Absurdity, fake news a vše co se ani do Vtipů nehodí

Události vztahující se k zaměření tohoto fóra.
Odpovědět
rfilakovsky
Pohlaví: muž

Re: Absurdity, fake news a vše co se ani do Vtipů nehodí

Příspěvek od rfilakovsky »

JOBU píše: 27.12.2024 22:33 "Dovoz ruského zemného plynu do Česka vzrástol medziročne o približne 530 percent,

česká vláda deklarovala, že na území Česka sa ruský plyn nenachádza."

Bez ďalšieho komentára, aby niektorým českým vlastencom nepraskol zvar. :lol: :lol: :lol:
:yes :yes

Česko platí Putinovo běsnění a Fialovi je to jedno! https://www.youtube.com/watch?v=QebtB_4mg3U :rofl
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Hagen píše: 28.12.2024 2:05 Když koupím plyn od Slováků, Maďarů, Rakušáků,... tak ho samozřejmě nekupuju od rusáků, ale od nich.
Tak jednoduché to skutečně je. :lol: :lol: :lol:
Takže keď si kúpim Škodu Fábiu vyrobenú v česku od poľského priekupníka, kúpil som si poľské auto, nie české 😂😂😂 Tak to je tak jednoduché ako ty 😉
Hagen

Příspěvek od Hagen »

Ty máš vážně problém pochopit psaný text, viď?
Když koupíš auto od Poláka, tak koupíš auto od Poláka. O tom, kdo ho vyrobil nebyla řeč.
Já jsem netvrdil, že plyn z Rakouska, Maďarska, nebo Slovenska je plyn Slovenský, Maďarský, Rakouský?... tos tvrdil ty ňoumo ;)
Oni ho kupují samozřejmě levněji z ruska. Holt prachy jsou víc než morálka. Jako vždy.
Ale když už jsi nakousl A, je dobré říct i B.
My skutečně na rozdíl od Slováků nejsme na ruském plynu závislí. To, že obchodníci kupují levnější ruský plyn je druhá věc.
Co s tím má asi tak Fiala dělat??? (na ruský plyn není uvaleno embargo) Má nařídit obchodníkům jaký plyn kupovat???
To dost dobře nejde, že?
Ale za všechno může Fiala. :lol:
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Ano, kúpim auto od poliaka. České auto od poliaka. Takže tak ako ruský plyn od slováka, či rakúšana. To je nepopierateľný fakt, ktorý si ty ale nedokážeš v svojej hrdosti pripustiť.
To my sme ten ruský plyn nekupovali, to slováci,maďari a rakúšania. My nie, pretože pre nás je ruský plyn fuj. 😂
Hagen

Příspěvek od Hagen »

Ty jsi vážně asi negramot. Takovej kafemlejnek viď :lol:
Přečti si na co reaguješ, ať nejsi za blba.
Česká republika kupuje ruský plyn skrze překupníky. Tomu už rozumíš???
Je to obchod kámo. Morálka jde stranou. Co je na tom k divení???
Co to má společného s mou hrdostí netuším?
Já žádný plyn nekupuju, ani nespotřebovávám, ale kdybych kupoval, tak radši dražší, ale ne z ruska.
Za ty problémy s ruskem si tak můžem do značné míry sami, když mu cpem prachy, které používá proti nám.
Jenže nežijeme v diktatuře, a proto co není zakázáno, tak je dovoleno.
A i to co se zakáže se nakonec dá obejít :lol:
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Aha, zrazu je to obchod. A keď Fico išiel do ruska jednať plyn, tak to už obchod zrazu nebol a bolo to podľa čechov (a aj teba) strašne nemorálne a proruské. :lol: V kontexte tvojich príspevkov si teraz ale dosť protirečíš 😂
Hagen

Příspěvek od Hagen »

