Absurdity, fake news a vše co se ani do Vtipů nehodí
- DanBlack
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Re: Absurdity, fake news a vše co se ani do Vtipů nehodí
Spíš mě zaujalo, že celníci běžně běhaj s dozimetrama a výjezdovka SÚJB dokáže takhle přesně říct o co se jedná...
------------------------------------------------------------------
Štěstí neexistuje...jsou jen průsery co dobře dopadly.
Štěstí neexistuje...jsou jen průsery co dobře dopadly.
-
- Pohlaví: muž
Život gombička...
A dobrá absurdita je aj táto https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... .nexttoart

A dobrá absurdita je aj táto https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... .nexttoart
Pokud ti imponuje rozhodné a promyšlené konání, pak nechápu jak ti může imponovat Fico, který je toho pravým opakemsigurd píše: ↑13.01.2025 10:35 Hagen má pravdu- je to môj povahový rys, imponuje mi rozhodné, premyslené konanie (aj v práci a krízových situáciach). Do názorových neplodných diskusii sa zbytočne nezapájam. Keď mi ale niečo nesedí, alebo mám pocit, že sa ma niekto snaží niekam manipulovať, prípadne sa mi montuje do rodiny, národnosti, štátu, tak sa ozvem aj za cenu, že sa to stretne s "nevôľou" názorového stáda. Mal som s tým problémy na náboženstve, na politických školeniach- čas ukázal, že som mal pravdu. Ten pocit slobody však za to stojí.
Ukrajina je tam, kde je, výsledok je jasný- čím dlhšie to bude trvať, tým pre ňu horšie (územná strata, dlh, úbytok aktívnej populácie). V takej situácii nasierať blízkeho suseda, ktorý ti pomáha, je slušne povedané nerozumné. Vôbec nie som nadšený, že by UA mala byť súčasťou EU štruktúr, ale s tým nič nenarobím.
Akékoľvek naše drísty okolo toho na veci nič nezmenia...

A pocit, že tě někdo někam manipuluje jsi tu už jednou vyjádřil. On tě ale nikdo nikam nemanipuluje

Perlička je ovšem tvrzení, že pro Ukrajinu by bylo nejlepší kdyby kapitulovala.
Slovem svoboda se sice oháníš, ale nejspíš netušíš co to je.
A o nasírání svého souseda,... to už je snad černý humor, viď?
Přeci nemůžeš být tak moc mimo realitu a rozumné uvažování?
To jako měla Ukrajina obnovit smlouvu s ruskem, a financovat tak válečnou ekonomiku státu, který jí jde po krku?
Jen proto, aby nenasrala někoho tak bezvýznamného jako je Fico?
To už je s prominutím nikoliv k smíchu. Takové myšlení je k pláči.
Zase ťa svrbí päta? 

Len si pľuvni jedovatú slinu...
Neviem, ako u vás (v ČR počítam viac), ale v SR to bude pod 5% "prívetivých" k RF. Možno sme otvorenejší, a nazývame veci pravými menami (to máme taký zvyk od Jánošíka
), ale nie sme sprostí. Ak by niekto chcel vážne obrátiť zahraničnú politiku do područia RF (čo teda určite nehrozí), tak do ulíc vyjdú nasratí normálni ľudia, a do týždňa je vymaľované- už sme si to nanečisto vyskúšali, ľudia tak rýchlo nezabudnú, politici to vedia, a to nebola tak závažná vec.
Len aby ste toho boli schopní vy v ČR- vy len tak švejkovať, kritizovať politiku cudzieho suverénneho štátu, a ak sa niečo deje doma, tak skutek utek.
Neviem, ako u vás (v ČR počítam viac), ale v SR to bude pod 5% "prívetivých" k RF. Možno sme otvorenejší, a nazývame veci pravými menami (to máme taký zvyk od Jánošíka

Len aby ste toho boli schopní vy v ČR- vy len tak švejkovať, kritizovať politiku cudzieho suverénneho štátu, a ak sa niečo deje doma, tak skutek utek.
Maximálna efektivita, a vždy trvale udržateľný rozvoj.
Myslím, že už si vážně děláš srandusigurd píše: ↑13.01.2025 21:07 Len si pľuvni jedovatú slinu...
Neviem, ako u vás (v ČR počítam viac), ale v SR to bude pod 5% "prívetivých" k RF. Možno sme otvorenejší, a nazývame veci pravými menami (to máme taký zvyk od Jánošíka), ale nie sme sprostí. Ak by niekto chcel vážne obrátiť zahraničnú politiku do područia RF (čo teda určite nehrozí), tak do ulíc vyjdú nasratí normálni ľudia, a do týždňa je vymaľované- už sme si to nanečisto vyskúšali, ľudia tak rýchlo nezabudnú, politici to vedia, a to nebola tak závažná vec.

