Sklopná pažba D-Force Tactical Spirit
- Fabulous
- Administrátor
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
- Kontaktovat uživatele:
Sklopná pažba D-Force Tactical Spirit
Opět vám Rozpadlíci předkládám nabídku na výhodné pořízení výrobku D-Force za mimořádnou rozpadlickou cenu. Jedná se o moji novou sklopnou pažbu pro Sa58 inspirovanou puškami SIG. Trochu neskromně si myslím, že se jedná o jednu z nejlepších náhrad originálních pažeb. Je lehká, tuhá, pevná a díky stavebnicové koncepci i délkově nastavitelná (lze objednat delší trubku nebo zkrátit původní). A navíc je hezká A co víc! Vyrábím ji i v provedení pro leváky, tj. sklopnou vlevo!
Abych nenudil reklamními cancy, tak přidávám odkaz na http://www.tokarev.cz:
http://www.unrra.cz/shop/?93,sklopna-pa ... cal-spirit
Běžná prodejní cena je 3990 Kč. Speciální dočasná cena pro Rozpad.cz je 2990 Kč.
Provedení pro leváky je s příplatkem 300 Kč.
Případné objednávky a požadované provedení - pravé nebo levé, případně prodlouženou trubku pište prosím do soukromých zpráv! Termín dodání je momentálně IHNED
Abych nenudil reklamními cancy, tak přidávám odkaz na http://www.tokarev.cz:
http://www.unrra.cz/shop/?93,sklopna-pa ... cal-spirit
Běžná prodejní cena je 3990 Kč. Speciální dočasná cena pro Rozpad.cz je 2990 Kč.
Provedení pro leváky je s příplatkem 300 Kč.
Případné objednávky a požadované provedení - pravé nebo levé, případně prodlouženou trubku pište prosím do soukromých zpráv! Termín dodání je momentálně IHNED
Re: Sklopná pažba D-Force - Společný nákup
Než si závazně objednám, mám dotaz - v tom "reklamním" odkazu se píše, že "Pažba nikde nepřesahuje do stran (s výjímkou kloubu)." Co to přesně znamená? Kloub je širší, než zbraň? A o kolik? Moc mě to láká...
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kloub samozřejmě musí do strany vyčnívat. Sa58 je tak úzká, že jiné řešení není. Přečnívá pouze o 7 mm z celkové šířky zbraně Ohledně dotazu na pevnost konstrukce: Prakticky identický zámek "běhá" ve švýcarských puškách SIG 55x a SG751 SAPR (.223R a .308Win). A to má švýcar dokonce plastové tělo zámku!
Foto vymazleného prototypu:
Foto vymazleného prototypu:
Fabiku, je to kompatibilní s krytem pružin GE?
Teda pokud budeš dělat vlastní kryt pružin, nebo podobné řešení zadních railů, tak dej vědět, rád si počkám
Teda pokud budeš dělat vlastní kryt pružin, nebo podobné řešení zadních railů, tak dej vědět, rád si počkám
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zezadu a zleva je to kompatibilní na 100%. Napravo by to ve sklopené poloze snad také nemělo překážet. Kompatibilita s aftermarket kryty závěru byl důvod, proč na montážní kostce nahoře není alespoň malý railík na pomocná mířidla.
No, jinak intenzivně přemýšlím nad nějakou variantou zadního railu
No, jinak intenzivně přemýšlím nad nějakou variantou zadního railu
Vypadá to fajně, ale pořád tam nevidím ten úchyt na nosný popruh
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hermane: P-R-O-T-O-T-Y-P
Už jsem to tu několikrát psal
Už jsem to tu několikrát psal
ale když si to chci objednat, potřebuji vidět hotový kus a ne prototyp.
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si asi budeš muset počkat na další sérii Víc informací ti teď nabídnout nemohu.
Já kupuji, já platím a snad mám právo na kompletní info o výrobku. Ono by stačilo to na té fotce aspoň nakreslit v programu malování. Ale pokud nestojíš o zákazníka, tak budiž. Beru na vědomí.Fabulous píše:Tak to si asi budeš muset počkat na další sérii Víc informací ti teď nabídnout nemohu.
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
První části pažby z první rozpadlické série jsou doma
Tak mě napadá - jak vlastně drží trubka v botce a kloubu?
