Prodám samonabíjecí pušku AKS-74U ze ZS. Je to zbraň z první várky, kterou sem ZS dovezl.
Nastřelená, přesná a spolehlivá.
Zbraň prodávám tak jak je tenkrát prodával ZS - s popruhem, výsadkovým pouzdrem a jedním zásobníkem.
Cena: 11tis Kč, případně vyměním za AKM nebo AR-15 od Norinco
ZP a NP snad nemusím připomínat, rezervacím moc nefandím, ale pro lidi se kterými jsem už obchodoval není problém.
Kontakt: SZ nebo radši na 728 334 344
Poděbrady-Praha-Hradec Králové-domluva
Fotky zkusím dodat večer.
P/V: AKS-74U
Re: P/V: AKS-74U
Sleva na 10000Kč
Výměna možná i za něco jiného, než výše jmenované. Třeba nějaká slušná pistole apod.
Výměna možná i za něco jiného, než výše jmenované. Třeba nějaká slušná pistole apod.
Slíbené fotky:

Ze zbraně jsem vystřílel cca 300 nábojů, bez jediného problému. Je v rámci možností přesná, střely nelétají naplocho ani nic podobného, prostě jen střílím víc z dlouhého a tohle mi zabírá místo v trezoru. Předpažbí má místo původního šelaku olejovou polituru od puškaře.

Ze zbraně jsem vystřílel cca 300 nábojů, bez jediného problému. Je v rámci možností přesná, střely nelétají naplocho ani nic podobného, prostě jen střílím víc z dlouhého a tohle mi zabírá místo v trezoru. Předpažbí má místo původního šelaku olejovou polituru od puškaře.
Prodáno.