S tebou je to vážně těžké :rofl .
Fico jel k putinovi vyjednat že Zelenský nepustí přes Ukrajinu putinův plyn.
To jako vážně ti na tom nepřijde něco nelogického? Nesmyslného?
Ne, Fico nejel jednat o plynu. Fico jel ujistit putina o své loajalitě. Líbat mu prsten (a lézt do zadku)
Jestli je zaprodání Slovenského státu, obchod, tak pak tedy ano.
U mě je to velezrada. O morálním dnu ani nemluvím.
Ale začínám mít vážně pocit, že to takhle chcete. Pak byste ale neměli být u nás již vítáni. Jste hrozbou.
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Takže ty si tam bol, keď vieš presne o čom jednali? :lol: :lol: :lol: :lol:
Hagen

Příspěvek od Hagen »

U nás v Čechách máme takové pořekadlo... "nejhorší srážka, je srážka s blbcem".
Nepomůžou argumenty, nepomůže selský rozum, ani logické myšlení,...
Argument "ty jsi tam bol že vieš o čom jednali" je u nich dost příznačný ;)
NE, NEBYL JSEM TAM.
Ale když chci něco po Zelenským, asi nepojedu brečet k Putinovi :head
Ale holt existují jedinci, kterým se dá na nos pověsit sebevětší blbost, a oni to ochotně zbaští.
Tak si nech chutnat :rofl
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Škoda len, že si sa nezrazil ešte sám so sebou. To by si mal fakt fajný relax, ako tomu sám hovoríš. 😂😂😂 Daj este niečo nelogické, viď moje prirovnanie na české auto a tvoja odpoveď naň, na opätovné pobavenie všetkých. 😂😂
Hagen

Příspěvek od Hagen »

Máš pravdu. Auto koupené od Poláka není auto koupené od Poláka, protože ho vyrobil Čech :lol: .
Tvé přirovnání opravdu nemá chybu :rofl .
Víš co?
Nechám toho. Vyhrál jsi ;)
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Podľa tvojej logiky: Auto vyrobil čech, poliak ho predá, ale všetky peniaze si poliak nechá a čechovi nejde vôbec nič.
Takže aj ruský plyn kúpený od slováka je vlastne slovenský plyn. A peniaze zaň v žiadnom prípade nejdú rusku, ale slovensku. A slovensko ho má od rusa zadarmo, hejže?
Nejak si zabudol, alebo asi nevieš, ako funguje obchod, keďže (teoreticky) zvyčajne väčšina ceny produktu vždy ide výrobcovi, nie predajcovi. V tvojom kraji asi výrobca dáva tovar predajcom zadarmo. :lol: :lol: :lol:
Hagen

Příspěvek od Hagen »

Nejen že plácáš kraviny, ale navíc jsem nic takového nepsal. Buď nechápeš psaný text, nebo se jak malé dítě hodláš hádat, přestože oba tvrdíme to samé.
Takže pokud jsi vážně hloupej, a není to o tom, že se chceš hádat, zkusím ti to napsat jako pro idiota.
Pokud Slovák koupí plyn od rusa, tak kupuje plyn od rusa.
Pokud Čech koupí plyn od Slováka, tak kupuje plyn od Slováka.
Pořád mě dokážeš sledovat???
O tom, odkud ten plyn původně pochází nejen že nebyla původně řeč, ale několikrát jsem ti tu napsal, že je to ruský plyn, a tudíž s tebou souhlasím.
Rozdíl je ovšem v tom, že ČR nebere plyn z ruska. Nemá smlouvu s rusákama.
Pokud by to samé udělali Slováci, měl by rusák smůlu. Je to jen slovíčkaření, ale je to tak.
Pokud tedy koupím auto od Poláka, kupuju ho od Poláka, a nemusí mě zajímat kde ho čmajznul ten Polák.
A už vůbec mě nemusí zajímat kdo to auto vyrobil. Obchod je mezi mnou a Polákem.
Pořád to dokážeš chápat, nebo mám zpomalit???
Když si koupím na ulici od feťáka zlatej řetěz, musí mi být jasné, že je to čórka, ale zloděj je ten feťák, ne já.
Já jsem maximálně nemravnej, a tou koupí ho v tom podporuju.
Je ti to už trochu jasné, nebo v tom máš pořád guláš???
Taky je velký rozdíl, když nějaký český obchodník koupí levný plyn od Poláka, přestože ví, že pochází z ruska,
a když vrcholný Slovenský politik, zastupující své občany, jede k putinovi slíbit mu svou věrnost.
A jestli ani teď pořád nechápeš co píšu, a budeš tu dál mlejt ty své blbiny o Polácích, autech, plynu,... a podsouvat mi něco co jsem nepsal, tak jsi vážně mentálně zaostalej, a nemá smysl s tebou diskutovat.
JOBU

