Sklopná pažba D-Force Tactical Spirit
- Fabulous
- Administrátor
- Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sklopná pažba D-Force - Společný nákup
Olej je tam kvůli montáži
Hmotnost pažby je vyšší než originální sklopka, ale nižší než pevná pažba. I kdybych ještě odlehčil zámkovou část, tak se na hmotnost sklopky zkrátka nemohu dostat. To je asi jediná opravdová výhoda originální sklopky, která je sice lehčí, ale má špatnou ergonomii a nízkou životnost kloubu.
V kloubu mojí pažby už je třecí segment
Hmotnost pažby je vyšší než originální sklopka, ale nižší než pevná pažba. I kdybych ještě odlehčil zámkovou část, tak se na hmotnost sklopky zkrátka nemohu dostat. To je asi jediná opravdová výhoda originální sklopky, která je sice lehčí, ale má špatnou ergonomii a nízkou životnost kloubu.
V kloubu mojí pažby už je třecí segment
Zámek jsem po chvíli zkoušení a mazání také rozchodil.
Odlehčení mě napadlo hned - vyhodit ten šroub a pažbu slepit/svařit, ale pouštět se do toho nebudu, těch pár g navíc mi nevadí.
Jen jsem zatím nepřišel na to kam uchytit ten magnet, v botce na něj není žádné zjevné místo.
Odlehčení mě napadlo hned - vyhodit ten šroub a pažbu slepit/svařit, ale pouštět se do toho nebudu, těch pár g navíc mi nevadí.
Jen jsem zatím nepřišel na to kam uchytit ten magnet, v botce na něj není žádné zjevné místo.
Bolavá noha je super, akorát sem se bál na tlačítko aplikovat násilí. Teď už se to ochodilo a je to ok. Nechce se mi z kosy sundavat teleskopickou G3 pažbu, takže se příští týden stavim pro krátkou gazelu a dotlačim fotky
Zdravím,
i ja jsem musel pouzit nasili a udelal jsem si bebinko. Pak jsem to ale rozchodil a muzu rict ze je to nejlepsi pazba vubec.
je to pekny, komfortni pro moji pazi a hlavne cenove super. A protoze jsem nebyl dlouho doma, tak jsem instaloval i predpazbi. Ted ta zbran vypada jako nejaka za 20 tis.
Fabulous: Kdy se dockame noveho krytu zaveru???
Diky moc chlape, dobra prace.
Honza
i ja jsem musel pouzit nasili a udelal jsem si bebinko. Pak jsem to ale rozchodil a muzu rict ze je to nejlepsi pazba vubec.
je to pekny, komfortni pro moji pazi a hlavne cenove super. A protoze jsem nebyl dlouho doma, tak jsem instaloval i predpazbi. Ted ta zbran vypada jako nejaka za 20 tis.
Fabulous: Kdy se dockame noveho krytu zaveru???
Diky moc chlape, dobra prace.
Honza
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za chválu Vždyť já to kvůli ní dělám
Momentálně připravuji systém horního railu, který zbraň posune opět dál mezi elitu. Pokud se povede (a pevně v to doufám), tak to bude zase tak trochu bomba
Dále připravuji malý zadní kompaktní rail pro kolimátory typu Docter nebo Aimpoint Micro. Budou verze pro oba typy pažeb.
Momentálně připravuji systém horního railu, který zbraň posune opět dál mezi elitu. Pokud se povede (a pevně v to doufám), tak to bude zase tak trochu bomba
Dále připravuji malý zadní kompaktní rail pro kolimátory typu Docter nebo Aimpoint Micro. Budou verze pro oba typy pažeb.
A když už se to připravuje tak už by mooožnáááá by byl render ze solidworksu nebo inventoru pro nás kluky tady.
Moc se těšíme
Moc se těšíme
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Render nemám, neboť je to tentokráte trochu jiný postup konstrukce - nejprve na hrubých fyzických modelech zkouším funkčnost a potom to finálně nechám nakreslit.
A časový horizont??
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Do léta. Snad
Nerad něco slibuji, co nezávisí jen na mě.
Nerad něco slibuji, co nezávisí jen na mě.
a můžeš nám ukázat kouzlo toho mini magnetu. Taky jsem přemýšlel jak...........
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kouzlo, nekouzlo... Takhle to vypadá při základní délce pažby. Je nutné na příhodném místě vrtnout 3,2 mm otvor a říznout M4 závit.
Áha, já čekal nějakou vychytávku:-D
Rozebral jsem pažbu a nikam to nepasovalo, dokonce ani do té díry v botce.
Možná by to mohlo být vylepšení pro příští sérii - magnet integrovatelný do botky.
Rozebral jsem pažbu a nikam to nepasovalo, dokonce ani do té díry v botce.
Možná by to mohlo být vylepšení pro příští sérii - magnet integrovatelný do botky.
A do pr...... ok, no. Mě a švagra to napadlo ale řekli jsme si, že to není možný, by to chusně vypadalo. Chlapi, prodám magnet na pažbu..... . Nechám to tak, já jsem milovník pevných pažeb, sklopka je dobrá jenom abych se mi to vlezlo do batohu.
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím časem vymyslet něco hezčího.
Mě napadlo ten magnet hodit na tělo zbraně a na pažbu malý ocelový plýšek, který se přilepí třeba sekundákem. Myslím, že držet by to mělo a bez vrtání.
Co myslíte, dalo by se?
Co myslíte, dalo by se?
Konečně se ji poévedlo namontovat a je parádní, jsem rád, že jsem si nenechal poslat delší, musel bych teď řešit zkracování.
Jako levákovi používajícímu kryt od gunexpertu je mi magnet k ničemu - pažba se zarazí o rychloupínák na straně a trochu trčí do strany.
Jako levákovi používajícímu kryt od gunexpertu je mi magnet k ničemu - pažba se zarazí o rychloupínák na straně a trochu trčí do strany.
Jo já jsem zrovna levák a už mě to také napadlo. Kryt závěru bych bral, ale čekám co tady vymyslí fabulous. Nabízím i svou pomoc, plně grátis. Jsem strojní inženýr a tak výkresy a modely, tam jsem doma. Nicméně pažba je to povedené.
Tak ta moje dýlka 350mm je celkem neohrabaná, ikdyž na držení dost pohodlná...
Zatím to nechám tak, až tam hodím nějaký kryt pružin s kolimátorem, trošku asi pokrátím tak abych měl v leže kolimátor pár čísel od oka.
Je to skvělá pažba, lehká a pevná, systém zkracování je snad dokonce geniální
Zatím to nechám tak, až tam hodím nějaký kryt pružin s kolimátorem, trošku asi pokrátím tak abych měl v leže kolimátor pár čísel od oka.
Je to skvělá pažba, lehká a pevná, systém zkracování je snad dokonce geniální
Čoveče Sterile, tak o tobě zpívají Buty, to ty máš jednu ruku dlouhou?
- Fabulous
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Opakuji info pro případné zájemce: Objednávky pouze přes SZ (soukromé zprávy).
Děkuji
Děkuji