Konečně to někoho napadlo.... český e-shop s díly z améru na zbraně nám blízké jako mosin,sks atd... http://jokercustom.cz
Už mám jasno co budu objednávat na mosinu
Hypernova, tento týden totální akce na kvalitní toaletní papír.
Doporučuju udělat strategickou zásobu. Dá se použít jako univerzální ubrousek, jako podpalovač, jako filr na tekutiny, s průhlednou izolepou jako nouzový obvazový materiál, nebo barter. Při prvním výpadku bude o něj nouze, starší si vzpomenou když udělali tenkrát soudruzi chybu v plánování...
Osobně bych se vykašlal na aukce Liedl, Hypernova atd. Lepší když chce někdo strategickou zásobu, myslím rok a více. Vybrat 25cm záchodové papír mamutan. Jsou i větší. Výhodou je, že papír je kvalitní (o hodně víc jak supermarketové) a co je dle mě hlavní výhoda, je namotané na silno, takže na objem je větší metráž. A nakoupit to ve velkoskladu kde prodávají pracovní pomůcky.
Vyplatí se v dnešní době ješte registrovat v MAKRU nebo uz ceny nejsou az tak zajimave? Jde mi o to ze pokud bych se rozhodl nakupovat nejake zasoby tak abych nakupoval co nejlevneji. Druhy duvod je ze pokud by zacala nakupni panika tak bezne supermarkety budou mozna vybrane drive nez Makro ve kterem nemuze nakupovat kazdy z ulice.
Zatim se to stale vyplati. Poznam to podle toho, ze tam porad nakupuji Vietnamci Hlavne tam jsou ale velka baleni a prumyslove vyrobky, ktere v maloobchodu nepotkas.
ja sice na sraz nejedu, ale pokud nekdo bude kupovat rad bych se pridal, nejlip nekdo z moravy, ale jezdim pracovne i po cecha...na predani by jsme se domluvili individualne, penize bych hodil na ucet predem. diky