Prodám AK-74 sovětské výroby. Rok 1982, koupené v Zeleném sportu na podzim 2013, zbraň byla ve stavu nikdy nepoužité uloženky.
Absolutně spolehlivá, perfektní stav, výborný soustřel - na 50m není problém sstřílet desítky na pistoláku, na 100m v leže s optikou jsem se dostal na cca 3.5-4cm soustřelu se střelivem Barnaul FMJ. Zbraň je ve výborném technickém i kosmetickém stavu.
Na zbrani je originální ruská boční lišta pro montáž optiky/kolimátoru.
Ke zbrani dále mám:
- nová originální ruská vojenská optika 1P78 Kashtan se zvětšením 2.8x, dálkoměrnou osnovou a tritiovým přísvitem, jedná se o model zavedený do Ruské armády cca v roce 2010/2012, hojně využívaný např. při obsazení Krymu - detailní specifikace http://russianoptics.net/1P78Kashtan.html - 10tis
- 9 kusů 30 raných zásobníků (původní vojenské) - 400kč kus
- 1 kus 45 raného zásobníku pro RPK (původní vojenský) 1500kč
- originální čištění pouze ke zbrani
- popruh ruský/východoněmecký
- bodák (srbský nebo východoněmecký - černé střenky) - 700kč
- 20ks nabíjecích pásků s nabíječkou - 400kč
- originální ruská sumka na 4 zásobníky - 200kč
- 2000 kusů nábojů Barnaul FMJ, z toho 1500 ještě ani nerozbalených. 6kč kus
Cena: 11tis Kč za pušku, pušku+30 raný zásobník+popruh+čištětní
Možnost výměny za: tovární náboje .223/5.56, .45 ACP v množství odpovídající tomu, co za ně chcete (nemám problém dát pušku za pořádnou zásobu střeliva), revolver ráže .44/.357 magnum (pouze značky Ruger/Smith and Wesson), zaměřovače Eotech, Aimpoint či Trijicon, kvalitní optiku se zvětšením 1-4x případně 1-6x s montáží na weaver lištu apod.
Možnost dohodnout se na nějaké výhodné kombinaci při nákupu více věcí, preferuji prodat toho co nejvíc naráz.
Kontakt SZ nebo raději na telefonu 728 334 344
Poděbrady/Praha/domluvat
P: AK-74 - bohaté příslušenství.
Re: P: AK-74 - bohaté příslušenství.
Byl to fofr:
Puška a příslušenství - rezervace do úterý.
Optika - zítra si pro ní jede nový majitel
Zbývá: 750 balených nábojů a 487 volně sypaných - obojí origo novovýroba Barnaul FMJ, jen těch 487 jsem vypáskoval ze zásobníků a nabíjecích pásků. Cena 6kč za náboj.
RPK zásobník - 1500kč
Puška a příslušenství - rezervace do úterý.
Optika - zítra si pro ní jede nový majitel
Zbývá: 750 balených nábojů a 487 volně sypaných - obojí origo novovýroba Barnaul FMJ, jen těch 487 jsem vypáskoval ze zásobníků a nabíjecích pásků. Cena 6kč za náboj.
RPK zásobník - 1500kč
Re: P: AK-74 - bohaté příslušenství.
Tak vše zamluveno.