Hry zdarma
Re: Hry zdarma
Na Epicu
ARK: Survival Evolved
zdarma
ARK: Survival Evolved
zdarma
Tvl.
To je neskutečné, že je to už 25 let.
Značka Fallout slaví 25 let, stáhněte si zdarma třetí díl s datadisky.
https://www.idnes.cz/hry/novinky/fallou ... ovinky_srp
To je neskutečné, že je to už 25 let.
Značka Fallout slaví 25 let, stáhněte si zdarma třetí díl s datadisky.
https://www.idnes.cz/hry/novinky/fallou ... ovinky_srp
Na steamu
Warhammer: Vermintide 2
zdarma
Warhammer: Vermintide 2
zdarma
na Ubisoftu je zdarma Splinter Cell
do 30.11.
do 30.11.
\(^_^)/
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...
zdarma na epic: STAR WARS™: Squadrons
Není to až tak úplně hra (spíš mod, přesněji TC), ale vzhledem k tomu že jsem to tu ještě neviděl, tak doporučím:
Ashes:2063 + Ashes: Afterglow
Pokuď máte rádi staré střílečky (tzv. boomer shootery alias Doom, Duke, nevímco) a zároveň různé postapo hry typu Fallout a Stalker pak to asi ani nejde nezkusit:

Jde o modifikaci hry Doom, k provozu budete potřebovat GzDoom a pokud nechcete nic moc řešit tak zrovna doporučuju stáhnout Ashes: Stand Alone Version který obsahuje obě epizody, plus navíc vše co budete potřebovat ke spuštění (jak engine, tak WADy), takže stačí akorát rozbalit a spustit a rovnou hrát. Pokud dovedete ovládat staré střílečky typu Doom, tak asi není co vysvětlovat akorát pár doporučení:
No a ke hře samotné: Ashes: 2063 jsem znal už dřív (moc mě neoslovilo popravdě), druhá epizoda Ashes: Afterglow vyšla minulý rok, takže vcelku nová a dle mého názoru i lepší a důvod proč to zkusit. Začal bych spíš nevýhodama:
Asi popřeju úspěšný lov na šroťáku.
Ashes:2063 + Ashes: Afterglow
Pokuď máte rádi staré střílečky (tzv. boomer shootery alias Doom, Duke, nevímco) a zároveň různé postapo hry typu Fallout a Stalker pak to asi ani nejde nezkusit:

Jde o modifikaci hry Doom, k provozu budete potřebovat GzDoom a pokud nechcete nic moc řešit tak zrovna doporučuju stáhnout Ashes: Stand Alone Version který obsahuje obě epizody, plus navíc vše co budete potřebovat ke spuštění (jak engine, tak WADy), takže stačí akorát rozbalit a spustit a rovnou hrát. Pokud dovedete ovládat staré střílečky typu Doom, tak asi není co vysvětlovat akorát pár doporučení:
- Ovládání je víceméně standardní, akorát nezapomeňte že hra má navíc ještě jakýsi nůž či bajonet a lampičku bez které uvidíte v temných zákoutích úplné prd a je vcelku stěžejní pro hru. Určitě nezapomeňte nabindovat na nějaké klávesy.
- V pokročilých nastaveních doporučuju zapnout Sector mode: Doom – emulace osvětlení z originálního Dooma, takže pěkně temné a ponuré pro navození skvělé atmosféry. Pixely v podobě textur jsou doufám samozřejmost.
- Pokud hrajete na sluchátkách, rozhodně nezapomeňte zapnout v nastaveních zvuku HRTF, tzn. emulaci prostorového zvuku do sterea. Znovu pro zpestření atmosféry.
No a ke hře samotné: Ashes: 2063 jsem znal už dřív (moc mě neoslovilo popravdě), druhá epizoda Ashes: Afterglow vyšla minulý rok, takže vcelku nová a dle mého názoru i lepší a důvod proč to zkusit. Začal bych spíš nevýhodama:
- Absolutně vůbec nemusím emulaci RPGčka a RPG prvky, tedy městečko plné interaktivních NPC a psanými texty jako způsob komunikace. Je to taky místo kam jsem se dostal v první epizodě a pak to vypnul a dál už to nezkoumal. Bohužel je to herní trend a i když s tím nesouhlasím, máte-li to podobně jako já, doporučuju prostě tiše protrpět (přeskočit se úplně nedá) a prokousat se tím.
- Motorku a obrovské lokace, obzvláště pak ve starém enginu kde prostě moc nevyniknou žádné detaily taky moc nemusím. Znovu jde prostě o herní trend. Bohužel.
- Grafika ač hodnotím povedeně je v podobě sprajtů, takže pokud jste zvyklí na voxely neřku-li zrovna modely tak můžete být zklamaní, ale je to prostě daň za prostředky na vývoj.
Asi popřeju úspěšný lov na šroťáku.

Jo, zapoměl jsem napsat.
Na epic je každý den nějaká hra zdarma. Ale na vyzvednutí je vždy čas pouze do 17:00. Takže kontrolovat každý den.
Na epic je každý den nějaká hra zdarma. Ale na vyzvednutí je vždy čas pouze do 17:00. Takže kontrolovat každý den.
Dnes - Epic, všechny tři "starý" Fallouti.
Nuke je pecka - moje první 3D opravdová hra 

Radek07: Spíš 2.5D hra. První opravdu 3D Duke měl být Duke Nukem 4, alias Duke Nukem Forever
A to skutečně je.

Dnes AAA titul Death Stranding.