Zvyk od Jánošíka

Ne, určitě si děláš prdel

Klikni si späť dozadu pár príspevkov, k debate o ruskom plyne, sám si to vtedy priznal.
Myslíš situaci, kdy jsme téměř žádný ruský plyn nebrali, pak situaci, kdy jsme ho zase brali, a situaci kdy ho zase neberem???
Ono se to všechno časem mění drahý JOBU.
Nemůžeš se v debatách šťourat podle toho jak ti to vyhovuje, a ignorovat časovou posloupnost
.
Na konci roku, před tím než obchodníci věděli že Ukrajina plyn zastaví, tak ten levnější ruský plyn začali obchodníci kupovat více.
Ale tak se to děje se vším co má být zakázaný. Vždy to zvýší poptávku.
Ono se to všechno časem mění drahý JOBU.
Nemůžeš se v debatách šťourat podle toho jak ti to vyhovuje, a ignorovat časovou posloupnost

Na konci roku, před tím než obchodníci věděli že Ukrajina plyn zastaví, tak ten levnější ruský plyn začali obchodníci kupovat více.
Ale tak se to děje se vším co má být zakázaný. Vždy to zvýší poptávku.
Prečo by som nemohol? Lebo ty si povedal?
A 28.12.2024 nebolo až tak dávno, platilo to už aj vtedy, čo si sám priznal (a teraz sa to snažíš vyhovoriť). Ono to je presne v časovej postupnosti a stále aktuálne, to len ty si neustále nahováraš a snažíš sa tu vnútiť, že to nie je pravda. 

To ti mala povedať už máma když se pokoušela o výchovu
Pokud chceš s někým o něčem diskutovat, mělo by to mít nějakou úroveň, a ne se chovat jak malé děcko, překrucovat, vymýšlet si, nechápat odpověď, ale reagovat na ni,... uff. Je to marné.
Opravdu to patří do absurdit.
Ale vzdávám to, vyhrál jsi. Už mě tahle přitroublá diskuze o hovně přestala bavit.
V životě by mě nenapadlo, že se nechám takhle vtáhnout do diskuze s někým takovým a o něčem takovým
Už s tebou nehodlám tu tvou plynovou frustraci dál řešit.

Pokud chceš s někým o něčem diskutovat, mělo by to mít nějakou úroveň, a ne se chovat jak malé děcko, překrucovat, vymýšlet si, nechápat odpověď, ale reagovat na ni,... uff. Je to marné.
Opravdu to patří do absurdit.
Ale vzdávám to, vyhrál jsi. Už mě tahle přitroublá diskuze o hovně přestala bavit.
V životě by mě nenapadlo, že se nechám takhle vtáhnout do diskuze s někým takovým a o něčem takovým

Už s tebou nehodlám tu tvou plynovou frustraci dál řešit.
A je to tu.Také typicky české, akonáhle čech nevie čo povedať, nebude radšej držať hubu, začne do debaty ťahať rodinu a pokúša sa postupne osočovať. Tento jav je možné nájsť v ktorejkoľvek diskusii na nete, kde debatuje čech.
A ešte ideš poučovať o tom, čo robíš dlhodobo v diskusii sám.

A ešte ideš poučovať o tom, čo robíš dlhodobo v diskusii sám.

-
- Pohlaví: muž
ČR: Spolok zverejnil zábery týrania zvierat na 12 farmách dodávajúcich mlieko Kunínu
https://www.facebook.com/watch/?v=1813963815810331
https://www.facebook.com/watch/?v=1813963815810331
Když jsem přišel na Rozpad, byl jsem tu prakticky denně po několik let, a pořád jsem měl co zajímavého číst. Občas mě unavovaly Alastratovy nekonečné romány, ale sem tam z něho vypadlo i něco, co mělo smysl, tak jsem to buď přelouskal, nebo odroloval. Co se sem ale přemístil jeden narcis, tak mi to tu tak znechutil, že jsem sem přestal chodit téměř úplně. Agitky jeho názorů, neustálé poučování o jeho jedině správném pohledu na cokoliv, urážení Slováků, a vyjadřování se ke všemu, se zcela nulovou přidanou hodnotou, mi to tu výrazně znechutilo, i přesto, že jsme spolu asi ani neměli žádný výrazný osobní spor.
Přišel jsem se podívat po delší době a je to ještě horší - v každém vlákně jsou ty jeho hámotiny. Chybí mi věcné a moudré názory Josefa, Miliho,...a mnoha dalších.
Sorry, jen takový můj povzdech při vzpomínce na doby, kdy z po za buku přidávali moudra moudří, a jinak mlčeli.
(škoda, tak zase třeba někdy)
Přišel jsem se podívat po delší době a je to ještě horší - v každém vlákně jsou ty jeho hámotiny. Chybí mi věcné a moudré názory Josefa, Miliho,...a mnoha dalších.
Sorry, jen takový můj povzdech při vzpomínce na doby, kdy z po za buku přidávali moudra moudří, a jinak mlčeli.
(škoda, tak zase třeba někdy)
Jen mrtvé ryby plavou s proudem.
Každý má někdy ten svůj "den blbec", a pak se snaží najít viníka a zchladit si na něm žáhu
.
Tak snad se ti to povedlo, ulevil sis, a mohl jsi jít v klidu spát.
Ale pokud jsi vážně tak přecitlivělý, a máš pocit, že jeden člověk, jeden narcis, vládní agent, .... a co já vím co ještě,... ti toto fórum tak znechutil,... nebylo by lepší přesunout se na nějaké "jemnější" fórum?
Co jsem četl tvé "hodnotné" příspěvky (za posledních pár let), asi by to tady nikomu nevadilo
.

Tak snad se ti to povedlo, ulevil sis, a mohl jsi jít v klidu spát.
Ale pokud jsi vážně tak přecitlivělý, a máš pocit, že jeden člověk, jeden narcis, vládní agent, .... a co já vím co ještě,... ti toto fórum tak znechutil,... nebylo by lepší přesunout se na nějaké "jemnější" fórum?
Co jsem četl tvé "hodnotné" příspěvky (za posledních pár let), asi by to tady nikomu nevadilo