Ukrajina x Russko 2022-2026
Re: Ukrajina x Russko 2022-2026
Dlho tu nič o ukrajine nebolo, tak niečo pridám. To, že je Ukrajina skorumpovaná, sme na Slovensku tvrdili už dávno, teraz na to pomaly prichádzajú aj v zahraničí... https://plus7dni.pluska.sk/komentare/uk ... top_main_1
Zásadní rozdíl je, že příznivci Ukrajiny také tvrdí že je tam korupce, ale menší než v rusku, a aktivně s ní bojují. Ale řekněte slovákům že Fico krade už skoro tak mocně jako rusové u moci, a bude se vztekat jak malý dítě 
Non multi, sed multa
Přesně jak píšeš.
Jistě že je na Ukrajině korupce, tak jako všude jinde, a někteří na to rádi poukazují, jako by nějaká korupce ospravedlňovala ruskou invazi.
A většinou ti co mají sami máslo na hlavě nejvíc křičí.
Taková je holt lidská povaha. Zloděj křičí chyťte zloděje.
Jistě že je na Ukrajině korupce, tak jako všude jinde, a někteří na to rádi poukazují, jako by nějaká korupce ospravedlňovala ruskou invazi.
A většinou ti co mají sami máslo na hlavě nejvíc křičí.
Taková je holt lidská povaha. Zloděj křičí chyťte zloděje.
Všude jinde? Kde všude jinde v európe od teba chceli "všimné" už len na samotnej kontrole na hranici pri vstupe či výstupe? A to nespomínam "obyčajnú" cestnú kontrolu.

Předpokládám že zase jen provokuješ.
Tak hloupý, aby sis o korupci ve světě nedokázal nic najít snad nejsi.
Ale nemusíš ani nic hledat, na to stačí selský rozum a IQ malého dítěte aby jsi věděl, že korupce se táhne lidskými dějinami od počátků věků.
Viděl bych to tak, že zakomplexovanej JOBU si čas od času potřebuje kopnout do někoho kdo je ještě horší než on, aby si ulevil, a zvedl si sebevědomí.
Ano, na Ukrajině je velká korupce. Větší než směrem na západ, a menší než směrem na východ.
Snad se cítíš lépe
Tak hloupý, aby sis o korupci ve světě nedokázal nic najít snad nejsi.
Ale nemusíš ani nic hledat, na to stačí selský rozum a IQ malého dítěte aby jsi věděl, že korupce se táhne lidskými dějinami od počátků věků.
Viděl bych to tak, že zakomplexovanej JOBU si čas od času potřebuje kopnout do někoho kdo je ještě horší než on, aby si ulevil, a zvedl si sebevědomí.
Ano, na Ukrajině je velká korupce. Větší než směrem na západ, a menší než směrem na východ.
Snad se cítíš lépe
A čo si sa tak rozbublal? Zase ti stúpol tlak, lebo ti niečo nesadlo?
Dávaj si pozor, aby ti nepraska žilka
Moja otázka sa pýtala na európu, nie na celý svet a nejaké hľadanie. Ale keďže si na ňu nedokázal odpovedať, je to jasné...
Kedy si bol naposledy na Ukrajine? Ideálne sám a svojim autom?
Kedy si bol naposledy na Ukrajine? Ideálne sám a svojim autom?
Naposledy jsem tam byl loni na podzim. Letos ještě nebyl důvod.
A neboj, rád ti dávám najevo co si o tobě myslím. Jinak bych to nedělal ne
.
A co se tedy Evropy týče:
Korupce na Slovensku je větší než u nás v ČR, tak zrovna Slovák by měl být radši zticha
A do třetice:
Nejde o korupci, viď?
Jde o to zchladit si čímkoliv žáhu na Ukrajině. Dlouho už se o ní nepsalo, viď?
A neboj, rád ti dávám najevo co si o tobě myslím. Jinak bych to nedělal ne
A co se tedy Evropy týče:
Korupce na Slovensku je větší než u nás v ČR, tak zrovna Slovák by měl být radši zticha
A do třetice:
Nejde o korupci, viď?
Jde o to zchladit si čímkoliv žáhu na Ukrajině. Dlouho už se o ní nepsalo, viď?
