníze. Musí vybudovat majetek, z něhož část věnuje budoucí nevěstě. Musí mít dobrou pověst a umět se prezentovat, i vizuálně. Musí se chovat tak, aby vzbudil u ženy zájem. Konkurence je mnohem větší než u nás, protože muž může mít víc než jednu manželku. Pokud v ní neobstojí, zemře jako panic.
Aniž bych se tě chtěla nějak osobně dotknout, co děláš ty proto, aby o tebe měly ženy zájem? Vypadáš atraktivně?Máš dobrou pověst, slušné chování a sociální dovednosti? Víš, jak komunikovat se ženami, aby se s tebou cítily dobře a abys u nich vzbudil zájem a city? Jaký je tvůj život? Vybudoval sis ho tak, aby ses v pro tebe přijatelné době dokázal postarat kromě sebe o několik dalších lidí?
Hypotetický Mustafa se takhle připravuje klidně i deset let. Jak dlouho na sobě pracuješ ty?
Na rozdíl od něj máš výhodu v tom, že máme monogamii a na tebe velmi pravděpodobně čistě statisticky nějaká zbude.
Bohužel, pokud si někdo vzpomene ve čtyřiceti, tak už je celkem pozdě. Na rodinu by se člověk měl připravovat už od těch dvaceti, jinak může časem snadno zjistit, že už mu ujel vlak a nebude to tak, jak si představoval.Např. ve dvaceti ti připadá představa mít rodinu a na zahradě pěstovat rybíz jako úplná hovadina, a ve čtyřiceti zjišťuješ, že je to vlastně paráda.
To sice může fungovat pro nějakého blbečka, co nezvládá dlouhodobější plánování a musí mít všechno hned, ale rozhodně to není efektivní způsob na hledání budoucí manželky a matky tvých dětí. Ani pro normálního muže, natož pro rozpadlíka.rfilakovsky píše: ↑15.05.2025 21:02 A pokud tak při 3-5 rande neskočíme do postwle tak nemá smysl pokračovat.
Jo to je tak nesmyslná povídačka až vedla k tomu že: Polsko nasazuje armádu na hranicích s Německem
Bezpáteřní zmrdi jsou naopak ti co podepsali migrační pakt a sedí ve vládě.
S podporou novinářstva ještě roky lhali o tom že máme v tom paktu vyjimku.
Tohle mi prislo zajimave, no snad tak nebudu uplne offtopic, protoze to s tematem souvisi.
==================
Predstava Mustafy je jinak myslim velmi nerealisticka.
===================
* paradoxni je, ze kdyz muz "zenu nechce", tak se casto lov otoci
.
Tohle je celkem typicky postoj spousty zen *, muz se musi snazit aby s nim nejaka chtela byt ("zalozit rodinu", ovsem ve skutecnosti tu jde o neco trosku jineho). Moje otazka je PROC by to mel muz delat. V minulosti to bylo jinak nez dnes, driv jednak byly casto domluvene snatky, a potom hlavne u zeny slo o celozivotni rozhodnuti, kterym si bud vyrazne zkomplikovala zivot, nebo taky ne. Zeny bylo nutne chranit, protoze plodily deti. To dneska uz ale vubec neplati - podminky se zmenily. Nicmene setrvava v nejake jeji zivotni etape prani zeny, "aby se muz postaral". Co za to dostava on, co za to dostava spolecnost? Hlavne u pripadu pod dalsi citaci.
Ja treba znam celou radu zen, ktere to presne takhle maji (nektere deti nechteji, nebo mne ted napadla jedna co ve 45ti tvrdila, ze by jeste dite mohla mit - sama ma pritom problem s vlastnim zivotem).
==================
===================
* paradoxni je, ze kdyz muz "zenu nechce", tak se casto lov otoci
A přesně o tom mluvím.TomSmith píše: ↑01.08.2025 22:23Jo to je tak nesmyslná povídačka až vedla k tomu že: Polsko nasazuje armádu na hranicích s Německem
Bezpáteřní zmrdi jsou naopak ti co podepsali migrační pakt a sedí ve vládě.
S podporou novinářstva ještě roky lhali o tom že máme v tom paktu vyjimku.
Polsko nasadí na hranicích s Německem armádu, a hned se vyrojí historky o pravidelných jízdách autobusů s migranty, které obyčejní Poláci musí vyhánět zpět, protože to vláda (která ale nasadila armádu) vůbec neřeší.
Zmrdi jsou samozřejmě i ti co podepsali migrační pakt.
Ale tady byla řeč o konkrétní situaci, která je hóóódně nepravděpodobná, a připomíná mi právě to strašení a lhaní Okamůry, Rajchla, Babiše, ...a podobných populistických šmejdů.
-
rfilakovsky
- Pohlaví: muž
Obstarat pro mladého kluka takové samozřejmosti jako bydlení, jídlo a uživení partnerky na mateřské je stále těžší, pro toho kdo nic nemá mnohdy až ekonomicky nemožné. Kdežto holky dělají po tisíce let relativně stejný objem práce dodnes. Těm stačí jen změnit hlavu.
Podívej se, pokud má muž pocit, že ho žádná nechce, tak může dělat dvě věci: buď se s tím smířit, nebo s tím něco dělat. Pokud nepočítám nelegální a nemorální praktiky pořízení si partnerky, jako je si nějakou unést a věznit ve sklepě, potom muži zůstane jenom jedna možnost: změnit se tak, aby o něho měly ženy zájem.mhi píše: ↑01.08.2025 23:28 Tohle mi prislo zajimave, no snad tak nebudu uplne offtopic, protoze to s tematem souvisi.
