Snaha EU o zákaz zbraní

Události vztahující se k zaměření tohoto fóra.
Zamčeno
Karlos
Rozpadlík

Re: Snaha EU o zákaz zbraní

Příspěvek od Karlos »

Hele neposlal ti to 1.4. jinak to není možný :?
štaflík

Příspěvek od štaflík »

Nene, je to dnešní, čerstvý. Ještě jsem toho plný... :lol:
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

hele co to ten Pova hulí za matroš ? :shock: :rofl

No aspoň je vidět co za lidi dělá v politice poskoky těm co tahaj za provázky... nesvéprávný cvoci trpící božskym komplexem. A ještě chce srandovně pomáhat ukrajině před ruskem... ukrajině kterou sám zkurvil vlastnim euromejdanem...
bacil

Příspěvek od bacil »

Já zvládl proskákat tak 5 řádků a mám dost, takovej bolehlav!
colek
VIP
Pohlaví: muž

Příspěvek od colek »

Tak to je mazec,tenhle tvor je blázen na svobodě.Potřeboval by asi pořádně zřezat,pak by viděl ,jak ho společnost ochrání.Vlastně neochrání,neboť je hloupá.Smutný je,že takoví lidé nám chtěji vládnout. :puke
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

hlavně mu někdo neposílejte odkaz na todle fórum nebo nám ty kvéry sebere ještě tendle tejden :lol:
štaflík

Příspěvek od štaflík »

Chlapi nejhorší na tom je, že on to snad fakt myslí vážně. Kdyby to byl slušný politik, co chce jen prachy a klid, tak neřeknu půl slova, ale on tomu snad i věří. Zelený Jehovista. A ted'si představte různé Barroso a šílené švédské komisařky po přechodu... Oni nám vládnou a mi přitom nemáme šanci s tím cokoliv udělat nic? Co naše generace tak posrala? A kdy?
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

voni nevládnou, sou to jenom loutky. Ty víc nahoře si to uvědomujou, ale tydle lokální joudové žijou v iluzi že opravdu vládnou. A co sme podělali ? No my ne, podělali to už naši předci při francouskej revoluci když nechali padnout aristokracii.
Maximus
VIP

Příspěvek od Maximus »

To je opravdu kvalitní "zelený materiál" - na takové myšlení by se měl vydávat "zbrojní pas" a každých 5 let povinně na psychologické vyšetření a kdo neprojde, tak nástup k MUDr. Chocholouškovi :head .
cipis

Příspěvek od cipis »

Každých 5 let? Bych dal po dobu 5 let každé 3 měsíce :D
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

jo, ale musel by si to ten grýnpýsák sám platit. Ne že na to budem přispívat z rozpočtu...
Tina
VIP

Příspěvek od Tina »

To je docela mazec :-(
Štaflíku, jaké byly ty původní dotazy? Odpovídal vůbec na něco, nebo to pojal kompletně jako osobní sebeprezentaci?
Observer14

Příspěvek od Observer14 »

Souhlasím s Maximem, to se jen tak opravdu nevidí :o :shock: A taková kreatura není jen jedna, v naší politice je jich dost :?
čimango

Příspěvek od čimango »

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/5 ... mentu.html

Problematiky už si začínají všímat média.
Mr.Sock

Příspěvek od Mr.Sock »

Prelúskal som sa tým mailom od pána Povu (horko ťažko), lepšie než ranná káva :lol: Pán asi trpí nejakou autistickou poruchou, kde žije vo vlastnom svete kruto odtrhnutom od reality. Neviem si pomôcť, ale vždy keď počujem ako sa niekto oháňa vyspelosťou a vyzretosťou svojich názorov a naproti tomu používa argumenty o hlúposti a omedzenosti názorov iných, sám mi príjde obmedzený a hlúpy ako tágo :head
Berhof

Příspěvek od Berhof »

Když budou ty volby do EU, tak jsem napsal několika polit. stranám jaký mají názor na zákaz leg. zbraní. Nejrychleji odpověděl Falbr z ČSSD a je proti(pro mně překvapivě). Babiš z ANO ten návrh nezná ale podle něj je to pitomost. Svobodní, ODS, Top09 a KSČM nemají zájem se na toto téma s občany bavit.
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

včera sem byl docela vehementně přesvěčovanej jednim prodejcem zbraní a střeliva, že se prej nic neděje, že je todle jenom vypuštěná fáma za účelem zviditelnění jednoho člověka ve volbách. Že policajti o žádnejch plánovanejch změnách nic nevěděj (ani ty nejvyšší). Moc mě to fskutku nepřesvědčilo, spíš naopak...
donovanstangiano

Příspěvek od donovanstangiano »

Je to jednoduché. Oni se jen snaží centralizovat moc. V jakých to bude oblastech je vedlejší, hlavně, aby jich bylo hodně. To kouzlo, které dělá EU byrokrata - rozhodování. Švédský komisař rozhoduje za českého ministra. Italský za německého, atd. (mimochodem skvěle popsáno v jedné epizodě seriálu Jistě, pane ministře sirem Applebym).

Tím jsem chtěl říct, že se snaží uzurpovat moc ve všem. Je to vidět na dotacích, normách, kvótách atd. Zkouší, co si národní mínění ještě nechá líbit a co se týče zbraní - nechá si toho líbit hodně.

Jsem zvědavý příští týden na volby. Jestli se podaří do EU proniknout euroskeptiky nebo ne. Každopádně pořád mám dilema jestli volit p. Černého rovnou (jako záruku proti protizbraňové politiky) nebo Svobodné, kteří hlásají radikálnější postoj k EU, ale na všech frontách.
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

"sovobodný" ale nějak neřešej otázky zbraní... a Černej je zase ve straně která má pro mě nepřijatelnej program. Asi teda zůstanu u svý zásady nevolit, protože neni koho volit...
donovanstangiano

Příspěvek od donovanstangiano »

rozhodně tu nechci dělat nějakou agitku, tohle měli S. v posledních volbách do PS. Je fakt, že na otázky položené výše (viz. Berhof) asi nereagovali, takže aktuální názory neznám.
Nejít volit není podle mně nejlepší z možností, ale je to tvoje věc...
Přílohy
dvojka.jpg
Zamčeno