Příspěvek od JOBU »

:lol: Nebuď nervózny, však vyššie si písal, že takáto debata je pre teba relax :lol: :lol: :lol: :lol: No asi nieje.
Tu išlo o to, že ste ako česi tvrdili, že ruský plyn neberiete, a popritom ho beriete oveľa viac ako v minulosti, a popritom veľkohubo všade vyhlasujete, ako nepodporujete rusko. Presne v tom je tá absurdita. :lol:
Že ty si si vsugeroval, že to zrazu už nieje ruský plyn a týmto konaním rusko vôbec ani náhodou nepodporujete, je už tvoja kapusta, chlapče.
Hagen

Příspěvek od Hagen »

A jsme u toho :lol:
Kde jsem tvrdil, že nebereme ruský plyn???
Na ruský plyn ani není žádné omezení, takže to nemusíme dělat na tajňačku přes překupníky.
Debata začala o cestě Fica za putinem.
Tys to otočil radši na plyn.
Začal jsi plácat něco o Slovenským plynu (vy ho snad někde těžíte???)
A nepochopil jsi jednoduchou větu kdy jsem ti psal, že pokud kupujeme plyn od Slováků, Maďarů,... tak ho kupujeme od nich. Je to na tebe složitá věta???
S rusákama neobchodujem.
To, že jsi si v té své makovičce vydedukoval, že tvrdím, že Slovenskej, Maďarskej,... plyn není z ruska je už tvůj problém.
Zkrátka nechápeš co píšu, reaguješ na to co jsem nepsal, domýšlíš si vlastní závěry, a reaguješ na ně.
Tak pak nevím, jestli si děláš prdel, nebo jsi retardovanej.
A ano, baví mě tu nasírat proruské šmejdy, ale debata s hlupákem mě unavuje.
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Debata začala mojím príspevkom o 27.12.2024 22:33
Pozorne si prečítaj čo som napísal: "Dovoz ruského zemného plynu do Česka vzrástol medziročne o približne 530 percent, a to aj napriek tomu, že minulý rok česká vláda deklarovala, že na území Česka sa ruský plyn nenachádza."
Hra slov je fakt pekná, hejže? Nádherne sa teraz snažíš vykecať z faktu, že vy češi rusko nepodporujete nákupom ich plynu priamo, ale iba cez tretiu osobu, vtedy to už nieje plyn z ruska. Stačí dať prehlásenie že to nieje ruský plyn a je to. Aké veľkorysé a veľkohubé :lol:
Uvediem príklad: ak by slovák predával drony do austálie a odtiaľ by ich predávali do ruska, mal by si plnú hubu rečí a osočovania (ako je u teba neustále zvykom) na slovákov, ako podporujú rusko predajom dronov, hejže? :lol: ;) A nehovor že nie, každému je úplne jasné, že je to tak.
Hagen

Příspěvek od Hagen »

