Absurdity, fake news a vše co se ani do Vtipů nehodí

Události vztahující se k zaměření tohoto fóra.
Odpovědět
DanBlack
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku

Re: Absurdity, fake news a vše co se ani do Vtipů nehodí

Příspěvek od DanBlack »

Spíš mě zaujalo, že celníci běžně běhaj s dozimetrama a výjezdovka SÚJB dokáže takhle přesně říct o co se jedná...
------------------------------------------------------------------
Štěstí neexistuje...jsou jen průsery co dobře dopadly.
rfilakovsky
Pohlaví: muž

Příspěvek od rfilakovsky »

JOBU píše: 13.01.2025 15:50 A jeden triezvy pohľad na plynovú nesituáciu.
:yes :yes

Obrázek

Ako môže byť niekto dospelý taký hlúpy... neskutočné... :head
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Život gombička... :lol: :lol:

A dobrá absurdita je aj táto https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... .nexttoart
Hagen

Příspěvek od Hagen »

K tomu bych ještě dodal... rychle to sdílejte, než to smažou :lol:
Hagen

Příspěvek od Hagen »

mhi píše: 13.01.2025 12:03 Bratia nebo znali mistni, doporucili byste nejakou aktualni analyzu postoje Slovaku privetivosti k RF ? Nebo pruzkum(y). Dekuji.
Netřeba průzkumy.
Stačí si přečíst zdejší Slovenské bratry ;)
Hagen

Příspěvek od Hagen »

sigurd píše: 13.01.2025 10:35 Hagen má pravdu- je to môj povahový rys, imponuje mi rozhodné, premyslené konanie (aj v práci a krízových situáciach). Do názorových neplodných diskusii sa zbytočne nezapájam. Keď mi ale niečo nesedí, alebo mám pocit, že sa ma niekto snaží niekam manipulovať, prípadne sa mi montuje do rodiny, národnosti, štátu, tak sa ozvem aj za cenu, že sa to stretne s "nevôľou" názorového stáda. Mal som s tým problémy na náboženstve, na politických školeniach- čas ukázal, že som mal pravdu. Ten pocit slobody však za to stojí.
Ukrajina je tam, kde je, výsledok je jasný- čím dlhšie to bude trvať, tým pre ňu horšie (územná strata, dlh, úbytok aktívnej populácie). V takej situácii nasierať blízkeho suseda, ktorý ti pomáha, je slušne povedané nerozumné. Vôbec nie som nadšený, že by UA mala byť súčasťou EU štruktúr, ale s tým nič nenarobím.
Akékoľvek naše drísty okolo toho na veci nič nezmenia...
Pokud ti imponuje rozhodné a promyšlené konání, pak nechápu jak ti může imponovat Fico, který je toho pravým opakem ;)
A pocit, že tě někdo někam manipuluje jsi tu už jednou vyjádřil. On tě ale nikdo nikam nemanipuluje :lol: Jenom jsem ti napsal můj názor na tebe. A to je zase má svoboda to udělat.
Perlička je ovšem tvrzení, že pro Ukrajinu by bylo nejlepší kdyby kapitulovala.
Slovem svoboda se sice oháníš, ale nejspíš netušíš co to je.
A o nasírání svého souseda,... to už je snad černý humor, viď?
Přeci nemůžeš být tak moc mimo realitu a rozumné uvažování?
To jako měla Ukrajina obnovit smlouvu s ruskem, a financovat tak válečnou ekonomiku státu, který jí jde po krku?
Jen proto, aby nenasrala někoho tak bezvýznamného jako je Fico?
To už je s prominutím nikoliv k smíchu. Takové myšlení je k pláči.
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Zase ťa svrbí päta? :lol:
sigurd

Příspěvek od sigurd »

Len si pľuvni jedovatú slinu...
Neviem, ako u vás (v ČR počítam viac), ale v SR to bude pod 5% "prívetivých" k RF. Možno sme otvorenejší, a nazývame veci pravými menami (to máme taký zvyk od Jánošíka ;) ), ale nie sme sprostí. Ak by niekto chcel vážne obrátiť zahraničnú politiku do područia RF (čo teda určite nehrozí), tak do ulíc vyjdú nasratí normálni ľudia, a do týždňa je vymaľované- už sme si to nanečisto vyskúšali, ľudia tak rýchlo nezabudnú, politici to vedia, a to nebola tak závažná vec.
Len aby ste toho boli schopní vy v ČR- vy len tak švejkovať, kritizovať politiku cudzieho suverénneho štátu, a ak sa niečo deje doma, tak skutek utek.
Maximálna efektivita, a vždy trvale udržateľný rozvoj.
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Sigurd- on sa musí ozývať tu, pretože doma musí byť ticho. :lol: :lol: :lol:
Hagen píše: 13.01.2025 19:55
Dodávaj čo chceš, sám dobre vieš, že to takto (zhruba) funguje.
Hagen

Příspěvek od Hagen »

sigurd píše: 13.01.2025 21:07 Len si pľuvni jedovatú slinu...
Neviem, ako u vás (v ČR počítam viac), ale v SR to bude pod 5% "prívetivých" k RF. Možno sme otvorenejší, a nazývame veci pravými menami (to máme taký zvyk od Jánošíka ;) ), ale nie sme sprostí. Ak by niekto chcel vážne obrátiť zahraničnú politiku do područia RF (čo teda určite nehrozí), tak do ulíc vyjdú nasratí normálni ľudia, a do týždňa je vymaľované- už sme si to nanečisto vyskúšali, ľudia tak rýchlo nezabudnú, politici to vedia, a to nebola tak závažná vec.
Len aby ste toho boli schopní vy v ČR- vy len tak švejkovať, kritizovať politiku cudzieho suverénneho štátu, a ak sa niečo deje doma, tak skutek utek.
Myslím, že už si vážně děláš srandu :lol:
Zvyk od Jánošíka :rofl .
Ne, určitě si děláš prdel :rofl
Hagen

