Multitool
-
Re: Multitool
Nemáte někdo Leatherman Wave Plus? Teď jsem ho objednal jako dárek a doufám, že obdarovaného potěší. Nemám s nástroji multitool zkušenost, tak jsem rovnou objednal tento bez nějakého většího hledání.
Mám původní Wave a je to nejužitečnější nástroj, jaký jsem kdy vlasnil. Wave plus se liší tuším pouze tím, že má výměnné štípací břity kleští.
Akorát jsem zrovna včera zlomil při řezání obzvláště nepřátelského akátu pilku a originál není k sehnání. Našel jsem ji jen na E-bay nebo Aliexpress.
edit: pro pořádek - ta pilka vydžela osm let celkem tvrdé práce, a v tom akátu jsem ji blbě vzpříčil - aby to nevyznělo, že je to šmejd.
Akorát jsem zrovna včera zlomil při řezání obzvláště nepřátelského akátu pilku a originál není k sehnání. Našel jsem ji jen na E-bay nebo Aliexpress.
edit: pro pořádek - ta pilka vydžela osm let celkem tvrdé práce, a v tom akátu jsem ji blbě vzpříčil - aby to nevyznělo, že je to šmejd.
Když už jsi koupil, je poněkud pozdě ptát se na názor jiných. Za mě to byla dobrá volba. jako majitel klasického modelu wave dávám palec nahoru. na pásku ho mám (od 2009) pořád a používá se často. nějaké zásadní nedostatky u něj nenacházím.
-
Dík za informace. Jak jsem psal je to dárek a tak doufám, že potěší. Ještě mi tam kolegové v práci něco vygravírují laserem a bude to naprosto dokonalé.