- je potreba mit "trash mobil" se "spam sim kartou" (google "sim zdarma"), oboji "Temu-virgin". Revolut single-use karta je asi take dobra. SIM nemusi byt v tom "spam mobilu", jen opisete kod.
- na stolnim pocitaci nebo nejakem normalnim mobilu na stejnem pripojeni probrouzdejte pres prohlizec temu, zadavejte hledani toho co chcete ramcove koupit (kvuli sleve nize; dulezite asi je, abyste meli stejnou IP adresu, tzn. delat oboji doma pres wifi apod.)
- na trashmobil nainstalujte temu-app, zaregistrujte se pres to spam mobilni cislo, e-mail jim davat netreba.
- aplikace v jednom okamziku zobrazi, ze muzete mit darky zdarma, je u toho takova stupidni hra na triskani do vajicek (zdravim Bedu Travnicka a jeho kolo stesti--- je to podobne); vyhodne je, abyste pred timhle krokem idealne i tu temu appku naucili co chcete koupit - ona vam totiz pak nabidne tohle zbozi "zdarma"; ja jsem si mohl vybrat 6 veci, bohuzel jine, nez jsem chtel, ale zjevne appka podradila celkem dobre muj zajem. Takze mate naklikano 6 produktu, vybirejte spis drazsi veci, protoze za tyhle polozky neplatite.
- nyni musite temu app naucit seriozne co chcete koupit za penize, takze nutno zadat do hledani. chvili normalne hledejte.
- pak dejte do hledani "claim free gift" (asi jdou i jine), tudy se dostanete na realnou objednavku- sem musite nahazet veci, za ktere budete platit, idelane to seskupit po 300 Kc+ (to je limit pro tu objednavku abyste meli "free gift"). Vtip je v tom, ze to tam zase haze veci, ktere jste predtim hledali, co jste temu naucili. Pri tomhle vyberu uz nejde tridit podle ceny ani hledat, ale myslim, ze z toho slo vyskocit, vyhledat zbozi co jsem potreboval, a pak se ve streamu u "claim free gift" objevilo co bylo potreba.
- pri checkoutu jde pouzit Revolut virtualni single-use karta, jde na ni i vracet penize.
- Takhle musite na tech 6 "darku" dat 6 objednavek alespon za 300, vzdy hledanim "claim free gift".
- kdyz to bude nabizet "free bonus" za objednavku, tak to klidne ignorujte, protoze to je podminene dalsimi objednavkami za penize
- pozor na to, ze STEJNE veci na Temu jsou za velmi ruzne penize, takze se vyplati delat par minut research. Klasicke cinske triky ze cena se ukazuje za uplne jinou polozku nez je na obrazku, atd. Obcas jsou informace dumyslne skryte, hodne informaci je i v recenzich.
- na celou tu hru s free gifty mate tusim 72 hodin
- rekl bych, ze to co jsem vyse popsal bude aktualni v teto podobe jen omezenou dobu, takze mily ctenar z budoucnosti muze dopsat sve poznatky jake je to nakupovat jako miliardar.
---- v tomhle stadiu jsem ted ja --- cekam az zasilkovna veci doruci a prijde prekvapko jak moc jsem naletel. Ale byla to zajimava introspekce do psychologie Temu, chapu, ze nejaka Barbie tam nakupuje od rana do vecera ... ten proud zbozi co nutne potrebuje je totiz nekonecny.
===============
Pak pocitam Temu aplikaci zlikviduju (tohle doporucuju).
Objednal jsem nafukovacku, pak obyc lightweight karimatku, mosquito net, ruzne ulozne boxy, nejake batohy (jsou tam i fakt levne, abych si nenicil treba do podzemi nic co pouzivam jinak), emergency bivvy bag ("drahy pytel na odpadky"), atd.