U nás a ani u vás, na rozdiel od Ukrajiny, policajti nikdy nepýtali niečo do vrecka "na kávu"
A ze je korupcia niekde úplne hore aj u nás, je mi vyslovene u
. Na našich úradoch či u lekárov som nikdy nikde nemusel niečo niekomu dávať, aby sa veci riešili. A ani to odo mňa nikto nikde nechcel. Na Ukrajine to ide úplne zdola, a bez všimného sa tebou nebude nikto ani zaoberať, ale ty si tam asi ešte nikdy nič nemusel vybavovať, hejže
A budem to vždy tvrdiť na plnú hubu, pretože bývam pár km od hraníc, a vidím od mala, čo tu tá pakáž neustále dokazuje. A že ti to vadí, je mi tiež u
A ze je korupcia niekde úplne hore aj u nás, je mi vyslovene u
A budem to vždy tvrdiť na plnú hubu, pretože bývam pár km od hraníc, a vidím od mala, čo tu tá pakáž neustále dokazuje. A že ti to vadí, je mi tiež u
Jsi asi mladej kluk.
To co popisuješ bylo celkem běžné za totáče i u nás. U vás taky. Pokud člověk někde něco nedal, nejlépe hned a bez vybídnutí, tak nic neměl. Všichni měli nataženou dlaň.
To je nešvar všech zemí z bývalého východního bloku.
A Ukrajina ještě není (a možná ani nebude) tam kde jsme se posunuli my (a i vy)
Takže se mě snažíš přesvědčit o něčem co znám, a o čem vím. (nicméně ty často nechápeš psaný text, a proto dochází k tak absurdním diskuzím.)
Právě díky vysoké Ukrajinské korupci tam jezdím párkrát ročně s humanitární pomocí osobně.
Něco poslat, ať už peníze, nebo zboží by se nemuselo dostat tam kam bych chtěl. Stalo se mi to.
Takže mě prosím o Ukrajinské korupci nepřesvědčuj.
(Nedávno v Oděse rozkradli 50.tun humanitární pomoci.)
Nicméně abychom se dostali k jádru pudla.
Tady nejde o korupci. Tady jde o to, že už byl dlouho diskuzní klid o Ukrajině (jak jsi sám poznamenal), a tebe svrběly prsty.
Potřeboval sis zanadávat na někoho ještě ubožejšího než jsi ty.
Zkus se trochu sebrat, zvednout si sebevědomí (možná i životní úroveň), a nebudeš tolik nenávidět Ukrajinu.
Ona skutečně nemůže za tvůj život.
To co popisuješ bylo celkem běžné za totáče i u nás. U vás taky. Pokud člověk někde něco nedal, nejlépe hned a bez vybídnutí, tak nic neměl. Všichni měli nataženou dlaň.
To je nešvar všech zemí z bývalého východního bloku.
A Ukrajina ještě není (a možná ani nebude) tam kde jsme se posunuli my (a i vy)
Takže se mě snažíš přesvědčit o něčem co znám, a o čem vím. (nicméně ty často nechápeš psaný text, a proto dochází k tak absurdním diskuzím.)
Právě díky vysoké Ukrajinské korupci tam jezdím párkrát ročně s humanitární pomocí osobně.
Něco poslat, ať už peníze, nebo zboží by se nemuselo dostat tam kam bych chtěl. Stalo se mi to.
Takže mě prosím o Ukrajinské korupci nepřesvědčuj.
(Nedávno v Oděse rozkradli 50.tun humanitární pomoci.)
Nicméně abychom se dostali k jádru pudla.
Tady nejde o korupci. Tady jde o to, že už byl dlouho diskuzní klid o Ukrajině (jak jsi sám poznamenal), a tebe svrběly prsty.
Potřeboval sis zanadávat na někoho ještě ubožejšího než jsi ty.
Zkus se trochu sebrat, zvednout si sebevědomí (možná i životní úroveň), a nebudeš tolik nenávidět Ukrajinu.
Ona skutečně nemůže za tvůj život.
Kde presne som si zanadával v tom mojom prvom príspevku na ukrajincov? Veď som dal iba odkaz na stránku a námet do diskusie... A ty hneď hrotíš...
Totáč skončil pred 36rokmi. Aj u nás, a aj na ukrajine, tak neviem načo to tu ťaháš vôbec...
Totáč skončil pred 36rokmi. Aj u nás, a aj na ukrajine, tak neviem načo to tu ťaháš vôbec...
Tvé příspěvky ohledně Ukrajiny se nesou vždy, VŽDY, v negativním směru. Nic pozitivního jsi nikdy nepsal.
