Navíc, když si projdete hlavní zpravodajské servery (nejen u nás), tak zjistíte, že najít tuto informaci o této státní krádeži není lehké, některé servery ji neuveřejňují vůbec a jiné pouze jako okrajovou zprávu (či velmi opatrně - rozhodně né na headlistu), která snadno zapadne. Dále běžný ovčan, neustále masírovaný různými manipulativními zprávami o "krizi" už nebude této zprávě přikládat takovou důležitost, jakou ve skutečnosti má. Já jsem v této oblasti pesimista a upřímě si nedokážu představit, co by se muselo stát, aby se lidi probudili. Dokážu si totiž i představit reakci (kdyby se to stalo třeba u nás) typu: "To je holt život, je krize a takové věci se prostě dějí." Další manipulativní dezinformací je to, že se tato krádež nazývá "zdanění", ale to je obvyklý postup u všech státních krádeží, ať už se nazývají "reforma", "zdanění", atp...
(Navíc stačí si přečíst diskuse po těmito články - často se tam vyskytuje názor typu "Stejně tam mají prachy hlavně ti, co si je nakradli, takže dobře jim tak...")
Já osobně jsem v posledních letech snížil množství peněz na účtech na nezbytné provozní minimum a zbytek peněz vhodně investoval do portfolia komodit, které mají svoji hodnotu jak nyní, tak i v PA době...