Společný nákup - Boyds stocks

Prodej, nákup, výměna... aneb seženete co potřebujete, prodáte co již nepotřebujete.
Odpovědět
nocturne.op.15

Společný nákup - Boyds stocks

Příspěvek od nocturne.op.15 »

Ahoj,
vzhledem k plánovaným změnám v ITAR (http://www.rozpad.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=6361) se chystám konečně pořídit novou pažbu pro svoji flintu (bude to 3U1821J741ZZ)

Měl by někdo zájem o něco z Bodys? Dalo by se ušetřit na poštovném, clu a DPH neunikneme ani při jednotlivém nákupu, tak je to fuk...

https://www.boydsgunstocks.com

Čas objednání je v tuhle chvíli neznámý, musí se počkat až novou směrnici uvedou v pohyb a prodejci ji začnou akceptovat - mělo by to být začátkem 2019
JenDAG

Re: Společný nákup - Boyds stocks

Příspěvek od JenDAG »

Az to bude aktualni tak se mi prosim napis. Treba SZ.
vilik010
Pohlaví: muž

Příspěvek od vilik010 »

Asi bych si chtěl objednat pažbu na CZ452, ale podle mě není třeba čekat na změny v ITAR
We CAN ONLY Ship to the Following Countries: Argentina, Australia, Austria, Belgium, Botswana, Brazil, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, El Salvador, England, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Kazakhstan, Luxembourg, Malta, Netherlands, New Caledonia, New Zealand, Norway, Philippines, Poland, South Africa, Spain, Switzerland, Sweden, Thailand, Ukraine, United Kingdom, and Canada (Product value limit increased to $500.00 without export licensing in Canada only).
tj. do Čech to normálně pošle...
Blafik

Příspěvek od Blafik »

Ahoj, co se mění za směrnice? Mě bylo přímo v Boyds řečeno, že nesmí posílat mimo usa za více jak 100 USD
nocturne.op.15

Příspěvek od nocturne.op.15 »

Zatím je všechno při starém, není vydaná finální verze dokumentu, který změny ustavuje - implementace se zřejmě potáhne jak smrad...
Odpovědět