Pouze kydáš hnůj. Ať už oprávněně, nebo ne. To je vedlejší.
Takže to je jedna má odpověď.
Ano, totalita skončila všude stejně, ale různé státy se s ní holt vyrovnávají různě dlouho.
My a vy jsme byli "pouze" pod vlivem ruska. Ukrajina byla rusko. Rozdíl je očividně patrný.
Toť má druhá odpověď.
Už jsem tu jednou psal, že čím dál jdeš na východ, tím je to s národy horší, bez ohledu na konec totality.
Ukrajinci jsou horší než vy. A vy jste na tom zas hůř než my. Asi hraje roli ta blízkost ruska, a tudíž vštípené návyky. Češi i přes totalitu byli víc západní, a vy zas víc východní.
A ty nejsi jen Slovák, ty jsi (jak jsme říkali na vojně) dokonce Východňár.
A to vysvětluje vše.
S Východňárama byl vždy problém. Rozumu moc nepobrali, zato temperamentu až, až.
Takoví nevychovaní, vzteklí psi
.
Ano, totalita skončila všude stejně, ale různé státy se s ní holt vyrovnávají různě dlouho.
My a vy jsme byli "pouze" pod vlivem ruska. Ukrajina byla rusko. Rozdíl je očividně patrný.
Toť má druhá odpověď.
Už jsem tu jednou psal, že čím dál jdeš na východ, tím je to s národy horší, bez ohledu na konec totality.
Ukrajinci jsou horší než vy. A vy jste na tom zas hůř než my. Asi hraje roli ta blízkost ruska, a tudíž vštípené návyky. Češi i přes totalitu byli víc západní, a vy zas víc východní.
A to vysvětluje vše.
S Východňárama byl vždy problém. Rozumu moc nepobrali, zato temperamentu až, až.
Takoví nevychovaní, vzteklí psi
Ano, pretože čo vidíš pozitívne na ukrajine a tej vojne tam? Ja nič.
A áno, som východniar, a čo teraz?
Pre psa je každý pes. A ty iba štekáš a štekáš - ako ten pudlík za plotom.
A áno, som východniar, a čo teraz?
Pre psa je každý pes. A ty iba štekáš a štekáš - ako ten pudlík za plotom.
Chlapi serte na to, za chvíľu to skončí, a potom začne zábava s Ukrajincami pre nás. U nás na Slovači ešte ako tak- my si ešte, vďaka mentalite, vieme poradiť, ale v ČR ste viac "precivilizovanejší", a budete to mať veselé...
Maximálna efektivita, a vždy trvale udržateľný rozvoj.
Teď bez urážky, ale se Slovákama jsou v ČR větší problémy než s Ukrajincema, a zvládáme to celkem dobře.
Pokud si mám vybrat mít za sousedy Ukrajince, nebo jako ve zbytku Evropy muslimy,... je to jasná volba.
Ukrajinci jsou u nás už desítky let, a takový problém jako v západní Evropě s muslimama nemáme.
Z toho tedy obavy nemám.
Jen ať jich přijde víc. Alespoň někdo musí dělat na budoucí důchodce když Češi pomalu vymírají.
Svět se mění, a doufat že v Čechách budou jen Češi, v Německu Němci,... je naivní.
Pokud si mám vybrat mít za sousedy Ukrajince, nebo jako ve zbytku Evropy muslimy,... je to jasná volba.
Ukrajinci jsou u nás už desítky let, a takový problém jako v západní Evropě s muslimama nemáme.
Z toho tedy obavy nemám.
Jen ať jich přijde víc. Alespoň někdo musí dělat na budoucí důchodce když Češi pomalu vymírají.
Svět se mění, a doufat že v Čechách budou jen Češi, v Německu Němci,... je naivní.
Taky jsem měl tu čest setkat se s východňáry.Hagen píše: ↑06.05.2026 15:52 Tvé příspěvky ohledně Ukrajiny se nesou vždy, VŽDY, v negativním směru. Nic pozitivního jsi nikdy nepsal.
Toť má druhá odpověď.
A to vysvětluje vše.
Takoví nevychovaní, vzteklí psi.
To je kapitola sama o sobě, a kdo nezažil neuvěří, že ještě v dnešní době můžou být v Evropě lidé negramotní.
Východ Slovenska je vůbec taková středověká anomálie.