Tohle je celkem typicky postoj spousty zen *, muz se musi snazit aby s nim nejaka chtela byt ("zalozit rodinu", ovsem ve skutecnosti tu jde o neco trosku jineho). Moje otazka je PROC by to mel muz delat. V minulosti to bylo jinak nez dnes, driv jednak byly casto domluvene snatky, a potom hlavne u zeny slo o celozivotni rozhodnuti, kterym si bud vyrazne zkomplikovala zivot, nebo taky ne. Zeny bylo nutne chranit, protoze plodily deti. To dneska uz ale vubec neplati - podminky se zmenily. Nicmene setrvava v nejake jeji zivotni etape prani zeny, "aby se muz postaral". Co za to dostava on, co za to dostava spolecnost? Hlavne u pripadu pod dalsi citaci.
Ja treba znam celou radu zen, ktere to presne takhle maji (nektere deti nechteji, nebo mne ted napadla jedna co ve 45ti tvrdila, ze by jeste dite mohla mit - sama ma pritom problem s vlastnim zivotem).
==================
===================
* paradoxni je, ze kdyz muz "zenu nechce", tak se casto lov otoci.
Myslíš, že si dnes ženy nemůžou výrazně zkomplikovat život špatnou volbou partnera? Nebo že snad ženy dnes děti neplodí?
Muž, který se stará o rodinu, za to má rodinu. Společnost za to má relativně stabilní populaci a šetří na sociálních dávkách, které nemusí platit tam, kde se muž stará nedostatečně.
Já neříkám, že nejsou ženy, které nemají nerealistické představy o tom, že mohou založit rodinu kdykoli. Ale tady mluvíme o Karlově problému, proto jsem se snažila dát rady jemu.
Představa Mustafy je naopak velmi realistická. Kolik jich znáš? Trávil jsi někdy dlouhodobě čas na Blízkém východě, žil mezi místními, sledoval, jak místní přistupují ke ztahům mezi muži a ženami, volbě partnera, námluvám? Sledoval jsi někdy muslimské nebo africké imigranty v západní Evropě? Já dlouhodobě žiju ve velkoměstě, kde je zhruba polovina obyvatel "migračního původu", takže je potkávám denně. Navzdory tomu, že jsou obecně chudí, většina z nich velmi dbá na svůj vzhled. Běž se podívat, jaká je klientela barber shopů. Většinou když tam někoho vidím, tak jsou tmaví. Nebo si přečti o fenoménu bezness v turistických letoviscích severní Afriky. Velvyslaneství ČR v Egyptě před tím dokonce varuje na svých stránkách. Napadlo tě někdy, jak to ti místní chlapíci zvládají, že mají i několik Evropanek, které je vydržují? To není náhod, ale výsledek dlouhodobé práce na sobě, sociálních dovedností, vztahových dovedností a vhodného chování k ženám. Nechci tu propagovat bezness, uvádím to jako příklad, co všechno je pro muže možné.
Někdo je přitom pro ženy dostatečně atraktivní sám přirozeně, někdo jiný na tom musí zapracovat.
Že je to pro mladé muže stále těžší až nemožné? Ale no tak. Žijeme v jednom z nejbohatších regionů světa, máme čtyřicetihodinový pracovní týden, experimentuje se s jeho zkrácením. Moji prarodiče ještě mívali šestidenní pracovní týden. V zemích, odkud k nám chodí "imigrační džihádisté", většina vdaných žen nepracuje mimo domov, rodiny mají víc dětí a muži je uživit zvládají, navzdory tomu, že ty země mají nižší životní úroveň.rfilakovsky píše: ↑02.08.2025 8:33 Obstarat pro mladého kluka takové samozřejmosti jako bydlení, jídlo a uživení partnerky na mateřské je stále těžší, pro toho kdo nic nemá mnohdy až ekonomicky nemožné. Kdežto holky dělají po tisíce let relativně stejný objem práce dodnes. Těm stačí jen změnit hlavu.
Annele, odpoved bohuzel neresi moji otazku: "PROC by to mel muz delat.". Co mu dnesni zapadni zena nabizi takoveho, ze stale stoji o svoje privilegovane postaveni?
Nejsem znalec blizkeho vychodu, nejsem znalec imigrantu, a popravde nechci nikoho presvedcovat o spravnosti sveho mozna nespravneho modelu, pripadne rozbouravat uvahu o holicich.
PS: Jednu zenu co za bezness do Egypta letela znam. Nase reality se opet dost rozchazi
.
Nejsem znalec blizkeho vychodu, nejsem znalec imigrantu, a popravde nechci nikoho presvedcovat o spravnosti sveho mozna nespravneho modelu, pripadne rozbouravat uvahu o holicich.
PS: Jednu zenu co za bezness do Egypta letela znam. Nase reality se opet dost rozchazi
Zkusím odpovědět za Annele:
Pokud chce muž "smočit", musí se zkrátka trochu snažit.
Takhle to funguje odjakživa, a nejen mezi lidmi, ale i mezi ostatními zvířaty.
Skutečnost je sice taková, že kromě té vagíny mi veškeré ostatní radosti mnohem lépe splní kamarádi,ale pokud si ho nechci dosmrti honit, tak tam nějaká snaha být musí.
Samozřejmě je i možnost si sex zaplatit, ale to teď nepočítám. Tam se musí zase snažit ty prachy někde schrastit.
Pokud chce muž "smočit", musí se zkrátka trochu snažit.
Takhle to funguje odjakživa, a nejen mezi lidmi, ale i mezi ostatními zvířaty.
Skutečnost je sice taková, že kromě té vagíny mi veškeré ostatní radosti mnohem lépe splní kamarádi,ale pokud si ho nechci dosmrti honit, tak tam nějaká snaha být musí.
Samozřejmě je i možnost si sex zaplatit, ale to teď nepočítám. Tam se musí zase snažit ty prachy někde schrastit.