Předpokládám, že to musí být rozebíratelné pro případné zkrácení, takže žádné lisování ohřáte botky na schlazenou trubku..
Předpokládám, že to musí být rozebíratelné pro případné zkrácení, takže žádné lisování ohřáte botky na schlazenou trubku..
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to přišroubované
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak smontováno a dnes to půjde k novým majitelům. Foto je z přípravy.
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem zveřejnil podrobné fotky
http://www.unrra.cz/shop/?93,sklopna-pa ... irit-prava
Také ukončuji možnost zakoupení za supervýhodnou rozpadlickou cenu. Ale výhodnější cena pro Rozpad.cz zůstane, ale přeci jen o chlup vyšší, abych alespoň pokryl náklady (aktuální cenu a popis naleznete v prvním příspěvku).
http://www.unrra.cz/shop/?93,sklopna-pa ... irit-prava
Také ukončuji možnost zakoupení za supervýhodnou rozpadlickou cenu. Ale výhodnější cena pro Rozpad.cz zůstane, ale přeci jen o chlup vyšší, abych alespoň pokryl náklady (aktuální cenu a popis naleznete v prvním příspěvku).
- bivoj
- VIP
- Pohlaví: muž
Jen technická (a rejpavá) poznámka. Na těch stránkách se píše, cit: "Geometrie pažby přímo v ose hlavně!", což pochopitelně není pravda. (Pokud si tedy vyvozuji, že "geometrií" je míněno že osa trubky pažby ja souosá s hlavní). Trubka pažby je totiž pouze v "ose" těla (rámu) zbraně. Nicméně hlaveň je v těle uložena nahoře, resp. o 8mm výše, než je hypotetická osa středu rámu zbraně. Středová osa trubky pažby je tedy o 8mm níže jak osa hlavně. Je s ní "pouze" rovnoběžná, ale ani náhodou není v její ose.
Právě si s ní hraju na stole - pěkná práce, ale zámek bude potřebovat ještě hodně rozchodit aby šel zmáčknout normální silou..
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, jde to hodně ztuha za syrova. Urychlit rozchození můžeš dremelkou. Stačí trochu zakulatit ostrou hranu vybrání zámku na dílu, který je našroubovaný na zbrani.
..tak potvrzuji pri prvotnim zkouseni nemoznost stisknout tlacitko zamku normalni silou, prvni pokusy jsem musel absolovat s plastovym udelatkem a tlacit velkou silou pojistku obema rukama - ale stacilo asi 20-25 zacvaknuti/vysvaknuti a zamek se rozchodil jak po masle a nyni jde uz krasne mackat palcem
Akorat Fabiku, proc z toho tecou "litry" oleje..? Z kloubu a zamku a rovnez ze spoje trubka/botka..?
Zatim z prvotniho ohledani se kvalita zpracovani a konstrukce zda byt suprovni Dost dobra prace!
Z ceho jsem nadseny mene je hmotnost + cca. 140g oproti standardni sklopce (tak si rikam, jestli je nejak realne zasahem do konstukce, prip. dalsi optimalizaci srazit celkovou hmotnost nize..? samo pri zachovani robustnosti/kvality)
Zaboha, nebo jen horko tezko se nemuzu poskladat k otevrenym miridlum
Ve sklopenem stavu se snadno samovolne vyklapi, tak si rikam jestli by pomohlo zvysit treni v miste zacepovani - ale uz teda vim, k cemu ten magnetek (njn, jsou i taci co ctou navod az po montazi )
Akorat Fabiku, proc z toho tecou "litry" oleje..? Z kloubu a zamku a rovnez ze spoje trubka/botka..?
Zatim z prvotniho ohledani se kvalita zpracovani a konstrukce zda byt suprovni Dost dobra prace!
Z ceho jsem nadseny mene je hmotnost + cca. 140g oproti standardni sklopce (tak si rikam, jestli je nejak realne zasahem do konstukce, prip. dalsi optimalizaci srazit celkovou hmotnost nize..? samo pri zachovani robustnosti/kvality)
Zaboha, nebo jen horko tezko se nemuzu poskladat k otevrenym miridlum
Ve sklopenem stavu se snadno samovolne vyklapi, tak si rikam jestli by pomohlo zvysit treni v miste zacepovani - ale uz teda vim, k cemu ten magnetek (njn, jsou i taci co ctou navod az po montazi )