Problémy so Slovákmi v Čechách- chlapi nedivte sa, to čo slovenský trh práce vyradí+ snedí spoluobčania, to si ide zarobiť do Čiech.
Východniari boli v minulosti celkom "zaujímavá" skupina, držali spolu, a tá povesť sa ťahá s nimi doteraz. Ale vďaka ním má Slovensko perfektnú nárazníkovú regulačnú zónu s Ukrajinou. Preto bude Slovensko len tranzitnou krajinou pre tých ukrajinských najvymletejších veteránov, ktorí odrazu prídu o vysoké príjmy, a zaplavia civilizáciou presratý Západ, včítane Česka. To sa zašvejkovať nedá.
Východniari boli v minulosti celkom "zaujímavá" skupina, držali spolu, a tá povesť sa ťahá s nimi doteraz. Ale vďaka ním má Slovensko perfektnú nárazníkovú regulačnú zónu s Ukrajinou. Preto bude Slovensko len tranzitnou krajinou pre tých ukrajinských najvymletejších veteránov, ktorí odrazu prídu o vysoké príjmy, a zaplavia civilizáciou presratý Západ, včítane Česka. To sa zašvejkovať nedá.
Maximálna efektivita, a vždy trvale udržateľný rozvoj.
Na ukrajinské straně se začínají ve větším množství objevovat drony Hornet vybavené umělou inteligencí
https://x.com/ChrisO_wiki/status/2052113873625329717
Hornet:
- dron s pevným křídlem na elektrický pohon,
- převážně z umělé hmoty a je na zbraň levný (do 5.000 eur),
- dolet do 150 km,
- dron se sám naviguje, vyhledává a rozpoznává cíle,
- obvykle létá podél cest a útočí na ruskou logistiku (vozidla i skupinky vojáků),
- operátor pouze potvrdí cíl, na který se dron zamkne a útočí už samostatně,
- má digitální komunikaci se širokým rozsahem frekvencí a přeskakující frekvencí vysílání,
- je odolný proti současnému ruskému elektronickému boji,
- na radaru je vidět špatně,
- ruské detektory před drony na něj neupozorňují,
- je tichý, cíl o něm do poslední chvíle neví, když ho nezahlédne,
- umí útočit i za soumraku a za zhoršených meteorologických podmínek.
https://x.com/ChrisO_wiki/status/2052113873625329717
Hornet:
- dron s pevným křídlem na elektrický pohon,
- převážně z umělé hmoty a je na zbraň levný (do 5.000 eur),
- dolet do 150 km,
- dron se sám naviguje, vyhledává a rozpoznává cíle,
- obvykle létá podél cest a útočí na ruskou logistiku (vozidla i skupinky vojáků),
- operátor pouze potvrdí cíl, na který se dron zamkne a útočí už samostatně,
- má digitální komunikaci se širokým rozsahem frekvencí a přeskakující frekvencí vysílání,
- je odolný proti současnému ruskému elektronickému boji,
- na radaru je vidět špatně,
- ruské detektory před drony na něj neupozorňují,
- je tichý, cíl o něm do poslední chvíle neví, když ho nezahlédne,
- umí útočit i za soumraku a za zhoršených meteorologických podmínek.
To isté, čo tu píšete o východniaroch, hovoria v nemecku o vás čechoch. 
To máš pravdu
A u vás takhle mluví o Ukrajincích, Ukrajinci o rusácích,...
Tak to prostě je.
Však jsem taky psal, že čím dál na východ jedeš, tím je to tam větší debil
Je fajn, že alespoň to chápeš
.
A u vás takhle mluví o Ukrajincích, Ukrajinci o rusácích,...
Tak to prostě je.
Však jsem taky psal, že čím dál na východ jedeš, tím je to tam větší debil
Je fajn, že alespoň to chápeš
To máš pravdu.sigurd píše: ↑07.05.2026 9:58 Problémy so Slovákmi v Čechách- chlapi nedivte sa, to čo slovenský trh práce vyradí+ snedí spoluobčania, to si ide zarobiť do Čiech.
Jsme tu jak Slovenská odpadní jímka
A strašení návalem Ukrajinských válečných veteránů, a zaplavení černého trhu se zbraněmi už jsme tu zažili od Okamury a spol.
Než jsem se trochu zamyslel, a než mi došlo, že v tom strašení jsou jisté historické a logické trhliny, tak jsem se taky na chvíli vyplašil.