Jsi vážně pošuk :lol:
Ano, ještě před pár měsíci se do Čech ruský plyn dovážel minimálně, a nyní se situace změnila.
To není hra slov, to je vývoj situace. Za pár měsíců to může být zase jinak. Možná toho ruského plynu bude víc, možná míň, a možná stejně. Že se mi to nelíbí? Ano, nelíbí se mi to. A né, vláda tehdy nelhala.
Máš utkvělou představu, že se z toho snažím vykecat ;) . Upřímně,... je mi jedno odkud bere ČR plyn, pokud ho nebere z ruska. A ti co ho berou z ruska, ať se se svým svědomím vypořádají po svém.
Nedokážeš pochopit jednoduchou věc, viď?
Když bude Slovák prodávat drony do Austrálie, je mi to jedno.
Když bude Australan přeprodávat drony do ruska, je to šmejd.
Když bude Slovák prodávat drony do ruska je to šmejd.
Obchodník s noži také není zodpovědný za to do koho ten kupující ten nůž vrazí.
To není hra slov, to je fakt.
A koneckonců,... je mi i celkem jedno kdo komu prodává plyn, a kdo tím podporuje ruskou válečnou mašinérii.
Tak velcí hráči abychom na tu válku měli nějaký větší vliv nejsme ani my, ani vy.
Co mi ale není jedno je Česká proruská pátá kolona rozleptávající naši společnost.
Co mi není jedno jsou hranice se státem, který se pomalu barví opět do ruda.
Nějaký plyn je proti tomu prd. ;)
sigurd

Příspěvek od sigurd »

Prd je tiež plyn, ale náš :) .
Keďže nie je Hagenovi jedno, ako sa farbí Slovensko, tak s tým my na Slovensku musíme niečo robiť, len aby nás Česko v tej jeho neobľúbenej farbe nepredbehlo.
A súčasný stav názorov v spoločnosti nie je spôsobený ruskou a proruskou propagandou, ale chorou politikou EU (tá je zas dôsledkom úpadku civilizácie), bigotným správaním sa jej vyznavačov, normalizáciou, perzekuovaním za slobodný odlišný názor(aj tu na fóre). Potom sa nedivme, že ľudia toho majú dosť a chcú zmenu aj za cenu, že si strelia do nohy.
Maximálna efektivita, a vždy trvale udržateľný rozvoj.
Hagen

Příspěvek od Hagen »

Konečně s tebou dá se říct souhlasím. Hlavně s poslední větou.
Lidi se skutečně otočením k východu střelí do nohy. Spíš tedy do obou nohou a do hlavy.
A to je ten problém.
Populisti, opozice, a proruští nadšenci tepou naší-vaší-každou vládu hlava nehlava. To je známá věc.
Nenabízejí řešení, ale nafukujou problémy, ...
Západ je hrozně dekadentní, politika EU stojí za vyliž prdel,... vše je pravda, ale přes to všechno se mají lidi jak prasata v žitě.
Žádné perzekuce za odlišný názor tu nejsou, každý si může říkat a nadávat na koho chce. Stačí dodržovat zákon, a jakous-takous etiku a slušnost. A někdy ani to nemusí.
Ani v tomto fóru nebyli někteří jedinci zabanováni pro odlišný názor. Byli vymeteni protože hlásali lež, ruskou propagandu, omlouvali, či dokonce vítali ruskou agresivní politiku,...
Nehledě na to, že toto fórum má majitele, a ten si zde nepřál ruské hlásné trouby. A na to má svobodné právo.
Určitě existuje jiné fórum (nebo si ho může každý založit) kde se mohou svobodně milovat s ruskem bez obav.
Zkus něco z toho v rusku. Nevyhodí tě z diskuzního fóra, rovnou tě seberou, nebo vypadneš z okna ;) .
Otočit kormidlo doleva, protože napravo jsou problémy je hloupost. Šílená hloupost.
A nevím jak u vás, ale tady u nás naprostá většina lidí nechce takovou změnu.
Haluziak

Příspěvek od Haluziak »

Hagene kéž by to byla pravda, ale počkej co lůza vyvede u voleb.
Beware of old men in profession where men die young.
Z východu, natož z Ruska ještě nikdy nic dobrého nepřišlo!
Odpovědět