Názory pana Kubery jsou racionální. Ale jako prezidenta si ho představit nedokážu. Kope za ODS a pokud by byl lídr na svém místě, vypadala by ta strana jinak, než jak vypadá dnes. Jako občan a je dobře, že takové názory prezentuje. Jako straník , ke smůle své i nás ostatních.
To je tim, že i jako senátor je pořád malá ryba. Navíc v dnešní době hektickýho převlíkání kabátů to neni až tak o stranách jako spiš o lidech (ODS sem nikdy nevolil).
Paranoid:
Kubera je primatorem Teplic od roku 2000, coz samozrejme podporuje tve moudre a sofistikovane vyjadreni.
Narozdil od zbytku tech bezpaternich prizdisracu rika co si mysli a dela pravicovou politiku.
Je mi jasne,ze jsi vyznamny clovek,co toho opravdu hodne dokázal,proto mas plne pravo se o nem takhle z patra opovrzlive vyjadrovat
dr.know :
nevím, paranoid řekl svůj názor na toho člověka, a protože je veřejně činný musí s požítat stím, že se o něm někdo vyjádří názorově. Mám to chápat tak, že pokud nevybuduju impérium ala Gates mám držet hubu a krok? Jo kdyby psal, urážlivě, "je to kokot" apod. ale když jenom nopsal, že žvaní=z jeho pohledu nemá cenu ho poslouchat, pak mám spíše za to, že problém je spíše v tobě, že šáhl na člověka koho uznáváš a nemá rád jeho názory, ale opět, pak je to tvůj psychologický problém, který nevyřeším urážením na fóru...
P.S. sice se mi některé názory Kubery líbí, fakt je ten, že většinou fakt žvaní a nic na tom dr. know nezměníš...
Taky si myslím, že spíš žvaní. Když dělali v létě v Teplicích binec naši přátelé z oblastí Perského zálivu i odjinud z východu a jihu, tak to uklízely komunální služby Teplice. Nikde jsem se nedočetl, že by to šlo na účet hotelů. Minimálně tady bych čekal pravicový čin pravicového politika ve funkci primátora.