P: Špičkové kompenzátory D-Force!
Re: P: Špičkové kompenzátory D-Force!
Ahoj, nemůžu se rozhodnout mezi kompíkem Extrema a Rocket Jet - můžete je prosím někdo s vlastní zkušeností porovnat? Třeba o kolik lépe "drží směr" Extrema při rychlopalbě? A když má ten Rocket Jet být na přesnou střelbu, o kolik "méně přesná" je Extrema? Dá se to třeba na rozptylu poznat?
BTW, asi jste poznali, že mám pro Extremu slabost, ale chci si to nechat potvrdit...
BTW, asi jste poznali, že mám pro Extremu slabost, ale chci si to nechat potvrdit...
- Fabulous
- Administrátor
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
- Kontaktovat uživatele:
No na předovku asi ne
Pavelsan: Extrema je nepřekonatelná ve své kategorii. Rozdíl v přesnosti oproti RocketJet poznáš spíš s použitím kvalitního střeliva a optiky.
Pavelsan: Extrema je nepřekonatelná ve své kategorii. Rozdíl v přesnosti oproti RocketJet poznáš spíš s použitím kvalitního střeliva a optiky.
S tou přesností jsem to takhle předpokládal… kosa není snajperka…. Pokud to na 150 metrů neudělá rozptyl navíc v řádu desítek cm (což doufám že ne…), tak to není nutné řešit.
A účinnost na videu, které jsem někde objevil, byla neuvěřitelná…
A účinnost na videu, které jsem někde objevil, byla neuvěřitelná…
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsme do prodeje zařadili nové úsťové brzdy pro pušky AK v rážích 7,62, 5,45 a 5,56!
Extrémní cenová akce na vybrané úsťové brzdy série Gladiator pro pušky Sa58 a AR15 zatím stále trvá. Nyní s časově omezenou slevou 30-50%! Více na http://www.tokarev.cz
Extrémní cenová akce na vybrané úsťové brzdy série Gladiator pro pušky Sa58 a AR15 zatím stále trvá. Nyní s časově omezenou slevou 30-50%! Více na http://www.tokarev.cz
Ahoj ,nevím co vybrat na SA 58 s klasickou délkou hlavně ,zda D-Force Gladiator UT 762 M14x1RH či D-Force Extrema III. MILITARY 762 M14x1RH ?Je mezi nimy v účinosti velký rozdíl?Díky za odpověď
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
UT je o chlup výkonnější
Fajn a plánuje se na něj v blízké budoucnosti nějaká akční cena?
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pro Rozpadlíky je lepší cena vždy. Ale že bych začal vykřikovat něco ve stylu "všechno za polovic!", tak to asi ne
Ok ,tak si vezmu D-Force Gladiator UT 762 M14x1RH.
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak prosím do SZ.
Chápu (respektive vyrozumněl jsem), že typický rozpadlík je "kosofilní", ale chtěl bych se zeptat, jestli úsťové brzdy D-Force jsou vhodné i pro pušku, nebo jestli se v takovém případě porozhlížet spíš po značkách jako Roedale nebo Sako. Zkoušel to někdo porovnávat? Neřeším kompatibilitu montáží, ta je jasná.
Jaký je rozdíl mezi variantami "for IPSC" a "HD" (kromě listové ceny...)?
Jaký je rozdíl mezi variantami "for IPSC" a "HD" (kromě listové ceny...)?