Příspěvek od Hagen »

JOBU píše: 13.01.2025 21:09 Sigurd- on sa musí ozývať tu, pretože doma musí byť ticho. :lol: :lol: :lol:
Hagen píše: 13.01.2025 19:55
Dodávaj čo chceš, sám dobre vieš, že to takto (zhruba) funguje.
Určitě to tak bude. Jsme to ale blbci :lol:
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Klikni si späť dozadu pár príspevkov, k debate o ruskom plyne, sám si to vtedy priznal.
Hagen

Příspěvek od Hagen »

Myslíš situaci, kdy jsme téměř žádný ruský plyn nebrali, pak situaci, kdy jsme ho zase brali, a situaci kdy ho zase neberem???
Ono se to všechno časem mění drahý JOBU.
Nemůžeš se v debatách šťourat podle toho jak ti to vyhovuje, a ignorovat časovou posloupnost ;) .
Na konci roku, před tím než obchodníci věděli že Ukrajina plyn zastaví, tak ten levnější ruský plyn začali obchodníci kupovat více.
Ale tak se to děje se vším co má být zakázaný. Vždy to zvýší poptávku.
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Prečo by som nemohol? Lebo ty si povedal? :lol: :lol: :lol: A 28.12.2024 nebolo až tak dávno, platilo to už aj vtedy, čo si sám priznal (a teraz sa to snažíš vyhovoriť). Ono to je presne v časovej postupnosti a stále aktuálne, to len ty si neustále nahováraš a snažíš sa tu vnútiť, že to nie je pravda. :lol:
Hagen

Příspěvek od Hagen »

To ti mala povedať už máma když se pokoušela o výchovu :lol:
Pokud chceš s někým o něčem diskutovat, mělo by to mít nějakou úroveň, a ne se chovat jak malé děcko, překrucovat, vymýšlet si, nechápat odpověď, ale reagovat na ni,... uff. Je to marné.
Opravdu to patří do absurdit.
Ale vzdávám to, vyhrál jsi. Už mě tahle přitroublá diskuze o hovně přestala bavit.
V životě by mě nenapadlo, že se nechám takhle vtáhnout do diskuze s někým takovým a o něčem takovým ;)
Už s tebou nehodlám tu tvou plynovou frustraci dál řešit.
JOBU

Příspěvek od JOBU »

A je to tu.Také typicky české, akonáhle čech nevie čo povedať, nebude radšej držať hubu, začne do debaty ťahať rodinu a pokúša sa postupne osočovať. Tento jav je možné nájsť v ktorejkoľvek diskusii na nete, kde debatuje čech.
A ešte ideš poučovať o tom, čo robíš dlhodobo v diskusii sám.
:lol:
rfilakovsky

Příspěvek od rfilakovsky »

ČR: Spolok zverejnil zábery týrania zvierat na 12 farmách dodávajúcich mlieko Kunínu

https://www.facebook.com/watch/?v=1813963815810331
TomSmith

Příspěvek od TomSmith »

Ftipná reakce na ty neziskovkáře:
Aktivisti z kaváren, do polí a továren!!

:mrgreen:
Patrol

Příspěvek od Patrol »

Když jsem přišel na Rozpad, byl jsem tu prakticky denně po několik let, a pořád jsem měl co zajímavého číst. Občas mě unavovaly Alastratovy nekonečné romány, ale sem tam z něho vypadlo i něco, co mělo smysl, tak jsem to buď přelouskal, nebo odroloval. Co se sem ale přemístil jeden narcis, tak mi to tu tak znechutil, že jsem sem přestal chodit téměř úplně. Agitky jeho názorů, neustálé poučování o jeho jedině správném pohledu na cokoliv, urážení Slováků, a vyjadřování se ke všemu, se zcela nulovou přidanou hodnotou, mi to tu výrazně znechutilo, i přesto, že jsme spolu asi ani neměli žádný výrazný osobní spor.
Přišel jsem se podívat po delší době a je to ještě horší - v každém vlákně jsou ty jeho hámotiny. Chybí mi věcné a moudré názory Josefa, Miliho,...a mnoha dalších.
Sorry, jen takový můj povzdech při vzpomínce na doby, kdy z po za buku přidávali moudra moudří, a jinak mlčeli.
(škoda, tak zase třeba někdy)
Jen mrtvé ryby plavou s proudem.
Hagen

Příspěvek od Hagen »

Každý má někdy ten svůj "den blbec", a pak se snaží najít viníka a zchladit si na něm žáhu ;) .
Tak snad se ti to povedlo, ulevil sis, a mohl jsi jít v klidu spát.
Ale pokud jsi vážně tak přecitlivělý, a máš pocit, že jeden člověk, jeden narcis, vládní agent, .... a co já vím co ještě,... ti toto fórum tak znechutil,... nebylo by lepší přesunout se na nějaké "jemnější" fórum?
Co jsem četl tvé "hodnotné" příspěvky (za posledních pár let), asi by to tady nikomu nevadilo ;) .
Odpovědět